hidrosalpinks olup tüp bebek yaptıran ??

Yer olarak nerdesiniz isterseniz size iyi doktorlar onerebilirim tup ameliyatinizi cok iyi bir tup bebek merkezinde yaptirmanizi tavsiye ediyorum yinede karar size kalmiş isin ehli doktorlar var
Merhabalar, size bir sorum olacaktı. Ben 22 temmuzda hidrosalpinks nedeniyle tüplerimi aldıracağım, ancak kendi tüp bebek doktorumun görev yaptığı özel hastanede olamıyorum maddi nedenlerle, hacettepe üniversite hastanesinde jinekolojik onkoloji bölümü prof.u yapacak ameliyatımı.

Siz neden tüp bebek merkezinde yapılsın diye önermiştiniz acaba, bi sorun yaşar mıyım bi korku oldu içimde. Yani dikkatsiz mi davranılır. Başka çarem de yok gerçi. Ankarada da bahçeli var ama normal tedavimi orda yaptırmadığım için hiç fiyat almadım detay bilmiyorum.

Bu arada P _Paris0_ bana sol tüpte hidrosalpinks olduğu halde geçen yıl transfer yapıldı, 5a 2 embryo, ama tutmadı yazık oldu. Doktorum bana sende tutunmayı engelleyici düzeyde akış yok çok minimal demişti ama ona rağmen olmadı. Bazen tek taraflı olunca rahmin diğer tarafına bırakıyorlar embriyoyu ama riske atmaya değmeyecek kadar küçük şans.

O masrafla geçen yılın şartlarında rahatlıkla ameliyatımı olmuş, hatta şimdi hamile olabilirdim. En az 1 yıl kaybettim. Tabi ki tutanlar olabilir, rabbim ol der olur, durumunu bilmeyen ama çocuğu olanlar olabilir, yani istatistiki olarak 0 değil elbet ihtimal. Ama bence elinizden geleni yaptıktan sonra tedaviye geçmek maddi manevi birçok açıdan sürecin daha iyi geçmesini sağlar. Zira tutsa dahi hidrosalpinksle sağlıklı doğum oranları da düşük. Çünkü o sıvı bebeğe zararlı.

Tek sorununuz hidrosalpinksse ve kendiliğinden hamile kalamıyorsanız zaten bu bile başlı başına cevap veriyor sorunuza. Yolunuz açık olsun, inşallah sağlıkla kavuşursunuz evladınıza. Sağlıcakla..

Sizi hatırlıyorum doktorunuzun onkolojide Prof olduğunu yazmışsınız, onlar pelvik bölgeye çok hakim oluyorlar. Bu yüzden çok endişe etmeyin derim,

Tup bebek ile ugrasan doktorlar bu konuda daha uzman o yuzden dedim iyi bir merkez die akliniza bisey takilmasin sizinkide profmus zaten bu isler gervekten maddiyata cok bakiyor rabbim yardim etsin bu yolda olanlara hem maddi hem manevi ben soyle anlatayim basimdan geceni aklinizda soru isareti kalmasin o zaman hsg yi normal bir kadin dogumcu cekti ve iki tupumunde cok berbat durumda oldugunu soyledi ben giresunda yasiyorum o zaman doktor esime sey demis bu ameliyati bende yapabilirim fakat benim yaptigim ameliyat ile alacak oldugun sonuc ile iyi bir merkezde yapilacak ameliyat ve basari arasinda fark olur demisti o yuzden bunu dedim ben biz o zaman iste giresundan ameliyat olmaya gelmistim medipolde tup bebek merkezinde doktor yapmisti ameliyatimi siz zaten istanbuldaymisiiniz mutlaka arastirmissinizdir doktorunuza guveniyorsaniz akliniz kalmasin ben ameliyati olduktan sonra 2 ay sonra tup bebek denedim embriyolari dondurduk sonra 4 kere denedim 2 sinde kalp atisi duyamadik 2 sinde hic tutmadi son iki embriyim kalmisti klinik degistirdim ve transfer oldum.cok sukur dogumuma az kaldi rabbim herkese yardim etsin ya gervekten iste tup ameliyati olsun iste ek tedaviler falan bu zamanda cok para o zamandada oleydi kimsenin kucagi bos kalmasin insallah o kadar zor ki

Biliyoruz ki her ameliyatin riski var bunu en iyi doktorda yapsa var yani tup ameliyatindaki riskde yumurtaliklara zarar verilmesi allah yardim etsin doktorunuza guvenin bir arkadas yazmis zaten iyi doktor diye rabbim ol derse hepsi olur gonlunuzu ferah tutun

Bu süreçte yol arkadaşı oluyoruz, her birimizin yaşadığı tecrübe çok değerli, sonradan gelenlere hem yol gösterici hem umut verici olması açısından. O yüzden sormak istemiştim. Çok teşekkür ederim. Aynen bu psikolojiyi yaşamayan bilemez. Maddi manevi bu yolda harcanan emekler karşılığını bulur umarım.

Rabbim sizin ve diğer tüm bekleyen arkadaşların bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı ve büyütmenizi nasip etsin inşallah

Sizi hatırlıyorum doktorunuzun onkolojide Prof olduğunu yazmışsınız, onlar pelvik bölgeye çok hakim oluyorlar. Bu yüzden çok endişe etmeyin derim,
Çok teşekkür ederim, sağolsun ilgili davranmış ve görüşmeyi de baya uzun tutmuştu. İnşallah çıktığımda güzel haberleri veririm

Amin insallah faydam olabildiyse ne mutlu bana tesekkur ederim gercekten insan ne yapacagini falan saşirirabiliyor korkuyor ben sizi cok iyi anliyorum yaşamadan bilinmez zaten normal bir insan da anliyorum desede inan ki anlayamaz allahim herkese annneligi tattirsin sag salim kucaklarimiza alalim sizede nasip olsun amleiyatiniz başarili gecsin insallah yolunuz uzun tup bebekle ugrasan insanlarin yolu gercekten uzun fabbim sabrini ve dayanma gucunu versin pes etmek yok bol bol dua elbet dualarimizin karsiligini allahim bize en guzel sekilde veriyor bu surecte zarfinda unutmayin ki rabbim ugrastiriyorsa güzelllestiriyrodur aklinizdan hic cikmasin

Konu sahibi ayrı kafa da, ben böyle yorumları okuyunca doktorları düşünüyorum.
Adamlar böyle kişileri dinliyorlar birde, kim bilir içlerinden neler geçiriyor.

Ben havuzda kaptım bu mikrobu.

Doktorum bana 8 10 senelik bir hasar görüyorum dedi. Belirti vermeyen mikrop cinsinden olduğunu söyledi. İsmini de söylemişti unuttum. Belirti vermediği icin bu kadar ilerlemiş dedi.
Olayın şoku ile önce bi nasıl nasıl dedim.
Sonra düşündüm düşündüm 2008 senesinde bir kere havuza gitmiştim ve nasıl mikrobu kaptığımı bile hatırladım.

Hiç bir belirti vermedi, sadece evlenince idrar yolu enfeksiyonu oldum 3 kere. Sonrasi yazdığım gibi ameliyattan sonra hicbir sorun kalmadı.

İdrar yolu enfeksiyonu olduğunuzda ilaçlarınızl birlikte c vitamini kullanın mutlaka.

Kanla ilgili değil ki kana karışacak bir durum olsun.
Tüpdeki sıvı enfeksiyon olmuş içimize değil rahme akarak dışarı akıyor.
Bu yorumu yapmak için arif olmaya gerek yok.

Mesela bazıları der ki işte benim hidroselpenks im var ama gebe kaldım. Onların ki yeni oluşmaya başlamış tüp çok genişlememiş icindeki sıvı enfeksiyon daha olmamış kisiler. Zamanla onlarda ilerledikçe ilerledikçe tüp sosis gibi şişecek içindeki sıvı enfeksiyonlu sıvı olacak gebe kalamazlar ameliyat olmaları gerekiyor.

Butun yorumunuza bayıldım ve yazmak istedim ozellikle son paragraf
Ağzınıza sağlık.

Butun yorumunuza bayıldım ve yazmak istedim ozellikle son paragraf
Ağzınıza sağlık.

Teşekkür ederim.

Hayır öyle bir konuşuyorlar ki doktorlar mesleği bıraksın gidip pazarda limon satsın.

Böyle bişey var mı ben yıllarca uğraştım.

Uzun uzun yazmıyorum ben neler yaşadım ölümden döndüm diyorum. İlerletilirse hidroselpenks görürler o ameliyat nasıl riskli zor olacak… Yahu öldüm resmen kanama durmadı ameliyathane birbirine girdi. Hocaları ameliyatımı devraldi. Hayatımı kurtardı.
Neler yaşadım bir ben bir allah bilirim. Kan kaybından bağışıklığım düştü ameyat sonrası.

Ameliyat olmayın, yok saçma saçma kandaki crp, ben hidroselpenks ile gebe kaldımlar.
Gebe kaldın da ilerlemeyen yeni başlamış olduğu için.

Tüp hidroselpenks kesinlikle alınması gerekiyor, ilerleyince karın zarları birbirine yapışıyor, rahim karin zarina yapısıyor, hidroselpenks tüp bağırsağa yapışıyor, hatta benim gibi karaciğer bile karın zarına yapışır.

Ciddiye alınması gereken çok önemli bir konu. Ayrıca ameliyatı da cok cok cok cok iyi bir hekimin yapması gerekiyor. Yumurtalıklarda oynanmaması gerekiyor ameliyatta yoksa rezerv düşüyor.
Ben kk dan cok sey öğrendim, kendimde yıllarca çok uğraştım.
Detay detay yazıyorum ki nasıl bir süreç ne kadar önemli bir konu olduğu anlaşılsın.

Evet arkadaşıma katılıyorum yıllarca mücadele verdim.. sonra hidrosalpenks yüzünden ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür..
4. Tüp bebek de kızım oldu şuan 2 aylık çok şükür.. 10 yıl sonra kavuştum bebeğime..
Lütfen sıvı dolu tüpü aldırmadan transfer yaptırmayın çünkü o sıvı rahime aktığı için embriyoyu öldürüyor..
Rabbim tez zamanda herkesin yüzünü güldürsün inşallah sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah

Hepimiz ayni yollardan farkli zorluklarla geçiyoruz. Sizin ki kat kat zor olmus şükür ki cocuklarinizla göreceğiniz gün varmış sizi ailenize ve onlara bağışlamış Allah'ım çok geçmiş olsun tekrar
Hastalık önemli ve bence tedavi şekli net olan bir hastalık.
Burada kasim ayindan beri ne süreçler görüyorum sebebpsiz infertilitesinden tutun sebebi olup sonuca bir türlü ulasamayan..
Doktorlarimiz ne guzel ki teşhisi koyup üzerinr birde tedaviyi söylüyorlar bundan daha güzel bir şey olabilir mi?
Burada belki birinin bilincsizce yazdigi hidrosalpinksle hamile kaldim yorumu yüzünden gidip önce tüp bebek yapip o sivi akımı yüzünden bebegimi kaybedip ondan sonra ameliyat olmayi kesfedebilirdim.
Şükür ki doktorlarımiz güvendim.
Evet buradaki herkesin sürecine saygim sonsuz ama bu adamlarda boşuna tıp okumuyorlar ya onların sözüne degilde burada daha geniş kitlelere ulastirdigim bir topic beni aydinlatacaksa vay halimee asıl türk toplumu bu nedenle cahil kalmaya mahkum

Aynen aynen %100 yorumunuza katılıyorum.
Cahil ile sohbet gerçekten neymiş net bi şekilde görülüyor.
Umarım güzel ve yanlız ülkemde bilime, ilime, aydınlığa, pozitife insanlar akın akın koşar.

Çok sağolun, her cümlesine katılıyorum, annem dahi anlayamıyor gibi hissediyorum. Amin inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun, anı olarak anlatalım

Aman anlatmayın boşu boşuna beklesin görsün sonucunu ne gerek uğraşmaya değmez

Enteresan yorumlar linç linç üstüne. Su orucu kanalını açın bir dinleyin Neslican Tay ne sebepten öldü biraz araştırın yahu. İkisi Aynı şey değil evet onu ben de biliyorum. Vucudun en uzak yerinde bu durum başlıyor siz rahimi tüpleri aldırdıkça yukarı doğru ilerliyor hastalıklar. Biryeri kesip atmakla iş çözülse keşke. Asıl ben kime neyi anlatıyorum. Araştırın demek çok mu pis kaka ? Gidin tıp okuyanlara inanın doktorlar daha iyi bilir dedim zaten. gidin sorun onlara cevap verebilecekler mi bakalım?
Doktorları da anlıyorum o kadar cahil değilim, aldıkları eğitim bunu gerektiriyor onlar da onu yapıyor. Bunun tedavisi ameliyat diyolar ? Başka çözüm yok mu diyorum yüzüme bakıyorlar.
Sizi ameliyat edince herşey mükemmel olacak hamile olacaksın mı diyorlar ? Bunu kim hangi doktor garanti verebiliyor ?
Ölsen bile kendileri sorumlu değil. Devlet hastanesi doktoru dedi bağırsağını bile alırız diye. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz asıl bana onu diyin.
Ben fikrimi ve araştırdıklarımın sonucu olarak yazdım kana iltihap olabileceğini, aslında yazmasam da olurmuş kendi keyfiniz bilir hayat boyu hamile kalmayacaksınız bir gün doğuracaksınız. Doğumdan sonra sağlığınız yerinde olacak mı orası muamma ve doktorlar size bununla ilgili bir garanti verebildiyse onları ve sizi çok tebrik ediyorum..hayatta başarılar. Lütfen gönderime bişey yazmayın bu saatten sonra.

.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bizlere

Neden sizin siparişiniz üzerine mi çalışıyor kk sitesi, yorum yazıp yazmamakla ilgili karar mercimisiniz.

Çok cahilsiniz.

Vucuttaki crp ile tüplerdeki genişleme ve içindeki sıvının enfeksiyon olmasını birbirine bağlıyorsunuz.

Neslican Tay ismini yazmak istemediğim hastalıktan vefat etti.
Tüpünde ki hidroselpenks den vefat etmedi.

Evet ameliyattan sonra sağlığım düzeldi. Akıntı sorunu, bagirsaklardaki gaz sorunu dogumda tüpümün de alınmasıyla anında ortadan kalktı.

Ben tüpümü aldırmamış bağlatmıştım o kadar büyük bi hataydı ki gebelikte şekli tamamen bozulup kist olmuş ve bağırsağımla birlikte rahmine yapışmıştı.
Cok zor oldu doğumun ve ardından ameliyatım ama sağlığım düzeldi.

Siz youtubeden video izleyip izleyip kanaat getiremezsiniz.

Doktorların yüzünüze bakma sebebi ameliyattan başka çözümü olmaması…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…