- 13 Eylül 2014
- 270
- 74
- 36
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
Siz nerde ameliyat oldunuz bazılarının ameliyattan sonra altını temizliyorlarmış sizdede öyle yaptılar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim cevabin için kanama artinca telaslandim ameliyattan sonra kanamam azdı cunku.sanirim erken adet oluyorum o sekilde kanamam var.
Bu arada senin ameliyat ne zaman olacak hangi sehirdesin?
Tlefon lavman i lavanta diye cevirmisLavanta yapılmadı bana ama gece fled flood? Soda icirdiler 3 şişe bişey kadi zaten bağırsakta
Cok gecmis olsun canim.ben ameliyat olali 1 ay oldu artik hersey normale dondu sayilir.sana tavsiyem göbek deligini dustan cikinca kurula ve antibiyotikli krem sur.benim 10gun sonra iltihaplandi gobek deligim ve antibiyotikli kremi gunde 1 kere surerek duzelttimMerhaba kızlar,
Hgs filminde tuplerin biri acik digerinde yapisiklikla sivi birikmesi vardi.Eşimde spermlerde morfolijik bozukluk tip dilinde OAT diye geciyor bunlardan dolayi 4yıldır hamilelik gerceklesememis. Bende bir cok doktor gezdikten sonra en son jimerdeki doktorumunda tavsiye etmesi uzerine, art tüp bebek merkezine gittim Osman Develioglu tuplerimde sıvı birikmesi olduğu için tüpleri önce aldırmamı istedi. Yoksa sıvı tüp bebekte düşük riski oluşturabilirmiş. Özelde jimerde bu isleme 4000tl denildi ancak uludağ Üniv. Sinde giderek 1000 1500 tl arası (özel olursa ) ücret verildi.Yar.doc.Dr. Mehmet Aral Atalay di doktorum.özel ameliyat yaptirdim.10gun once hidrosalpenks ve polip ameliyatim yapıldı. Tuplerim yumurtaliklara cok yakin riskli oldugu icin baglayip iptal etmisler. 2gun gaz çıkarıp normal yemeğe geçince ayağa kalktim biraz agrim oldu dayanilmayacak kadar degil. Tavsiyem Sulu besleninki tuvalete normal cikabilin. 6.gün dikislerim alindi. Gayet iyyim.
Adaşım bende İlknur☺ benim 2 hafta oldu. Evet aynen öle yapıyorum. Çok şükür iltihap olmadı. Pantalonlarin önü halen kapanmıyor kapatirsam acıyor.ama iyiyim. Rahimede girdiklarindendir heralde Sulu kanama geliyo arada. Önümüzdeki ay reglimle tüp bebege başlamayı planlıyoruz. Ama nerde yaptircaz halen Karar veremedimCok gecmis olsun canim.ben ameliyat olali 1 ay oldu artik hersey normale dondu sayilir.sana tavsiyem göbek deligini dustan cikinca kurula ve antibiyotikli krem sur.benim 10gun sonra iltihaplandi gobek deligim ve antibiyotikli kremi gunde 1 kere surerek duzelttim
Ya benim gobegimi fazla dikmisler :) gobegimin içi görünmez olduAdaşım bende İlknur☺ benim 2 hafta oldu. Evet aynen öle yapıyorum. Çok şükür iltihap olmadı. Pantalonlarin önü halen kapanmıyor kapatirsam acıyor.ama iyiyim. Rahimede girdiklarindendir heralde Sulu kanama geliyo arada. Önümüzdeki ay reglimle tüp bebege başlamayı planlıyoruz. Ama nerde yaptircaz halen Karar veremedim
Çok memnun oldum canim adimizda ayni bahtimizda ayniymis baksana Kanama azaliyor artiyor sonra adet kanamasi başlıyor 15 gun falan surdu once az azdi ameliyat kanamasaydi sonra adete dondu.insaallah ilk seferde bebeğine kavusursun seneyeki anneler gununde anne olursun.benim tek tupum alindi rahim temizlendi diger tupumun normal oldugu soylendi.eylule kadar bekleme verdi doktorum daha once 2 gebeligim oldu sans verelim biraz dedi.bakalim hayirlisi bekleyip gorcez artik...Adaşım bende İlknur☺ benim 2 hafta oldu. Evet aynen öle yapıyorum. Çok şükür iltihap olmadı. Pantalonlarin önü halen kapanmıyor kapatirsam acıyor.ama iyiyim. Rahimede girdiklarindendir heralde Sulu kanama geliyo arada. Önümüzdeki ay reglimle tüp bebege başlamayı planlıyoruz. Ama nerde yaptircaz halen Karar veremedim
Benim zaten gozukmezdi icerde epey ama hic dert olmuyor :) bosver icerde olsun zaten bi faydasi yok oranin :)Ya benim gobegimi fazla dikmisler :) gobegimin içi görünmez oldu
:)))Benim zaten gozukmezdi icerde epey ama hic dert olmuyor :) bosver icerde olsun zaten bi faydasi yok oranin :)
yaaaaa seninde hep bu zamanlarda mı oluyor akıntın peki ne yaptın cnm ameliyat oldun muEvet bu belirtiler bende var ve hidrosalpenks hastasıyım
adetim tam zamanında geliyor bilmiorum ama tıkalı çıkacakmış gibi hissediyorum daha önce kist ameliyatı oldum sol yumurtalığım ve tüpüm alınmak zorunda kaldı sadece bir tüpüm var oda tıkalıysa doğal yolla hiç sansım kalmıyor rabbimden hayırlısı artık 10 güne kadar çektircem hsg o zmn belli olacak herşeyİnşallah sende yoktur Adet düzensizliğininde belirtileri ayı ama olsada üzülme stres yapma Rabbim şifa verir inşallah..
Merhaba benimde de rahim filminde hidroselpenks çıktı sana bişey hatta birçok şey sormak istiyorum. Ameliyat kararını nasıl aldın kaç kere rahim filmi çektirdin ameliyat nasıl geçti neden oldun ameliyati bebek için mi yardımcı olursan çok sevinirimslm bayanlar bendede hidrosalping vardı.geçen ay laparoskopiyle tüpümü aldılar. birgün hastanede yattım.şükür attalatık. dediğiniz belirtilerin hepsi bende de vardı.sürekli ıslanıyordum.kahverengi sarı sıvı geliyordu.