Hidrosalpkins ve tıkalı iki tüpüm alındıktan sonra İzmir'de tüp bebek sürecim ( pozitif sonlu)

Amin InsALLAH hayirli olsun Kac yasindaydiniz sorun neydi
30 yaş. Tup bebege başlarken yumurtalarimin kalitesiz oldugunu ogrendik. Ilk tup bebekde 21 yumurtadan 3 embriyo kaldi geriye. Hiçbiri olumlu olmadi. Sadece bir kere kimyasal oldu o kadar. sifirdan basladik 22 yumurtadan 2 embriyo kaldi. Hic kaliteli embriyolarim olmadi. Sonuncu transferde hatta doktorum her zaman tek embriyo transferi yapan bir doktordu. Kalite asagi oldugu için iksini transfer etti. InsaAllah saglikli şekilde tutunur. Sizde sorun nedir? Dondurulmuş kaldi mi?

InsALLAH sag salim kucaginiza alirsiniz.Bende 26 yasindayim esimde morfoloji skntisi var 1 asilama yaptim basarisiz oldu.sonra tup bebek yaptim sukur bir kizim oldu.o zman dan 2 dondurulmus vardi biri cozulurken bozuldugunu soylediler biri de transefer edildi baska yok malesef.
Doktorumla gorusuyum tekrar baslarim sanirim yasim ilerlemeden.

Surecinizi merakla okudum Allahim dayanma gücü versin size insallah olumlu sonuclar alirsiniz sabrinizin sonu selamet olur. Benim merak ettigim bu süreçte iş yasam dengesini nasil kurdunuz? Ben de eger bikac ay icinde dogal yollarla olmazsa bu surece giricem lakin isten cikmayi düşünüyorum çünkü ikisini bir yurutemiyorum psikolojik ve fiziki acidan

Merhaba, cok teşekkür ederim guzel dilekleriniz için.umarim sizde süreci en hızlı ve saglikli sekilde atlatarak bebeginize kavusursunuz
sorunuz bu arada cok güzel. Cidden zor ve yorucu bir süreç geçiriyoruz en başta eş desteği cok kıymetli çünkü ancak öyle hafifliyor süreç. İş yerim çok anlayışlıydı sık muayenelerde gidip gelmem sorun olmadi raporlarım sorun olmadı hep yardımcı oldular ancak bende sorumluluklarimi hic aksatmadim. Çalışmanın bana faydası ne oldu söyleyeyim inanilmaz hızlı geçti zaman çünkü iş vaktinde kafam hep işle meşguldü düşünmeye vaktim kalmıyordu araştırmaya okumaya. Bence en güzeli de cok arastirip okumamak ne kadar az bilgi o kadar iyi yoksa düşünmekten insan işin içinden çıkamıyor. Transferden sonra bir ay heyett raporu aldim yillik izin vs 3. Ayimda döndüm işe döndüğümde ise beni daha az yoğunluğu olan bir birime aldılar yine bana fayda sağladı. Sağlığım elverdiği sürece hep çalışmaya çalıştım. Eğer is yeriniz anlayisliysa sürecinizi kolaylastirmak adina işi birakmayin derim

Tesekkur ederim cevabiniz icin anlayisli insanlarla çalışmak herkese nasip olmuyor :) benim iş yeri biraz skntili ne yazik ki aşırı stresli ve herseyin acil yapilmasi gerekiyod bu bile benim gebe kalmami engelledigini düşünüyorum. İyice düşünüp surece girmeden isten ayrilmak belki tup bebege bile grrek kalmadan gebe kalmayi calisicam

Tabi ki bu süreçte stres yönetimi ve is yeri tutumu malesef çok önemli. Benim işimde şikayet aslında aşırı gergin stresli bir işim var ama is yeri tutumu güzel oldugu icin tolore edebildim. Eğer böyle bir durum varsa kesinlikle işten uzak kalmak daha mantıklı bende bunu transferden sonra uygulamistim stresten uzak kalmak istedim saglikli bir gebelik elde edene kdr da uzak kaldim bence büyük etkisi var huzurlu ortamin. Eğer tüp bebek icin zorunlulk yoksa dogal yolla deneme sansiniz varsa bu sureci olumlu kullanabilirsiniz

Evet kesinlikle stresten uzak kalmak onemli tesekkur ederim gorusleriniz icin :)

Acıkcası ara ara okudum yazınızı. suan 25 haftalık olmanıza cok sevindim umut her zaman vardır. Bu süreçte iyi Dr lar ile karşılaşmak maddi manevi çok önemli bir süreç. Bende buraya giriş sebebim tüp bebek serüveni idi. Erkek faktördü ve Dr un boş yere kendini yorma asla normal yolla bebek sahibi olamazsınız direk tüp bebek yaptırırın demesi aklimdan cıkmıyor. Çok şükür oğlum 3 yaşında iken rabbim doğal yolla bir bebek daha nasip etti 22 haftalık benimde suan. Umut her zaman var. Olmaz olmaz dediler direk kalbimi kırdı Dr . Söyleme tarzı olması lazım. Çokk şükür sürpriz yumurtamız oldu Rabbim herkese isteyen herkese nasıp etsin

Merhaba ne durumdasnz inşallah tutundu mu embriyonuz

Aynı seylerı yaşadım tuplerım alındı ama asla umudu kesmeyin 20 gün önce ıkızlerımı aldım kucağıma 8 yıl öncede kızımı o zamanlar bu süreç çok yıpratmış annelık hakkım elımden alınmış gıbı çok caresız hıssetmıstım ama bugun 3 evladımı büyütüyorum uzmeyın kendıjıxı ve hep ınanın

yasadiklarinizin aynisini birebir yasadimki izmirde okurken ağladim hepsi gozümun onunden film seridi gibi gecti. Oncelikle sonu gercekten güzel bitmis. BeN tüp bebek surecimde tanismistim hidrosalpinksle bende o ameliyati oldugumda bunu nasil farketmediler diye doktor kizmisti benim iki tüpüm alindi benim tuplerden akan sivi maalesef organlarima islemisti cok zor günlerdi geldi gecti tek farkim hala bebek icin ugrasiyorum rabbim bu uğurda emek verven herkesin emegini bosuna çikarmasin

Gecmis olsunbenimde sol tupum alindi ayni zamanda cikolata kistimde vardi alimdi.ama tekrarlamissimdi sagdada hidrosalpimks gozukuyo.transfer oldum negatifbugun kan verecegim bakalim kanda.ne cikacak ameliyatlar oyle.gozumde.buyuyor ki hele birde hic birsey elde.edememek.ama cok.yipranmak

Reactions: Dei
cok tesekkur ederim ederim sanada gecmis olsun bende oyleyim ameliyat deyince tüylerim ürperir hep ben cikolata kisti ameliyati bekarliğimdan beri olurum yine olusuyor 3 yilda bir ben 12 senelik evliyim 7 kez ameliyat oldum. Seni okadar iyi anliyorum ki hele tüplerim alindiktan sonra ustune 3 ameliyat gecirince hayat durdu sanmistim. Negatiftedaviler ustune.rabbim sağlik versin yetr diyorum artik

Simdi.sag tupumde.alinacakbuyuk.ihtimalle.yumurtalariniz nasil oluyodu peki 5.gune gelen kac tane oluyodu dndurulacak benjm 32 taneden 1 tane oldu

Simdi.sag tupumde.alinacakbuyuk.ihtimalle.yumurtalariniz nasil oluyodu peki 5.gune gelen kac tane oluyodu dndurulacak benjm 32 taneden 1 tane oldu
Cok gecmis olsun ol kurtul canim benim. hic moralini bozma.benim yumurta seviyem cok olusmuyor olussada 5.gune gitmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…