hidrops fetalis

Haklısınız gerçekten insan kaldiramiyor bu durumu . Fakat şöyle bir durum da var nedeni bulunmayan hidropsta tekrar etmesinden bahsedemeyiz .emin olun bazen bulamamak daha hayırlı oluyor 6 kez tekrar edeni bende okudum krmozomal bir sorunu varmış en son genetik ayrıştırma yönetimi bile sağlıklı bebek doğurmuş . Genel olarak tüm ihtimalleri ele alırsak %25 tekrar etme ihtimali var . Kaybetmek çok kötü ama vazgeçmeyin çünkü bilemezsin neyin hayırlı olduğunu bende başta böyle düşündüm sonra çok dua ettim tekrar düşündüm Allah'ın gücüne gitmesin yeniden yapmayı düşünüyorum inşallah kısmet olur bu sefer de her hafta detaylı ultrasona giderim diye düşünüyorum 2 ay ara vereceğim sonra tekrar deneyeceğim yaşım 24 . Doktorum ümitsizliğe kapilmamami istedi kendim için değil eşim için de karar vermek zorundayım. Umudum bitmedi sizde lütfen karamsar olmayın 1 kere oldu belki bağışık oluşturdunuz bir daha olmayacak Allah sabrını verir Ben Adıyamanliyim deprem oldu 20 yaşında gencecik insanlar öldü bebekler anneler babalar çok kötüydü ama yine de kalanlar Ayakta Allah sabrını vermiş demekki veriyor . Gebelik hormonları henüz vücudumuzda benimde sizinde benim hala sütüm geliyor . Bu yüzden şuan karamsariz belki zaman her şeyin ilacıdır toparlaninca tekrar düşünürsünüz inşallah

Buyuk gecmis olsun tum yasadiklariniz icin su an hala lohusayim daha kanamam bile tam olarak bitmedi saglikli dusunebildigimi sanmiyorum zaten. Biraz gecsin dinlenip iyileseyim daha dogru bir karar verecegime inaniyorum. Ne diyeyim allah nasip etmeyecegi mutlulugu heves ettirmesin kimseye.

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…