Hijyen, pislik, mikroplar, sabun... kafayı yemek üzereyim

Misafiri de atsaydın keşke.

Bence korona bile ugramaz bunlara
Korona bi virus
E nerden tutunsun bu koronacik adamlarin heryeri virus hatta kendileri

Bu pislik eşinizin kızkardeşi mi? 1 yıl mı kaldı sizde?

Keske inatlarini kirmak kolay olsaydi. Birakin duş almayi yoldan gelip ellerini yikamadilar bile. Oylece masaya oturdular. Hic mi tuvalete girmediniz ya? Bu kadar pisliği aklim hayalim almazdi, Allah basima verdi.
Bu kadarı söylenmeyecek gibi değil. Küsen küssün

Canim ya aklima geldin durumlar nasil misafirlerin gitti mi pamuk musun nesin
Evet gittiler cok şükür canim.. Artik bu forumda keyifli şeylerler hatirlanmak istiyorum. Pis şeylerle degil. herkesin içine dert olmus bu konu, valla ozur dilerim hepinizden.

Evet gittiler cok şükür canim.. Artik bu forumda keyifli şeylerler hatirlanmak istiyorum. Pis şeylerle degil. herkesin içine dert olmus bu konu, valla ozur dilerim hepinizden.
Oh dedim biliyor musun inanmazsin nickini ne zaman gorsem aklima geliyordu soracaktim nasip simdiye oldu hatta oyle ki konu adini hatirlayamadim baya bir zor ulastim sayfaya aradim taradim ama olsun sonuc degdi cok sevindim senin adina ayrica ne özrü canim o nasil soz ... evinde huzurlu gunler dilerim canm

Bu kadar pislerse bence taharet de yapmiolardir cok endiselenme evlerden irak yarabbi

Ne kadar tatlisin, cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Artik iyi bir sey olsun onun konusuyla hatirlanayim istiyorum

Şöyle loto falan ciksa, nasil degerlendirsem diye sorsam mesela ya da eski filmlerdeki gibi Mısır'daki halamdan yüklü bir miras kalsa...
Yok yaa okadar buyuk dusunme sahip oldugun nimetlerin farkina var , tadini cikar mesela evinde mis gibi oturup, kahveni yudumla huzurla icinde bir tereddut yokken ... bazen en basit seylerin bile yoklugunda hayat ne kadar zorlasiyor bilemiyoruz

Şu an eşinin aılesınden buz gıbı sogudum .Allah kolaylık versın .Ne zaman gıdecekler .Ablamında bakıma muhtaç bır kayınvalıde ve kayınpederı var .Aksama kadar evde temızlık yaptım bugun gıttıler aksamda ablama yardım ettım .Camasır suyu sirke arap sabunu yerleri temızlemek ıcın ıkı tane detarjan yınede gıtmedı o sidik kokusu .Kesınlıkle kınamıyorum .Kımsede kınamasın .Kımse hasta olmak ıstemez.Ama bazı ınsanların özü bu bılıomusun.Benım de koku hassasıyetım var .Bır dolu alerjım.Kotu kokuda resmen kusuyorum.Hemde bögüre böğüre.Bıkdınız ıcım cıkıyor.ısteyerek yapmıorum.Butun alerjılerım bırlık olup bana kafa tutuyor.Bu yastan sonra asla duzelmezler.Gercekten herkes evınde guzel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…