- 24 Ekim 2019
- 7.425
- 43.384
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Neden banyo yahu neden,ay çok ilginç.Tek çeşit yemek varsa, baska bir seçeneğim yoksa mecburen yiyorum.
Gerçi ikinci bir çeşit olursa onun da sebzesi yikanmamis oluyor.
Et yemegi ise banyoda bekleyerek eritiliyor.
Bunu pis yaptiniz diyemiyorum, ben yiyemem diyemiyorum.
Pişmiş yemekte mikroplar ölmüştür diye kendimi kandırıyorum.
Öyle deme ablası evlendi level atladı herkes hayran dillere destan bir gelin olduTövbe ya. Taş devrimden nezaman kurtulcak bazıları
Öyle olmuştur mutlaka.Öyle deme ablası evlendi level atladı herkes hayran dillere destan bir gelin oldu
Bi de bana sorsalar nasıl bilirdin diye
Bir de evlenme gibi bir düşüncesi var ciddi bir ilişkisi varmış anlatıyor işte aileler tanisicak kvdem de herkes içinde sen daha kendi temizliğini yapmayı beceremiyosun evlendigin adamın arkasını nasıl toplucan pislikten ölürsünüz dediKv'nin "Bu rezil" diye hitap etmesi ne hoş ya keyif aldim resmen fjdkdsllalan
Birçok üyenin de basina gelmiş. Onlar konuşmuş ve duzelme olmamis. 70 yasinda insana temizlik ögretmenin imkani var mi? Hastaneden geldik elimizi yikayalim covid riski var dedim. Kp yikamadi.
Eşim temiz, onlar gibi degil. Benimle de birçok şey öğrendi. Kv daha once gelmisti, bu kadar degildi. Biz uyurken el yikamiyordu sadece. Hani kimse gormezken. Simdi karı koca gece gündüz yikamadan çıkıyorlar. Kp nin durumunu bilmiyordum. Evlerinde hep yikardi elini. Bir daha istemem.Temizlik öğretmek değil, evinize yatılı misafir etmemek konusunda. Bu yaştan sonra kazanılmış bir alışkanlığı değiştirmeniz çok zor. Katlanmak zorunda da değilsiniz. Eşinizin size anlayış göstermesi gerekir diye düşünüyorum - onlarla aynı kafada değilse tabi.
Queen yaaBir de evlenme gibi bir düşüncesi var ciddi bir ilişkisi varmış anlatıyor işte aileler tanisicak kvdem de herkes içinde sen daha kendi temizliğini yapmayı beceremiyosun evlendigin adamın arkasını nasıl toplucan pislikten ölürsünüz dedi
Anlasilmaz bir aile gerçekten. Ben de anlayamadım hala anlayamiyorum. Bir keresinde ocagin uzerinde 2 gündür agzi acik bekleyen pişmiş kiyma vardi. Bunu dökelim de yikayalim dedim. Bana dediler ki yok yok dökme, biz ona yumurta kırıp yiyecegiz.Neden banyo yahu neden,ay çok ilginç.
Mutfakta bir tabak donuk et koyacak yer olmaz mı?
Ne bilim mutfakta balkon da mı yok? Tüm şartları zorlayıp odada bile çözdürebilirsin de banyo neden..
Of valla çok zor çok ilginç.
Ne yapacaksınız ki aç mı duracaksınız siz de haklısınız kesinlikle..
Dediğim gibi çok zor bir durum.
Ben eş ailesine karşı hiç ezilmem, sorun varsa konuşmak, tavır koymak, mesafe koymak falan becerebildiğim şeyler ama böyle bir konuda ben de sessiz kalırdım, çatlasam da...
Çünkü değişmeyeceklerdir.
Sabır dilerim.........
Konuyu okudum evet tahammül edilemeyecek bir durum. Yalnız ben konudan bağımsız olarak siz maşallah ne kadar iyi kalpli, naif bir gelinsiniz demek için geldim. Çok düşünceli davranıyorsunuz, hep böyle kalın.Cok şanslısın kayinvalidenden dolayi. Cok tesekkur ederim benim icin soylediklerine
Niyetim tam olarak da bu. Esimi mahcup etmeyeyim, utandirmayayim. Çok zor, çok yorucu ama napalim sabrediyorum.
Çok çabuk alınıyorlar yaşlı insanlar. Mutsuz ayrilmak istemem. Dunyanin kaç türlü hali var. Belki son görüşmemiz olacak.
Eşim derse ki annemleri son kez gördüğümde küs ayrildik diye, o zaman ömür boyu kahrolurum. Benden razı olsunlar istiyorum.
Eşin biliyor ya boşver gerisini. Hayat arkadaşlarımız onlar bizim. Iyi ki bizim hakkimizi yerde birakmiyorlar. Sevmek sayilmak karşılıklı olacak seyler. Aksi halde tahammül denen şey yok oluyor. Allah agzinizin tadini bozmasinÇok sağol cnm bı de engelli kaynım var o hepsini nden masumevlat yerine
Evet tabi eşim el üstünde Tutar ailesinden cok farklı bı kişilik hiç ailesine çekmemiş
Çok seviyor bende onu tabi ki
Tabi sevmesem katlanamzdi minnet ve kıymet bilen de sadece eşim ve kuzenleri
Sağol canım aynen öyleEşin biliyor ya boşver gerisini. Hayat arkadaşlarımız onlar bizim. Iyi ki bizim hakkimizi yerde birakmiyorlar. Sevmek sayilmak karşılıklı olacak seyler. Aksi halde tahammül denen şey yok oluyor. Allah agzinizin tadini bozmasin
Eşin biliyor ya boşver gerisini. Hayat arkadaşlarımız onlar bizim. Iyi ki bizim hakkimizi yerde birakmiyorlar. Sevmek sayilmak karşılıklı olacak seyler. Aksi halde tahammül denen şey yok oluyor. Allah agzinizin tadini bozmasin
Eşin biliyor ya boşver gerisini. Hayat arkadaşlarımız onlar bizim. Iyi ki bizim hakkimizi yerde birakmiyorlar. Sevmek sayilmak karşılıklı olacak seyler. Aksi halde tahammül denen şey yok oluyor. Allah agzinizin tadini bozmasin
Sizinkinide cnm
Gerçekten çekilecek dert değil ne kadar iğrençler ya!! Eşinle konuş o söylesin onlara böyle devam edeceklerse birdaha gelmeyin desin eğer diyemiyorsa o sende kvne ben böyle bir durumdan hoşlanmıyorum gelmeyin de yada geleceklerini öğrendiğin zaman bir bahane bul kendi ailemi çağırdım ev ağzına kadar insan dolacak müsait olduğumda çağırırım de yada eşine söyle o desin müsait değiliz desin. Ağaç yaş iken eğilmeyince ne zor ağaçlıktan çıkıyor ıslak odun oluyor.. sana sabırlar diliyorum konu sahibi..Merhaba hanimlar, bu aslinda bir çözümü olmayan konudur. Niyetim anlatip biraz olsun rahatlamak.
Bir süredir kv ve kp bizdeler. Aslinda onlari seviyorum. Bana hiç kötülükleri yoktur, çok severler.
Tek sorunumuz var; hijyen. O kadar pisler ki anlatamam. Asla el yıkamıyorlar. Tuvalette sifona basıp hemen kalkıp kapiyi açıyorlar.
Sabuna, musluğa dokunmuyorlar kesinlikle.
O pis ellerle kapı kolları, kumanda, çaydanlık, tuzluk, ekmek heer yere dokunuyorlar.
Her sabah tuvaleti yıkasam da 1 kez girseler mahvediyorlar. Kendi evimde sanki umumi tuvalete oturuyormuş gibi klozete peçete seriyorum.
Onlardan sonra tuvalete girdigimde klozetin oturma yerinin damla damla idrar oldugunu görüyorum.
Nadiren olan bir sey degil bu. Günde kaç kez idrar yapıyorlarsa o kadar oluyor.
Alkollü spreylerle temizliyorum, peçete seriyorum, oyle oturabiliyorum.
Uzak yoldan geldiler duşa bile girmediler. Günler oldu hala hiç yikanmadilar.
Gündüz iş telaşı, tv sesi falan derken el yıkamadiklarini farketmiyorum. Ama gece olduğunda, sessizlik çöktüğünde tuvaletin bütün sesini duyuyorum.
Dur bakayim belki bu sefer yikarlar diye bekliyorum ama yok. Yıkanmıyor asla.
Sadece sabah ayilmak için yüzlerini yıkarken elleri ıslanıyor, o kadar.
Kendi evlerinde bunun beş beteri bir durum var. Hiç girmek istemiyorum ona.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunun uyarısını yapabilecek biri degilim. Mizacım ona uygun degil ne yazik ki.
Eşime anlatamam. Zaten kendi evlerinde ne kadar huzursuz oldugumu biliyor. Bir şey yapamiyor, uyarsa da anlatsa da boyle alışmışlar, değişmiyor. Eşim onlar gibi değil çok şükür.
Ailelerindeki herkes biliyor el hijyeni konusundaki hassasiyetimi. Bildikleri halde böyleler, çünkü hijyen nedir bilmiyorlar.
Her gece gerim gerim geriliyorum. Evimde mikroplar fink atıyor resmen.
Henüz evlenmemiş, evlenme plani olan her kadına tavsiyemdir, kişisel hijyenini sağlayabilen bir eş+ailesini seçin.
Bu adam el yikiyorsa ailesi öğretmiştir onlar da temizdir demeyin. Ben boyle düşündüm. Sonra neler gördüm neler... Hayal bile edemezsiniz.
Hamişler ve hijyen hassasiyeti olanlar, midenizi bulandirdiysam özür dilerim.
Ay bu rezilliğe nasıl 7 ay tahammül ettiniz? Tuvaleti her gün çamaşır suyu ile çitilemezsem kendimden iğrenirim, tek yaşıyor olsam dahi. Asla çok titizim vs demem ama bu benim asla tahammül edebileceğim bi şey değil, ya rencide ederim karşı tarafı ya da çeker giderim. 70 yaşından sonra insanlara bir pasaklılık yükleniyor gerçekten. Başkasının evinde huylanıp çay içmeyen insanlar el yıkamamaya başlıyor, akraba ziyaretinde vs kırarım diye çekinmiyorum söylüyorum ben. Kızı sağol biz söyleyemiyorduk dedi hatta.Canim yalniz degilsin.Allah sabir versin.Kolonya tut arada adettendir dersin :) bir de parmakla kulak karistirip elleri yikamasalardi off hatirlamak istemiyorum.10 parmak yalayip, recele ekmek bansalardi.Yer sofrasinda ayak parmak aralarini temizleselerdi.Ben en uzaktayim sukur onlardan...
Kaygi seviyem artti ya yaslaninca oyle olursak diye ama benim annem tertemizdir ya mis kokar hep,el yikamaktan elleri soyulur garibimin.
İnşallah kağıtla kuruluyodur, yanında yöresinde havlu var mıFikir yürütmenizi istedigim bir sey soracagim kizlar. Simdi kv girdi tuvalete, taharet muslugunu açtı, sonra sifon ve çıkış yapti. Çoğunlukla boyle oluyor.
Sizce sadece musluk ile yikayip kalkiyor mudur?
Musluk+tuvalet kağıdı Kurulamasi mi yapiyordur?
Yoksa eliyle mi yikiyordur.
Elleri kuru oluyor hep. Bu nedenle ilk seçenek gibi geliyor bana.
Cok tesekkur ederim.Konuyu okudum evet tahammül edilemeyecek bir durum. Yalnız ben konudan bağımsız olarak siz maşallah ne kadar iyi kalpli, naif bir gelinsiniz demek için geldim. Çok düşünceli davranıyorsunuz, hep böyle kalın.
Neyse ki belirsizlik geçti. Yakin bir zamanda gidecekler. Kimsenin kalbi kırılmadigi icin mutluyum.ne zaman gidecekler acaba?
çekilir gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?