HİDROSALPENKS TÜP ŞİŞMESİ !!!

Canim bu arada tuple tikaliysa sadece tup bebekte sorun olmaz.hidrosaplenks varsa sıkıntı olur bunu soylemeyi unuttum.ben hep şöyle yaptirdim ne kadar korksam da korkunun ecele faydasi yok anne olmak istiyosan mecbursun diye ikna ediyorum kendimi.sana da tavsiye ederim bu yontemi
Kızlar bende ameliyat için çantamı hazırlıyorum yanıma neler almam gerekir

Kızlar bende ameliyat için çantamı hazırlıyorum yanıma neler almam gerekir
Canim kanaman oluyor hastane ped koyuyor ama sen yine de al yanina.bi de pijamani ustten giyilen elbise seklinde olanlardan al ben oyle almamistim sacma sapan bisi giydirdiler :)
Ameliyattan sonra kanama baslar adet donemin gelmese bile ameliyattan 5 gun sonra adet olabilirsin ben oyle oldum panikledim normalmis yani.sen de panikleme.Allah simdiden yardimcin olsun...

sen yaptırdın mı tüp bebek cnm
Yok canim Hulusi bey yapmadi tek tupum saglam benim dinlenme sureci verdi 6 ay kendin dene dedi ben durmadim gecen ay aşılama yapildi tutmadi.bu ay yine olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapilacak yine tutmazsa tup bebek raporu cikarcak bana sonra tupe geccez.bu sene sonuna dogru olur sanirim.
Sen ne yapcaksin ameliyattan sonra?

Yok canim Hulusi bey yapmadi tek tupum saglam benim dinlenme sureci verdi 6 ay kendin dene dedi ben durmadim gecen ay aşılama yapildi tutmadi.bu ay yine olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapilacak yine tutmazsa tup bebek raporu cikarcak bana sonra tupe geccez.bu sene sonuna dogru olur sanirim.
Sen ne yapcaksin ameliyattan sonra?
benim normal olma şansı yok çünkü diğer yumurtalığım ve tüpüm kist ameliyatında alındı maalesef bu tüpde sıvı birikmesi oluşmuş tüpden başka şansım yok maalesef :KK43:

benim normal olma şansı yok çünkü diğer yumurtalığım ve tüpüm kist ameliyatında alındı maalesef bu tüpde sıvı birikmesi oluşmuş tüpden başka şansım yok maalesef :KK43:
Anladim canim :KK43: benim de kendiliginden olacagi yok artik bence tutsa da duracaginin garantisi de yok bekliyoruz iste.daha once 2 tane kendiliginden gebelik oldu düştü. tutma ihtimali cok dusuk olan asilama yaptiriyoruz tup raporu ciksin diye.senin rapor hemen cikiyordur sanirim direk tupe gecersin.
canim uzulme kucaklarimiz hayirlisiyla saglikli evlatlarla dolsun da nasil oldugunun onemi yok...

Anladim canim :KK43: benim de kendiliginden olacagi yok artik bence tutsa da duracaginin garantisi de yok bekliyoruz iste.daha once 2 tane kendiliginden gebelik oldu düştü. tutma ihtimali cok dusuk olan asilama yaptiriyoruz tup raporu ciksin diye.senin rapor hemen cikiyordur sanirim direk tupe gecersin.
canim uzulme kucaklarimiz hayirlisiyla saglikli evlatlarla dolsun da nasil oldugunun onemi yok...
ya amh değerimde düşük işte bir tane yumurtalık olduğu için işte başıma neler gelicek hiç bilmiyorum rabbim inş verir tüp bebeğin streside çok tuttu mu tutmadı mı yok kaç tane yumurta oluşacak hepsi kaliteli olacak mı bir sürü sorun hayırlısı artık yapacak bişey yok

ya amh değerimde düşük işte bir tane yumurtalık olduğu için işte başıma neler gelicek hiç bilmiyorum rabbim inş verir tüp bebeğin streside çok tuttu mu tutmadı mı yok kaç tane yumurta oluşacak hepsi kaliteli olacak mı bir sürü sorun hayırlısı artık yapacak bişey yok
Bu nasip sonucta tutmasini istedigimiz 1tane embriyo Allah verecek olduktan sonra en kalitesizden verir, olmayacak olduktan sonra en iyisi dahi tutunamaz.
Benim arkadaşım 7.tup bebekle kizina kavustu su anda 6 yaşında kizi, ardindan imkansiz denen olay gerceklesti tek ve tikali tuple hamile kaldi o kizi da 5 yasinda.hala borc oduyorum bitmedi ama olmasa yine devam ederdim diyor.
Bizler daha bişilere adim atmadan ya olmazsa ya tutmazsa telasi icindeyiz.Allahim yardim etsin ve bizde cabalamaktan yorulmayip sabrimizla kavusuruz ins.Bu ornekler bize dayanma gucu ve sabir versin diye yazdim canim.

zatenn % 0 a dusurse tutunmai transferi yapmazdim.transferi yapalim tutmazda tupu kapatip bir daha deneriz diyo.bende tupu kapatip sanra transfer olayim diyorum.ne yapsam bilemedim.dr ami guvensem kendi bildiginmmimi yapsam.boyle bi durum yasauan varsa cevaplasin lutfen

zatenn % 0 a dusurse tutunmai transferi yapmazdim.transferi yapalim tutmazda tupu kapatip bir daha deneriz diyo.bende tupu kapatip sanra transfer olayim diyorum.ne yapsam bilemedim.dr ami guvensem kendi bildiginmmimi yapsam.boyle bi durum yasauan varsa cevaplasin lutfen
bende de hidrosalping vardı.doktorum bu durumda bana transfer yapmadı.ocak ayında yumurtalarımı topladılar.embriyolar donduruldu. sonra ameliyatla tüpümü aldılar.transfer için gideceğim günümü bekliyorum.

yani böyle bi durumda trnsfer yapan doktorda var yapmayan doktorda var.iyice düşünmek lazım.doktorun deneyimi ve öngörüsü önemlidir.karar vermek zor bi bakımdan.allah yardımcınız olsun.

yani böyle bi durumda trnsfer yapan doktorda var yapmayan doktorda var.iyice düşünmek lazım.doktorun deneyimi ve öngörüsü önemlidir.karar vermek zor bi bakımdan.allah yardımcınız olsun.
dr novaartta memhmet bey.coj tecrubeli bir dojtor.ama insanlarin bu yuzden yasadiklari negatif sobuclari ogrenince endiselrniyorum.tup almadan yransfer yapan dr d var demissiniZ peki pozitif sonuclandimi?

dr novaartta memhmet bey.coj tecrubeli bir dojtor.ama insanlarin bu yuzden yasadiklari negatif sobuclari ogrenince endiselrniyorum.tup almadan yransfer yapan dr d var demissiniZ peki pozitif sonuclandimi?
sonuçlanıp sonuçlanmadığını bilmiyorum.ben size başımdan geçeni anlattım.karar sizindir.ne olacağını bilemeyiz.

X