Hidrosalpkins ve tıkalı iki tüpüm alındıktan sonra İzmir'de tüp bebek sürecim ( pozitif sonlu)

Merhabalar umarım aşılama başarılı olur tüp bebege gerek kalmadan bebise kavusursunuz benim doktorum Funda Göde'ydi.

Doktorunuz kim Funda göde mi ? Bende bu yaz tedaviye başlıcam doktor araştırması yapıyorum :)

Merhaab yazınızı yeni gördüm kusura bakmayin transer oldunuz mu herşey yolunda mi? Olmadıysaniz eğer henüz doktorunuz dogru olanı yapmıştir diye düşünüyorum çünkü benim doktorumda eğer kapalı tüpü az da olsa acabilirse almamayi istiyordu. Ben ameliyat öncesi özellikle ikisininde alinmasini istedigimi söyledim.cunku olumsuz bir gebelige karşı güçlü kalamazdim hele ki herseyi bastan yaşamaya hiç. Zaten diğer tüpte çok sağlıkli gorunmedigi için almıştı doktorum. Umarim hersey yolundadir dileklerimle iyi bayramlar sevgiler

Eşimle birlikte okuduk yazınızı. İnanılmaz etkilemdim ve çok dugulandım. Umut verdiniz bize. Çok yıpratıcı bir süreç hem maddi hem manevi. Tüp bebek yatıran kişiler ile görüştüğümde ilk defa tüp bebek tedavisi gören kişilere devletin karşıladığı bir meblağ olduğunu söylemişlerdi. Sizin bir bilginiz var mı ?

Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için
Dr unuz tüplerin açılabilmesi için tedavi vs (ameliyatsız. İlaç, vitamin gibi) birşey önerdi mi ?
Rica ederim ne demek biraz olsun katki saglarsa ne mutlu bana,iyi bayramlar dilerim
Benim tüplerden biri zaten ölü tüpmus iki doktora gittim ikiside ayni yorumda bulundu yani alınmadan sağlıklı gebelik olmasi mümkün değil dediler. Benim ileri seviyeydi kurtarilmask mümkün değil diger tüp içinde doktorum ameliyattaki duruma göre karar verdi eger kurtarabilseydi birakacakti ki ben en baştan direk almasini istedim kurtarmasini değil. Çünkü kapanma riski yuksek olabilirdi.Devlet raporu bana cikmaadi çünkü belli sartlari var ben o sartlara uymuyordum. Yani kadının tüplerinde sorun varsa iki aşılama şart koşuyor devlet sanırım degismediyse bende sağlıksız tüpümle devlet bana rapor versin diye iki ay kendimi yipratmak istemedim direk ucretli yaptirdim. Dediğiniz gibi maddi manevi zor bir süreç ama tek soru tupse ilk denemede basari orani çok yüksek. Yine istediginiz bir soru olursa istediginiz zaman yardimci olurm sevgiler

Merhaba, tüpten dolayı bir problem yaşamadım, embriyo rahme tutundu, ancak malesef 8 haftalıkken kalp atışı durdu ve bebisi kaybettik .. bu da genellikle bebekte bir sağlık sorunu olunca yaşanıyormuş. kendimizi toparlayınca yeni bir transfere hazırlanacağız. Bir yandan aklımda tüp meselesi var tabi yeniden o tüp için ameliyat olmam gerekir mi ileride bilmiyorum. En nihayetinde doktorun kanaati en doğrusudur tabi ki Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım sizin her şey yolunda ilerlemiştir

merhabalar, doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim?

Medicalpointte laparoskopi ve histeroskopi güncel fiyatları nedir yakın zamanda olan arkadaşlar bilgi verebilir mi lütfen ?
Tüp aldırma olacak ve rahim yapışıklık problemi var benim de

Merhaba

Histeroskopi oldunuz mu peki

merhaba yazını okudum okurken gözlerim doldu bana da umut oldunuz

dün laparoskopi ameliyatından cıkıp böyle umut ve güzel dolu bir yazı okumak beni kendime getirdi. sol tüpüm alındı sag tüp benimle biran önce iyileşip tedaviye baslamak istiyorum sayenizde cok mutlu ve saglık dolu bir hayatınız olsun!

Merhabalar, bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah ben de şubat ayında iki tüpümde hidrosalpenks olduğunu ogrendım alınmasından başka sans yoktu. Pcos um ve üstüne bir de bu benı bır hafta kadar çok etkiledi. Sonrasında kendime gelip ne yapabiliriz, nasıl olacak diye hemen tüp bebek merkezıne gittik. Doktorumuz çok acıklayıcı ve ilgiliydi. 47 yumurta toplandı 23ü döllendi. 3.gune çok ıyı kalıte 2 embriyo ve 5. Güne 3 adet normal kalite embriyo kaldı. Sonrasında tiüplerini aldırdım. O kadar kolay ve acısız bir ameliyattı ki sevinçten aglayacaktım açıkçası. Hemen sonraki ay adetimde transfer hazırlığına basladık. Başka hiç şansım olmadıgı ıcın 24 mayısta 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Transfer sonrası 2. Günden itibaren bel ve kasık agrısından kıvranarak 4.gün gecesi çift çizgi görmeye basladım. 6. Gün emindim. Keseyi görmek için gün sayarken 16bin diye bir sayı gelince beta şoka girdim . İki embriyomuzda ilk denemede tutmuş olduğunu gördük. Şuan 10. Haftadayız. İnşallah ben de buraya fasulyelerim dogdu diye yazabilirim .
Çok sancılı bir süreç, Allah'ım hepimize güç kuvvet ve sabır versin. Bizim gibi süreclerden geçen arkadaslarımıza da hiç umudunuzu kaybetmeyin demek istiyorum. İnanın herşey çok güzel olacak, dualarım hepimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…