Asla o hataya düşmeyin önce gereken tedavi sonra tüp bebek yapilir.Merhaba iyi bayramlar herkesehidrosalpinks i olup ameliyat olmadan tüp bebek yaptıran ve hamile olan varmı acabaa ? hidrosalpinks için ameliyat olduktan sonra tüp bebek önerilmiş genelde sitedeki yorumlarda ama bu şekilde olan varmı merak ettim.
Doktorlarda ole oneriyor cunku icerdeki sivi rahime dokuluyor ve embriyonun tutunmasini engelliyor bizzat yasamis biri olarak soyluyorum tuplerimin ikisinide hidroselpenk yuzunden kaybettimMerhaba iyi bayramlar herkesehidrosalpinks i olup ameliyat olmadan tüp bebek yaptıran ve hamile olan varmı acabaa ? hidrosalpinks için ameliyat olduktan sonra tüp bebek önerilmiş genelde sitedeki yorumlarda ama bu şekilde olan varmı merak ettim.
Hidrosalpinks varsa ve ameliyat olmadan tüp bebek denenirse embriyonun tutunma olasılığı çok düşük. O yüzden riske atmamak için ameliyat olmak gerekir. Ben de ameliyat olduktan sonra embriyo transferi oldum.Merhaba iyi bayramlar herkesehidrosalpinks i olup ameliyat olmadan tüp bebek yaptıran ve hamile olan varmı acabaa ? hidrosalpinks için ameliyat olduktan sonra tüp bebek önerilmiş genelde sitedeki yorumlarda ama bu şekilde olan varmı merak ettim.
çok geçmiş olsun. tüplerde bir enflamasyon var aslında o sebepten dolayı sıvı birikiyor. hamilelikte regl olunmayacağı için bu durumun kendiliğinden düzelip düzelmeyeceğini merak ediyorum açıkçasıDoktorlarda ole oneriyor cunku icerdeki sivi rahime dokuluyor ve embriyonun tutunmasini engelliyor bizzat yasamis biri olarak soyluyorum tuplerimin ikisinide hidroselpenk yuzunden kaybettim
tutunmaz diye hiç riske atmadınız yani? yoksa tutunmadı diye mi ameliyat oldunuz?Hidrosalpinks varsa ve ameliyat olmadan tüp bebek denenirse embriyonun tutunma olasılığı çok düşük. O yüzden riske atmamak için ameliyat olmak gerekir. Ben de ameliyat olduktan sonra embriyo transferi oldum.
Adetle o enfeksiyon hayatda gecmiyor cunku tupler cok hassas ve kil gibi biseymis o kadar ince umarim tup bebeksiz hamile kalabilirisnizçok geçmiş olsun. tüplerde bir enflamasyon var aslında o sebepten dolayı sıvı birikiyor. hamilelikte regl olunmayacağı için bu durumun kendiliğinden düzelip düzelmeyeceğini merak ediyorum açıkçası
yurtdışında masaj ile düzelenler var ama bizim ülkemizde herşeyin çözümü ameliyat maalesef.teşekkür ederimAdetle o enfeksiyon hayatda gecmiyor cunku tupler cok hassas ve kil gibi biseymis o kadar ince umarim tup bebeksiz hamile kalabilirisniz
maalesefOnu ilk defa duydum eger imkaniniz varsa yurt disinda masajinizi yaptirin gecmis olsun tekrardan rabbim nasip etsin anneligi
evetHsgde mi belli oldu bu sıvı?
rahatsız olduysanız gönderimi okumayabilirsiniz.Bu kadar doktor ve yaşamış insan aynı şeyi söylüyoruz ama siz ısrarla farkli bir yöntem arayışındasiniz, denemekten yanaysaniz buyrun bence deneyin.
Burada en garip buldugum nokta bu istenilen cevap alınamadığı için israrla aynı sorunun sorulup durulmasi.
Burayı geçtim Türk doktorlari bu tespiti yapiyor biz degil.
İyi kide tüp bebek yapmisim hic pişman değilim.
Hakkinizda hayirlisi...
istanbul dayım. özelden de yazabilirsiniz. teşekkür ederim.Yer olarak nerdesiniz isterseniz size iyi doktorlar onerebilirim tup ameliyatinizi cok iyi bir tup bebek merkezinde yaptirmanizi tavsiye ediyorum yinede karar size kalmiş isin ehli doktorlar var
Siteye girdigim ilk günden beri yaşadıklarimla herkese destek olmaya çalışıyorum çünkü ben buradaki tecrubelerden cok sey öğrendim.rahatsız olduysanız gönderimi okumayabilirsiniz.
ben ısrarla bir şey aramıyorum söylemiyorum da, açın izleyin birçok video var zaten. grupta bazı bayanların denediği yöntemler de var bu konu hakkında. ben tüplerde sıvı birikmesi olup tüp bebek yaptıran mı diye sordum sadece bu kadar.
tüp bebeğe de karşı değilim'' iyiki yaptırmışım pişman değilim'' falan demenizi de ben garip buldum..