Ne kadar abartmışsınız
O çocukla da oynamayıversin çocuğunuz
Bi yerinden bişey eksilmez
Kendi bahçenizde kendi çocuğunuzla oynayın
Hiç mi eş dost yok çocuklu?
Onları davet edersiniz onları çocuklarıyla oynar
Çok güzel bir fikir.Ben sizi hatırlıyorum.Esiniz onların alanında çocuğunuzun oynama hakkı olduğunu savunuyordu.Siz de tüm çocuklar orada benimkisi de gitsin şeklinde düşünüyorsunuz.Bahceyi ayırması kurala aykırı bir yolsa şikayet ederdim.Yok herkes ayirabiliyorsa kendi bolumumu oyuncaklarla keyifli bir alana çevirir yaşıtları ile haftada iki gün oyun saati düzenler o esnada da annelerle bahçede kahve keyfi yapardım.
Haklisinizda dağ başında bir sitede oturuyuruz ve bu kadın sitedeki sayılı çocukları evine toplayan biriçocuğum izole olacak diye üzülüyorum
Benımde 1 .5 yıl önce ne hayallerle tasındıgım, kardeş olmayacak ama arkadaşları var okula kadar onlarla buyur gece gündüz takılırız dedıgım yerde sorunlu bir aile yapısı ve kocası olan hanım güzel bir haksızlık yapıp hakkımda atıp tutmuş, yeni gelen dıger daırelerıde tlflarla mesajlarla evlerine gıdıp gelerekten kendine cekmış bir güzel ben insanlar yerlessın taşınma dönemi diye.. O adar iyi anlıyorum ki sizi karsılasmaktan ödüm kopuyor resmen suçsuz olmama rağmen, tıksınıyorum sanki ,gördüğümde enerjım düşüyor, bir yere cıkmıssam evin bahçe sınırlarına girdiğim an da nefesim kesılıyor sanki çok yıprattılar bu yıl çünkü. Sonra da bısey olmamış gbi selam verıp davet etmelere başladılar yüzsüz halde.gecmıste zaten sıkıntı yasamısınız sizde kapı duvar ne gerekiyorsa yapın gormeyın. Oyun gruplarına goturun çocuğunuzu. Yaz geldi bahçe oyuncakları alın ,su havuz oyuncak derken vakıt geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?