Hijyen, pislik, mikroplar, sabun... kafayı yemek üzereyim

Neden banyo yahu neden,ay çok ilginç.
Mutfakta bir tabak donuk et koyacak yer olmaz mı?
Ne bilim mutfakta balkon da mı yok? Tüm şartları zorlayıp odada bile çözdürebilirsin de banyo neden..
Of valla çok zor çok ilginç.
Ne yapacaksınız ki aç mı duracaksınız siz de haklısınız kesinlikle..
Dediğim gibi çok zor bir durum.
Ben eş ailesine karşı hiç ezilmem, sorun varsa konuşmak, tavır koymak, mesafe koymak falan becerebildiğim şeyler ama böyle bir konuda ben de sessiz kalırdım, çatlasam da...
Çünkü değişmeyeceklerdir.
Sabır dilerim.........

Kv'nin "Bu rezil" diye hitap etmesi ne hoş ya keyif aldim resmen fjdkdsllalan
Bir de evlenme gibi bir düşüncesi var ciddi bir ilişkisi varmış anlatıyor işte aileler tanisicak kvdem de herkes içinde sen daha kendi temizliğini yapmayı beceremiyosun evlendigin adamın arkasını nasıl toplucan pislikten ölürsünüz dedi

Birçok üyenin de basina gelmiş. Onlar konuşmuş ve duzelme olmamis. 70 yasinda insana temizlik ögretmenin imkani var mi? Hastaneden geldik elimizi yikayalim covid riski var dedim. Kp yikamadi.

Temizlik öğretmek değil, evinize yatılı misafir etmemek konusunda. Bu yaştan sonra kazanılmış bir alışkanlığı değiştirmeniz çok zor. Katlanmak zorunda da değilsiniz. Eşinizin size anlayış göstermesi gerekir diye düşünüyorum - onlarla aynı kafada değilse tabi.

Eşim temiz, onlar gibi degil. Benimle de birçok şey öğrendi. Kv daha once gelmisti, bu kadar degildi. Biz uyurken el yikamiyordu sadece. Hani kimse gormezken. Simdi karı koca gece gündüz yikamadan çıkıyorlar. Kp nin durumunu bilmiyordum. Evlerinde hep yikardi elini. Bir daha istemem.

Queen yaa offf çok rahatladim. Ben kimseye pisliğini söyleyemezken birinin pislere sen pissin demesi çok hosuma gitti. Baska hikaye var mi boyle? Okumak isterim

Anlasilmaz bir aile gerçekten. Ben de anlayamadım hala anlayamiyorum. Bir keresinde ocagin uzerinde 2 gündür agzi acik bekleyen pişmiş kiyma vardi. Bunu dökelim de yikayalim dedim. Bana dediler ki yok yok dökme, biz ona yumurta kırıp yiyecegiz.

Konuyu okudum evet tahammül edilemeyecek bir durum. Yalnız ben konudan bağımsız olarak siz maşallah ne kadar iyi kalpli, naif bir gelinsiniz demek için geldim. Çok düşünceli davranıyorsunuz, hep böyle kalın.

Eşin biliyor ya boşver gerisini. Hayat arkadaşlarımız onlar bizim. Iyi ki bizim hakkimizi yerde birakmiyorlar. Sevmek sayilmak karşılıklı olacak seyler. Aksi halde tahammül denen şey yok oluyor. Allah agzinizin tadini bozmasin

Sağol canım aynen öyle
Amin amin en önemlisi o
Asla bırakmaz hakkımı biliyorum benden çok dusunuyir Allah razı olsun eşlerden
Sana da bol sabır Diliyorum canim zor zamanların...

Gidiyorsunuz bir iç mimara...
Yatak odası ve banyo muhtemelen yakındır birbirine. Genelde projeler öyle oluyor. Fotoğraflarını çekiyorsunuz. Mimara gösteriyorsunuz.
Yatak odasına banyodan su çektirip 3m2 olsa da bir küçük wc yaptiriyorsunuz. Kimseyi de sokmuyorsunuz.
Biraz para gidecek ama mikrop kapıp paranin hastaneye gitmesinden iyidir.

Gerçekten çekilecek dert değil ne kadar iğrençler ya!! Eşinle konuş o söylesin onlara böyle devam edeceklerse birdaha gelmeyin desin eğer diyemiyorsa o sende kvne ben böyle bir durumdan hoşlanmıyorum gelmeyin de yada geleceklerini öğrendiğin zaman bir bahane bul kendi ailemi çağırdım ev ağzına kadar insan dolacak müsait olduğumda çağırırım de yada eşine söyle o desin müsait değiliz desin. Ağaç yaş iken eğilmeyince ne zor ağaçlıktan çıkıyor ıslak odun oluyor.. sana sabırlar diliyorum konu sahibi..

Ay bu rezilliğe nasıl 7 ay tahammül ettiniz? Tuvaleti her gün çamaşır suyu ile çitilemezsem kendimden iğrenirim, tek yaşıyor olsam dahi. Asla çok titizim vs demem ama bu benim asla tahammül edebileceğim bi şey değil, ya rencide ederim karşı tarafı ya da çeker giderim. 70 yaşından sonra insanlara bir pasaklılık yükleniyor gerçekten. Başkasının evinde huylanıp çay içmeyen insanlar el yıkamamaya başlıyor, akraba ziyaretinde vs kırarım diye çekinmiyorum söylüyorum ben. Kızı sağol biz söyleyemiyorduk dedi hatta.

İnşallah kağıtla kuruluyodur, yanında yöresinde havlu var mı

Konuyu okudum evet tahammül edilemeyecek bir durum. Yalnız ben konudan bağımsız olarak siz maşallah ne kadar iyi kalpli, naif bir gelinsiniz demek için geldim. Çok düşünceli davranıyorsunuz, hep böyle kalın.
Cok tesekkur ederim. Bazen onlar icin kötü konuştuğum da olmuştur. Mukemmel bir insan degilim. Onlarin pisliginden ne kadar rahatsizsam beni sevip saymalarindan da o kadar raziyim. Evlilik, idare etmekle yürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…