-
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
yani transfer değil sonuç önemli.sonuçlanıp sonuçlanmadığını bilmiyorum.ben size başımdan geçeni anlattım.karar sizindir.ne olacağını bilemeyiz.
Cnm Rabbim kucagina almayi nasip etsin çok sevindim . Tüp bebek mi yaptin .anlatırmisin herkese ümit olsun[/QUOTE][QUOk_nur, post: 48570286, member: 192779"]Geçen seneden beri en zor zamanlarimizda birbirimize destek olduk.artik tehlikeli gunler gecti bebek buyuyor, bende haberimi vermek istedim.sükurler olsun Allahima
2 düşük, tek tupun alinmasindan sonra bu sefer melegime kavusturcak ins.tabi bu seferki hamilelikte sadece
mthfr c677t:heterozigot taşıyıcı oldugum halde kan sulandirici ignemi de kullaniyorum.Allah umudun bittigi yerde bana dualarimi yasatti bebeğini bekleyen, ona kavusmak icin ugrasan herkese de yasatacak ins.dularimdasiniz arkadaslar...
G gurbetgurbetgurbetCnm Rabbim kucagina almayi nasip etsin çok sevindim . Tüp bebek mi yaptin .anlatırmisin herkese ümit olsun
[/QUOTE]G gurbetgurbetgurbet
Saol canim benim.Allahima inaniyorum hepimize bu mutlulugu yasatacak.hepiniz dualarimdasiniz.
Bana haziran ayinda aşılama yapildi o tutmadi.temmuz ayinda sürpriz oldu bize hic beklemediğiniz bir anda.ben umudumu kaybedip olmayacak dedigim anda Allahim verdi ins sonu da guzel olur
Yorumunuza şimdi rast geldim çok önce yazmışsınız ne durumdasiniz acaba ? Benimde iki tupumde şişlik var ve tüplere geçiş var tüp bebeğe başladık pazartesi transfer yapılacak kafamda çok sorular vardı doktora da sordum ama TutmA ihtimali yüksek deneyelim tüplerini kapamaDan dedi.çünkü tüplerin önemli vs dedibende de hidrosalping vardı.doktorum bu durumda bana transfer yapmadı.ocak ayında yumurtalarımı topladılar.embriyolar donduruldu. sonra ameliyatla tüpümü aldılar.transfer için gideceğim günümü bekliyorum.
slm canım hayırlı olsun.inşallah tutunurlar.benim tüpüm alındı ve transferim yapıldı.tutmadı.ilk denememdi.şimdi 4.deneme için bekliyorum.hayırlısı Allahtan ol deyince oluyor. elimizden bişey gelmiyor.Yorumunuza şimdi rast geldim çok önce yazmışsınız ne durumdasiniz acaba ? Benimde iki tupumde şişlik var ve tüplere geçiş var tüp bebeğe başladık pazartesi transfer yapılacak kafamda çok sorular vardı doktora da sordum ama TutmA ihtimali yüksek deneyelim tüplerini kapamaDan dedi.çünkü tüplerin önemli vs dedi
Yorumunuza şimdi rast geldim çok önce yazmışsınız ne durumdasiniz acaba ? Benimde iki tupumde şişlik var ve tüplere geçiş var tüp bebeğe başladık pazartesi transfer yapılacak kafamda çok sorular vardı doktora da sordum ama TutmA ihtimali yüksek deneyelim tüplerini kapamaDan dedi.çünkü tüplerin önemli vs dedi
Şuan gerçekten söyledikleriniz beni çok rahatlattı 7 yıldır olmuyor ne yapsak etsek inşallah bu sefer yavrum a kavuşurum Allah im evladinı sana bağışlasınBende cevap yazmak istedim.Doktorunuz kim bilmiyorum ama belki böyle dediğine göre tutma ihtimali var demekki...
Benim sol tüpte vardı hidrosalpenks.Doktorum ilk görüşmede yumurta toplanır,embriyolar dondurulur,tüpün bağlantısını keser öyle transfer yapılır.Haa tutma ihtimali 0 mı,değil.Buna sonra karar veririz dedi.
Neyse ben o rahim filmini birde başka bir doktora gösterdim,prof.Çok kötü durumda değil,ilk transferini ol,tutmazsa o zaman düşünürsün ameliyatı dedi ve doktorumdanda onay alıp transferimi oldum.Tabii içim içimi yedi,tutacak mı,tutarsa düşük mü olacak diye ama oğlum şu an yanımda,6 aylık olduk...
İçinizi ferah tutun,doktorunuzda öyle dediyse deneyin...
Dogrup söylüyorsun gerçekten bu yönden hiç bakamadım kafamdaki telaştan elimizden birsey gelmiyor işte Rabbim e bıraktım ben herşeyi inşallah bizde anne oluruzslm canım hayırlı olsun.inşallah tutunurlar.benim tüpüm alındı ve transferim yapıldı.tutmadı.ilk denememdi.şimdi 4.deneme için bekliyorum.hayırlısı Allahtan ol deyince oluyor. elimizden bişey gelmiyor.
Benim de iki tupumde vardi biri kesildi digeri baglandi. Bebegim tutundu fakat kalbi durdu. Her sey kismet ya...Şuan gerçekten söyledikleriniz beni çok rahatlattı 7 yıldır olmuyor ne yapsak etsek inşallah bu sefer yavrum a kavuşurum Allah im evladinı sana bağışlasın
Dualarım seninle inş hayırlı haberi alacaksın.Transferim oldu çok şükür şimdi 12 gün bekleme zamanı dualarınız ı bekliyorum
Yorumunuza şimdi rast geldim çok önce yazmışsınız ne durumdasiniz acaba ? Benimde iki tupumde şişlik var ve tüplere geçiş var tüp bebeğe başladık pazartesi transfer yapılacak kafamda çok sorular vardı doktora da sordum ama TutmA ihtimali yüksek deneyelim tüplerini kapamaDan dedi.çünkü tüplerin önemli vs dedi
Histereskopi rahim içinde problem olanlara yapılırMerhaba,
Ben de aynı dertten muzdaribim. Tüpümü kapattırmadan bir deneme yaptım ama tutmadı. Kesinlikle en azından histereskopi olun derim. Eğer tüpte genişleme varsa kesinlikle tutmuyor. Emekleriniz boşa gitmesin
İlk tüp denemem gerçekleşti bile bakalim bu hafta sonu test günüm neler olcak doktorum denemek istedi ya nasip dedim bende bekliyorumMerhaba,
Ben de aynı dertten muzdaribim. Tüpümü kapattırmadan bir deneme yaptım ama tutmadı. Kesinlikle en azından histereskopi olun derim. Eğer tüpte genişleme varsa kesinlikle tutmuyor. Emekleriniz boşa gitmesin
Tup bebek transferim gerçekleşti bekleme aşamasındayım doktorum ilk denemeyi yaomak istedi çok uzun uzun konuştuk deneyelim dedi tutma ihtimali yüksek görüyorum dedi eğer olmazsa laparoskopi yapılacak tüplerin durumuna bakılacak bağlantısı kesilecekHistereskopi rahim içinde problem olanlara yapılır
Ultrasonda rahimin şekli gözüküyor, rahim filminde de rahmin içi gozukuyor.
Tüpünden rahmine sıvı aktığı için tutmaz.
Bir an önce tüpünü bağlat.