Hidrosalpkins ve tıkalı iki tüpüm alındıktan sonra İzmir'de tüp bebek sürecim ( pozitif sonlu)

Mrb yazınızı okudum umutlandım.benim opum oldu ama miyom ve sıvı birikmesi oldugu icin tüplerim ya bağlancak ya alıncak nerede ameliyat oldunuz acaba?

Reactions: dhn
Mrb yazınızı okudum umutlandım.benim opum oldu ama miyom ve sıvı birikmesi oldugu icin tüplerim ya bağlancak ya alıncak nerede ameliyat oldunuz acaba?
Tınaztepe galende oldum hastane olarak ama kendi tüp bebek doktorum yaptı ameliyatımı.Ben direkt aldırdım ölü parçaların vücudumda durmasını istemedim. Çok kolay bir ameliyat. Akşama doğru ameliyattan çıktım bir kaç saat sonra hastane kantininde yağmur esliğinde çay içiyordum. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen

Maşallah darısı bize olsun Allahım ilkde nasip etsin okurken hiç sıkılmadm inan banada dua eder misin transferim olacak

Mrb karyanıź yaşına basmıştır belki sağlıkla büyüsün inşlhh....bende funda h izmirde tedavideyim ameliyat olucam sürecim çok uzadi üzayacak rahim iyileşecek transfer sonra olacağım vs diye çok üzülüp agʻladım yoruldum geçen hafta ama buhafta toparladim kendimi sizide okuyunca bi şevk geldi bana dua edin bizlere

Merhaaba guzel araldasim evet Karya hanim bugun 18 aylik oldu darisi siz guzel arkadaslarimin basina olsun insallah tedavi guzel sonuclansin surec yorucu bazen yikici ama moralinizi hic bozmayin

Yeni okudum hikayenizi gözlerim doldu
Tutamadım kendimi Allah bağışlasın size bizlerede du edin lütfen biliyorum ki süreç zor ama Allah yardımcımız olsun

Şuan sizin sürecinizin başındayım sağ tüpüm alınacak, sonra tüp bebek.Allah evladınıza çok güzel günler nasip etsin .İnşallah rabbim bana da tez zamanda nasip eder

Yeni okudum hikayenizi gözlerim doldu
Tutamadım kendimi Allah bağışlasın size bizlerede du edin lütfen biliyorum ki süreç zor ama Allah yardımcımız olsun
Tesekkur ederim hepinizin allah yardimcisi olsun. Uzerinden zaman gecti cok eski bir hatira gibi artik bende olanlar belkide unutmak istiyor bir yanim. İyi ki zamaninda detayli yazmisimda arada okuyup sukrediyorum

Şuan sizin sürecinizin başındayım sağ tüpüm alınacak, sonra tüp bebek.Allah evladınıza çok güzel günler nasip etsin .İnşallah rabbim bana da tez zamanda nasip eder
Cok gecmis olsun insallah saglikla bebeginize kavusun zor yorucu gecsede surec sonu guzel olunca hersey unutuluyor

Hayırlı uğurlu olsun ben bir şey merak ediyorum tüpler alındıktan sonra nasıl adet olunuyor? Benimde ikisi tıkalı çıktı adetle tüp bebeğe başlayacağız yumurta toplamadan sonra da ameliyat olacağım korkuyorum

Hiç usenmeden okudum senin durumda görümcem var bu mesajı ona okutacam ama bizim damat hayırsız çıktı

Korkmayın benim de önce yumurtalarım toplandı. 1 ay sonra yumurtalar küçülünce ameliyat oldum iki tüpüm çıkarıldı. O arada adet olmuştum. Sadece doktorum yumurtalar iyice küçülsün diye doğum kontrol hapı iç demişti. 15 gün içtim sonra ameliyat oldum. Ameliyattan sonra 2 gün ağrı çektim. O da gaz ağrısı. Sonra toparlandım. 1,5 ay geçti regl olamadım. Doktoruma gittim, tarlusal başladım. Bittikten 4 gün sonra regl oldum, transfer hazırlıklarına başladık. 9-10 gün sonra transferim var Allah’ın izniyle hiç ama hiç korkmayın. Çok kolay bir süreç.

Cok gecmis olsun insallah saglikla bebeginize kavusun zor yorucu gecsede surec sonu guzel olunca hersey unutuluyor
Yazınızı gözlerim dolu dolu okudum. 91 doğumluyum, şu anda 5 senelik evliyiz. Yaşadığınız sürecin aynısını yaşadım, neyse ki son kısma geldik 9-10 gün sonra transfer var. İnşallah benim de hikayem mutlu sonlu olur. Sevgilerimi gönderiyorum kader arkadaşım

Çok çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi inşallah en güzel sonuçları alırsınız. Bir de biri benim baya büyükmüş onun yumurtaliga zarar vermiş olmasından da tedirgin doktorum. Sizde böyle bir şey olmadı dimi ? Bir de kaç yumurta toplandi o kolay mı ilk defa yaşayacağım da her şeyi

Doktorunuz ameliyat esnasında görecektir bunu, sanıyorum öncesinde çok belli olmuyor. Bana da benzer risklerden hatta bağırsağa yapışık olabileceğini söylemişti. Eğer böyle bir durum olursa bağlamayı tercih edebilirim demişti. Çok şükür ki hiçbir komplikasyon olmadan tamamen çıkarıldı tüpler iyi düşünün iyi olsun benim rezervim güzeldi çok şükür 9 tane 5aa kalitesinde dondurulmuş 5. Gün embriyom var inşallah sizin daha güzeli olsun ayrıca hiç endişelenmeyin, sonuçta iki tarafta da yumurtalık var. Bir tane bile sağlıklı embriyonuz olsa yeter

Benim tecrübe ettiğim şöyle bir şey oldu özellikle burda başka insanların yazılarını okurkenfarkediyorum. Çok karamsar, panik olanlar var. Süreci çok fazla gözünde büyüten, yaşadıklarını üstüne katarak anlatanlar var. Evet kolay bir süreç değil, ama başımıza geldi ve bunu yaşayacağız. Öyle veya böyle. Ne gerekiyorsa yapacağız. O yüzden kendinizi hiç olumsuza kaptırmayın. Artık tıp çok ilerledi, her şeyin bir çaresi var. Ben en çok iğne kısmından korkardım, ilk seferinde elim ayağım titremişti. Sonra iğneyi bir vurdum, bu muymuş dedim. Opudan sonra ağrım olmadı çünkü sonucun hep güzel olacağına inandım. Sonuçta bu da bir operasyon dedim, sıfır acı beklentim yok hiçbir zaman. Eşimden başka kimseyle paylaşmadım. Olumsuz düşünce veya meraklı gözler istemedim etrafımda. Her şey sırayla halloldu. Şükredin kendinizi şanslı sayın. Bebek sahibi olmak için maddi manevi uğraşan ve bize destek olaneşlerimiz var, bence biz çok şanslıyız çok güçlüyüz tüp bebek bilimsel bir süreç. Bu fikre alışana kadar belki psikolojik olarak zorluyor ama tadını çıkarın kendinizi şımartın sürecinize ve kendinize güvenin her şey hallolacak

Bu arada siz tüpler çıkarıldıktan sonra nasıl adet olunuyor diye sormuşsunuz. Doktorunuz da anlatır size ama tüplerle adetin pek bir ilgisi yok aslında. Tüpler sperm ve yumurtanın kavuşması için var. Adet rahim iç duvarlarının dökülmesi ile oluyor. O yüzden rahat rahat adet göreceksiniz hiç merak etmeyin

Bütün mesajlarınız için çok çok teşekkür ederim çok iyi geldi gerçekten. Bir anda böyle bir sonuç ile karşılaşınca biraz üzüldük açıkçası ama en azından sebebimiz bulunmuş oldu. Rezervimin hep iyi oldugunu soylediler. Esimde de bir sikinti yok zaten. Doktorumdan ve klinikten çok memnunum. Ve bakış açınız çok doğru en azından yaptirabiliyoruz ve eslerimizden nasipliyiz evet. İnşallah sizinde tutunur miss gibi bütün güzellikler sizin olsunn

Siz bütün şartları sağlamışsınız zaten geriye benişi kucağınıza almak kaldı inşallah bütün güzellikler bizimle olsun güzel haberlerinizi bekliyorum istediğiniz zaman bana yazın sorun aklınıza takılan bir şey olursa

Çok çok teşekkür ederim bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…