Hidrosalpkins ve tıkalı iki tüpüm alındıktan sonra İzmir'de tüp bebek sürecim ( pozitif sonlu)

Sorunda burda ya zaten bende çekilen rahîm filimleri de bir türlü netlik kazanilamadi. Bakalım yarın doktora gidicem 2. Rahim filmi isteyen doktora ne dicek

Reactions: Dei
Merhaba rahim filmi görüntüsü ekte.. sol tüp kapalı ama sağ tipteki sıvı birikmesi mi sizce?
Doktorum sorun yok dedi ama sizin hsg sonuçlarınız ile benzer mi görüntüler

Eklentiler

• image.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 123
  • image.jpg
    157,7 KB · Görüntüleme: 121
Merhaba rahim filmi görüntüsü ekte.. sol tüp kapalı ama sağ tipteki sıvı birikmesi mi sizce?
Canim doktorun sorun yok dediyse eğer iyi demekki benim rahim filmimde tüpler berbatti sivi akintisi artik yumurtaliga zarar vermeye baslamisti hemen 2 gun icinde aldilar zaten cok sorun görseydi eğer hemen söylerdi doktor.

Canim doktorun sorun yok dediyse eğer iyi demekki benim rahim filmimde tüpler berbatti sivi akintisi artik yumurtaliga zarar vermeye baslamisti hemen 2 gun icinde aldilar zaten cok sorun görseydi eğer hemen söylerdi doktor.
Çok teşekkür ederim canım.. ara ara instagramda denk geliyorum hsg çekimlerine şişlik sıvı birikimi falan yazıyordu, bende benzettim biraz baya korkmuştum..

Çok teşekkür ederim canım.. ara ara instagramda denk geliyorum hsg çekimlerine şişlik sıvı birikimi falan yazıyordu, bende benzettim biraz baya korkmuştum..
rabbim kolayliklar versin insallah ben ilk hsg cekildigimde 9 eylülde cekilmistim koca hastaneyi inletmistim adamlar bana bir daha gelme demislerdi o derece yikmisim yani ikincisinde tipistipis yinegittim bu sefer ağrı kesici içtim gittim sorun cikmadi baristik ordakilerle benim baya maceraliydi hsg rabbim kurtarsin valla tuplerim alininca rahatladim oyyy varya anlatsam sayfa yetmez yasadiklarimi

Çok geçmiş olsun canım neler neler çekiyoruz valla burda okuduğumuz her hikaye ile halimize şükreder hale geliyoruz. Umarım hepimiz için hersey yolunda gider.

Çok geçmiş olsun canım neler neler çekiyoruz valla burda okuduğumuz her hikaye ile halimize şükreder hale geliyoruz. Umarım hepimiz için hersey yolunda gider.
Amiiiiinnnn canim benimm yeni yil umut getirsin hepimize insallah bol bol bebek haberi alalim hep beraber

Merhaba tekrardan hsg nerde cektirdiniz ve ne kadar medicale gidiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam

Ameliyat olmaktan hic korkmayin bn ameliyat denilince geçtim igneden bile korkan insandim. Ama bu süreçte benim icin en kolay şey ameliyat oldu inanin sorunlu hasarli organi kesin atın saglikla devam edin surece
yazınızı okudum bilgiler için teşekkürler öncelikle. hsg görüntünüzü özel değilse paylaşabilir misiniz ?

Benimde sol tüpüm tıkalı bebek isteyip bir türlü hamile kalamadığımız süreçte öğrendim maalesef amelyat olup aldırdım sorunlar bitecek ve hamile kalacağımı sandım fakat olmadı bu seferde sol tüpüm de kist oluştu yaklaşık 6 aydır da kist ile mücadele ediyoruz iki ay süre verdik kendime eğer normal yolla olmazsa tüp bebek sürecine başlıcaz bu ay orgametril verdi doktorum bu ilacın kisti yok edeceğini söyledi umutla bekliyorum inşallah evladınızı hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

Uzun ve yorucu bir süreç olmuş sizin için geçmek bilmemistir eminim güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim bende en kisa zamanda saglikla guzel haberlere kavuşmanizi dilerim emeklerinizi bosa cikarmasn Allah'ım

Uzun ve yorucu bir süreç olmuş sizin için geçmek bilmemistir eminim güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim bende en kisa zamanda saglikla guzel haberlere kavuşmanizi dilerim emeklerinizi bosa cikarmasn Allah'ım
Amin inşallah rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin

Ayy hepsini okudum.yasamis kadar oldum ben de biraz uzun bir süreçten geçtim bu kadar olmasa da şimdi bir kerelik cip asilama deneyeceğiz tutmazsa direk beklemeden tüp bebek. Ben de medicalde yaptıracağım tüp bebeği funda hanım mi volkan bey mi yaptı? Sağlıkla kucağınıza alın bebisinizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…