Size o zamanda tavsiye etmiştik..değişen birşey yok :)
Açıkçası şiş görünüm mevcut tam bir dağılma yok sizi panik yaptırmak istemem mutlaka bir kaç doktora sorun instagramdan doktorlara danışın çok normal bir görüntü değilArkadaşlar sol tüp kapalı çıktı ama sağ tupte sıvı birikmesi var mı sizce? Doktor sorun yok dedi ama sanki sıvı birikmesi örneklerine de benzettim..
Ben Dr mfknin innozproyu kullandım. Çünkü bu ilacı birçok kadın vajinal enfeksiyon için kullanmış. Bende tüplerin enfeksiyon nedeniyle kapalı olduğunu araştırdım. Dr ya sorudm önerdi kullan dedi. Bide adet bitiminden başladım bir sonraki adete kadar brokoli yedim ve haşlayp suyunu içtim. şunu da belirtmek istiyorum ben bir ay boyunca eşimle ilişki yaşamadım o yüzden yumurtlama vs günlerini hesaba katmadan bir ay içtim brokoli suyunu. ve sonra adet oldum. adetin başlangıç ve bitiş tarihine göre hsg çekiliyor bende şehir dışından gittiğim için sürekli arayıp sordum çünkü biletim yansın istemedim.hangi kürleri denemiştiniz acaba ?
Benim sosis görünümlü falan demedi doktor. Hatta ameliyat yapan doktora hakkımı da helal etmiyorum. Tüplerim ucundan mı neresinden kapalıydı onu da bilmiyorum açıkçası. Zaten ameliyat serüveni farklıydı benim yalnızdım çok zordu. Sonucunda kötü olduğunu duyunca herşeyi unuttum sadece doktorun dedikleri tüplerin ikisini de açamadık ve şag tüpün şişmiş baya balon gibi olmuş dedi. Bu arada bende herhangi bir kist yok belirtmiştim tekrar belirtmek isterim bende kist adet düzensizliği hormon bozukluğu ya da yumurta rezervi azlığı vs yok. Çok şükür herşeyim yerli yerinde. Bakın bunu reklam olarak algılamayın burda doktor ismini veriyorum diye. Çünkü rabbim kimseye yaşatmasn çok zor çaresizlik. Bu sitede eminim benim gibi olan bir sürü kişi vardır. Bana tüplerimin alınması gerektiğini yoksa tüp bebek de tutmaz dediler. Ama ben araştırıp elimden geleni yaptım ve tevekkül ettim. Allaha şükürler olsun ki o doktorlarla karşılaştım. Allah onlardan razı olsun inşallahtüplerin ucundan kapalıydı değil mi ? yumurtalık tarafından kapalı yani. sosis şeklinde
hsg filminizde belli olur. uçtan kapalıysa sosis görünümde oluyor. rahim tarafındansa hiç sıvı geçmiyor zaten.Benim sosis görünümlü falan demedi doktor. Hatta ameliyat yapan doktora hakkımı da helal etmiyorum. Tüplerim ucundan mı neresinden kapalıydı onu da bilmiyorum açıkçası. Zaten ameliyat serüveni farklıydı benim yalnızdım çok zordu. Sonucunda kötü olduğunu duyunca herşeyi unuttum sadece doktorun dedikleri tüplerin ikisini de açamadık ve şag tüpün şişmiş baya balon gibi olmuş dedi. Bu arada bende herhangi bir kist yok belirtmiştim tekrar belirtmek isterim bende kist adet düzensizliği hormon bozukluğu ya da yumurta rezervi azlığı vs yok. Çok şükür herşeyim yerli yerinde. Bakın bunu reklam olarak algılamayın burda doktor ismini veriyorum diye. Çünkü rabbim kimseye yaşatmasn çok zor çaresizlik. Bu sitede eminim benim gibi olan bir sürü kişi vardır. Bana tüplerimin alınması gerektiğini yoksa tüp bebek de tutmaz dediler. Ama ben araştırıp elimden geleni yaptım ve tevekkül ettim. Allaha şükürler olsun ki o doktorlarla karşılaştım. Allah onlardan razı olsun inşallah
İlkinde rahîm tarafındaydi. Sonra tekrar çektirdiğim zaman ikisi de tamamen açıktıhsg filminizde belli olur. uçtan kapalıysa sosis görünümde oluyor. rahim tarafındansa hiç sıvı geçmiyor zaten.
Siz mfknın ürünlerini mi kullandınızBenim sosis görünümlü falan demedi doktor. Hatta ameliyat yapan doktora hakkımı da helal etmiyorum. Tüplerim ucundan mı neresinden kapalıydı onu da bilmiyorum açıkçası. Zaten ameliyat serüveni farklıydı benim yalnızdım çok zordu. Sonucunda kötü olduğunu duyunca herşeyi unuttum sadece doktorun dedikleri tüplerin ikisini de açamadık ve şag tüpün şişmiş baya balon gibi olmuş dedi. Bu arada bende herhangi bir kist yok belirtmiştim tekrar belirtmek isterim bende kist adet düzensizliği hormon bozukluğu ya da yumurta rezervi azlığı vs yok. Çok şükür herşeyim yerli yerinde. Bakın bunu reklam olarak algılamayın burda doktor ismini veriyorum diye. Çünkü rabbim kimseye yaşatmasn çok zor çaresizlik. Bu sitede eminim benim gibi olan bir sürü kişi vardır. Bana tüplerimin alınması gerektiğini yoksa tüp bebek de tutmaz dediler. Ama ben araştırıp elimden geleni yaptım ve tevekkül ettim. Allaha şükürler olsun ki o doktorlarla karşılaştım. Allah onlardan razı olsun inşallah
Hangi ildesinix rahim filmlerinizi tüp bebekte uzman olan büyük tüp bebek merkezlerine gösterin memorial bahçeci vs. Benimde sizinkine benzerdi rahim filmim ve 4 sene boyunca çapa tıp fakültesi bana doğal yolla gebe kalabilir yazısı verdi sonra ben özelde bi dra gittim hidrosalpenks var dedi adını ilk defa o zaman duydum ultrasonda baktı ve gerçekten ultrasonda bile gözüktü tekrardan hsg çekildim net olarak gözüktü benim yaşım geçiyor diye ben tüplerimi aldırdım ve tüp bebekle hamile kaldım. Öncesinde 2 negatif tüp denemem olmuştu. Hidrosalpenksi gören doktorun adı Aylin pelin çil şuan amerikan hastanesindedevlet hastanesine gittim ameliyata gerek yok dendi.
Peki Allah gönlümüze göre versindevlet hastanesine gittim ameliyata gerek yok dendi.
Ben mfk nin sadece innozpro ilacını kullandımSiz mfknın ürünlerini mi kullandınız
Tüplerde ki sıvıya iyi geldi dediniz değil mi hsg çekildiniz mi aklımda soru işareti hep acaba tedavisi var mıydı diye aldırmadan tüpleri diyeBen mfk nin sadece innozpro ilacını kullandım
Ben beni ameliyat eden doktorumun doğru dediğine inanmıyorum. Bana ameliyat esnasında sizin tüplerinizi açamadık hatta sağ tüpünüz şişmiş balon gibi olmuş dedi. Bende brokoli suyu içtim brokolinin kendisini yedim ve mfk dan innozpro ilacını aldım kullandım. Sonra işin ehli kim diye araştırıp İstanbulda doktor Cevat bayrak hocaya ulaştım durumu ayrıntısına kadar anlattım ameliyat epikrizimi öncesinde çektirdiğim hsg sonucunu yolladım. Açılır büyük ihtimalle dedi. Ben açılacağına inanıyorum dedi. Ve İstanbula gidip çektirdik kapalı bile değildi zaten açıkmış ve sıvı birikimi genişleme şişme gibi bir durum tüpünüzde yok dedi. Ben çok dua ettim hemde çok. İlaç vs bir işe yaramadıysa bile duaların etkisi vardır elhamdülillahTüplerde ki sıvıya iyi geldi dediniz değil mi hsg çekildiniz mi aklımda soru işareti hep acaba tedavisi var mıydı diye aldırmadan tüpleri diye
Çok şükür mâşâAllah canım gebelik oluştu mu çok sevindim adına derdi veren Allah dermanıda veriyor. Benim yaşım ilerlediği için zaman kaybı olöasın diye çok araştırmadım her yerde tedavisi yok yazıyordu çünkü. Sizde bizlerden sonraki arkadaşlara umut olursunuz İnşaAllahBen beni ameliyat eden doktorumun doğru dediğine inanmıyorum. Bana ameliyat esnasında sizin tüplerinizi açamadık hatta sağ tüpünüz şişmiş balon gibi olmuş dedi. Bende brokoli suyu içtim brokolinin kendisini yedim ve mfk dan innozpro ilacını aldım kullandım. Sonra işin ehli kim diye araştırıp İstanbulda doktor Cevat bayrak hocaya ulaştım durumu ayrıntısına kadar anlattım ameliyat epikrizimi öncesinde çektirdiğim hsg sonucunu yolladım. Açılır büyük ihtimalle dedi. Ben açılacağına inanıyorum dedi. Ve İstanbula gidip çektirdik kapalı bile değildi zaten açıkmış ve sıvı birikimi genişleme şişme gibi bir durum tüpünüzde yok dedi. Ben çok dua ettim hemde çok. İlaç vs bir işe yaramadıysa bile duaların etkisi vardır elhamdülillah
İnşallah canım biz filmi çektirip açtırali çok geçmedi. Doktor gebelik olur dedi ama olmadı bu sefer eşim baktırdı kendine eşimde sıkıntı çıktı. Herşeyin hayırlısı olsun inşallahÇok şükür mâşâAllah canım gebelik oluştu mu çok sevindim adına derdi veren Allah dermanıda veriyor. Benim yaşım ilerlediği için zaman kaybı olöasın diye çok araştırmadım her yerde tedavisi yok yazıyordu çünkü. Sizde bizlerden sonraki arkadaşlara umut olursunuz İnşaAllah
İnşaAllah canım en baştan eşinizde bakılsaymış keşke sadece kadına odaklanıyor bazı drlar çok yanlışİnşallah canım biz filmi çektirip açtırali çok geçmedi. Doktor gebelik olur dedi ama olmadı bu sefer eşim baktırdı kendine eşimde sıkıntı çıktı. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Arkadaşlar sol tüp kapalı çıktı ama sağ tupte sıvı birikmesi var mı sizce? Doktor sorun yok dedi ama sanki sıvı birikmesi örneklerine de benzettim..
Çok teşekkür ederim.. içim rahatladıKonuya tesadüfen denk geldim 2018 yılında ilk rahim filmim aynı sizinki gibiydi doktorum sorun yok dedi. 1 sene sonra bi film daha çekindim ve hiç bir sorun çıkmadı gayet normaldi. İlk çekindiğimde çok kafama takmıştım o yüzden yazmak istedim. Doktorum ilaç basınçla verildiği için bazen böyle dağınık bir görüntü olabilir demişti bana. Hiç kafanıza takmayın
Yorumlara bakarsanız eğer başarı sağlayan var. Bir kere şans verirsiniz olmazsa tüpleri bağlatabilirsiniz. Bana devlet hastanesi önermedi ameliyatMerhaba hanımlar, benim de 1 dış gebelik vr bir biyokimyasal gebelik sonrası 2 tüpümde de hidrosalpinks saptandı. 2 yılı aşkın süredir deniyoruz. En son doktor laporoskopi ile tüplerden rahime bir sıvı geçişi varsa tüpleri almak ya da bağlamak gerekebilir dedi. Somra hsg filmine bir kez daha bakınca alınması taraftarı değiliö yumurtalık lara çok yakın dedi kararı bana bıraktı. Ben de laparoskopi olmadan bir kere tüp bebek ile şansımı denemek istedim. Başına böyle bir durum gelip hidrosalpinks olup tüp bebekte başarı sağlayan var mı acaba?