- 16 Ekim 2020
- 87
- 12
- 35
Ne amaliyati oldunuz?Bana hidroselpenks olarak denediler tüp bebeği tutmadı.
Ameliyatlarımı oldum. Doğal yolla gebe kaldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne amaliyati oldunuz?Bana hidroselpenks olarak denediler tüp bebeği tutmadı.
Ameliyatlarımı oldum. Doğal yolla gebe kaldım.
HidroselpenksNe amaliyati oldunuz?
Bende sol tüp hidrosalpenks .. tüp bebek transfer öncesi dr um ligasyon yapalım dedi ki bende tamam dedim ama eşim ameliyata 2 gün kala hayır dedi ısrarla ( o da doktor bu arada) iptal ettirdik .. şu an oğlum 8,5 aylık kucağımda :)) çok şükür bir sıkıntı olmadı..Teşekkür ederim yanıtlar için, Ben kendimi yanlış ifade ettim doktorumun kararına sonsuz güveniyorum sonuçta benim bilemeyeceğim anlayamayacağım pek çok faktörü hesaba katıyor ve her hastanın hikayesi kendsine özel, ona göre en uygun çözüm seçiliyor. Bu yönden içim rahat.
Ancak bu şekilde bir tüpü hasarlı olması ile birlikte (sıvı dolu değil) tüp bebekte pozitif gören varsa bilmek istedim buradaki başarı öyküleri gerçekten çok iyi geliyor. hayırlısı yaşayıp görücem,
darısı başıma inşallah sizler gibi mutlu sonuca ulaşırım
Merhaba ben histersskopi ve laparoskopi oldum doktor bana bizzat kendisi sağ tüpüm şiş ve sıvı birikimi olmuş hidrosalpinks dedi.Merhaba iyi bayramlar herkese hidrosalpinks i olup ameliyat olmadan tüp bebek yaptıran ve hamile olan varmı acabaa ? hidrosalpinks için ameliyat olduktan sonra tüp bebek önerilmiş genelde sitedeki yorumlarda ama bu şekilde olan varmı merak ettim.
Çikolata kist varmıydı sizde. Ben de sonomedde baktırmıştım cevat bayrak yazıyor rapordaMerhaba ben histersskopi ve laparoskopi oldum doktor bana bizzat kendisi sağ tüpüm şiş ve sıvı birikimi olmuş hidrosalpinks dedi.
Sol da açılmadan ameliyat ile. Tüplerimin alınması gerektiğini söyledi. Benim çocuğum sadece tüplerden dolayı ve eşimin ileri hareketlilik hızı düşük olduğu için olmuyor. Bizde düşündük uzun süre ben tüplerimin alınmasını istemedim. Dr mfk innozproyu kullandım. Her gün Sabah akşam brokoli suyu içtim. Brokoli yedim. Zayıfladım baya. Sonra Dr Cevat bayrak hocaya gidip durumu anlattım. Dr Cevat bayrak gerçekten çok çok iyi. Hsg çekti ve her iki tüpüm de açıkmış. Hiçbir şişlikler enfeksiyon tüp genişlemesi sıvı birikimi hiçbir şey yok dedi. Arkadaşlar nolursunuz kendinizi emin olduğunuz doktorlara teslim edin lütfen. İlk hsg çektirdiğim zaman ağrısından masada bayıldım. İlk doktorum ameliyat ile bile açılmadı dediği tüpüm açıldı. Çünkü Cevat bey son teknoloji ile hsg çekiyor. Cevat bey hsg çekerken nasıl oldu bitti anlamadım. İlaç bile vermedi antibiyotik vs. Çünkü tertemiz gerek yok dedi. Eğer tüpüm kapalı olsaydı bana salpingografi işlemi uygulayıp tüplerimi açacaktı. Bakın sizden ricam Dr Cevat bayrak beye gitmeniz.
Yok bende hiçbir kist şekil bozukluğu vs yoktu sadece tüplerim kapalıydı. Aslında ilk hsg çektirdiğim zaman ikisi kapalı dendi ama ameliyat olunca da sağ tüpüm şişip sıvı birikimi olmuş dedi doktor. Bende tüplerimi aldırmayı reddettim. Araştırdm kürler denedim ilaç kullandım sonra da Cevat bayrak hoca ikisi de zaten açıkmış dediÇikolata kist varmıydı sizde. Ben de sonomedde baktırmıştım cevat bayrak yazıyor raporda
Bu arada ben şehir dışından gittim doktora ve gitmeden önce bizzat doktorla konuştum ve özellikle doktor ilgilendsin istedim.Çikolata kist varmıydı sizde. Ben de sonomedde baktırmıştım cevat bayrak yazıyor raporda
yok sağ tüp normal. sıvı dağılmış sonradanArkadaşlar sol tüp kapalı çıktı ama sağ tupte sıvı birikmesi var mı sizce? Doktor sorun yok dedi ama sanki sıvı birikmesi örneklerine de benzettim..
Çok teşekkür ederimyok sağ tüp normal. sıvı dağılmış sonradan
öbür tüpü açmadılar mı sizin ?Çok teşekkür ederim
Hayır açılmiyor.. belki doğuştan bile olabilir açmak için lapraskopi yapmak lazım dedi.. bende gerek duymadım açıkçası.. ama İstanbula yolum düşerse Cevat Bayrak i çok ovduler belki o açabiliröbür tüpü açmadılar mı sizin ?
Cevat bayrak radyoloji uzmanı nasıl açabilir kiHayır açılmiyor.. belki doğuştan bile olabilir açmak için lapraskopi yapmak lazım dedi.. bende gerek duymadım açıkçası.. ama İstanbula yolum düşerse Cevat Bayrak i çok ovduler belki o açabilir
C kollu makine de bir işlem varmış İnternet sitesinde bahsediyor, o şekilde kapalı tüpleri çekim sırasında acabiliyor.. bundan bir çok kişinin kapalı tuplerini açmışCevat bayrak radyoloji uzmanı nasıl açabilir ki
Ne oldu durumunuz?Çikolata kist varmıydı sizde. Ben de sonomedde baktırmıştım cevat bayrak yazıyor raporda
bir yöntem var ameliyatsız açıyorlar sizinki uçtan kapalı daha şanslısınız. yumurtalık tarafından kapalıysa açmıyolar enteresan bir şekildeHayır açılmiyor.. belki doğuştan bile olabilir açmak için lapraskopi yapmak lazım dedi.. bende gerek duymadım açıkçası.. ama İstanbula yolum düşerse Cevat Bayrak i çok ovduler belki o açabilir
Umarım açılır benimde temennim o.. hep kapalı tarafta yumurta toplanıyor.. açık olan tupumde iki opu da da yumurta sağlıkla gelişmedi.. eğer sol tüp açılırsa belki doğal yollarla tutma şansı da artar..bir yöntem var ameliyatsız açıyorlar sizinki uçtan kapalı daha şanslısınız. yumurtalık tarafından kapalıysa açmıyolar enteresan bir şekilde
tüplerin ucundan kapalıydı değil mi ? yumurtalık tarafından kapalı yani. sosis şeklindeYok bende hiçbir kist şekil bozukluğu vs yoktu sadece tüplerim kapalıydı. Aslında ilk hsg çektirdiğim zaman ikisi kapalı dendi ama ameliyat olunca da sağ tüpüm şişip sıvı birikimi olmuş dedi doktor. Bende tüplerimi aldırmayı reddettim. Araştırdm kürler denedim ilaç kullandım sonra da Cevat bayrak hoca ikisi de zaten açıkmış dedi
hangi kürleri denemiştiniz acaba ?tüplerin ucundan kapalıydı değil mi ? yumurtalık tarafından kapalı yani. sosis şeklinde