• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hicbirseyden çekmedim komsumdan çektiğim kadar

Ah maalesef ne kadar hislerimiz uyuşuyor :KK43: benim komşum gizlice evinin camından bize bakıyor perdeden gozukmedigini sanıyor ama biz görüyoruz ,dedikoducu tüm siteye hakim işine gelince bazı insanlara öyle yalaka ki..hiç tarzım değildi maalesef böylemahalle kavgasi gibi bireyin içinde buldum kendimı. Aynen dediğiniz gibi nefes alamıyorum onun orda varlığı bile beni huzursuz ediyor. Bir insana bu kadar takmak ta hiç sağlıklı değil. İlk kez bir komşu hayatını bu kadar zindana çevirdi. Evim cennet gibi ama huzur yok keşke 2+1 bir evde sadeve bir çekyatim olsaydı da huzurlu olsaydım .eşime satalım diye ısrar ediyorum bahçeyi çok sevdiğinden vazgeçemiyor :KK43:
Neyseki benim kendımın değil ev .gıttıgım yerde allah hayırlı komsu versın dıye dua ediyorum. Evımızın cıvarı çocuklar ıcın öyle güzel ki sırf o yüzden tasınmıstık. Ama eskı fotoğraflara bile bakınca dıger evımde daha huzurluymusum onu anladım. Ev alma komsu al dıye boşuna dememısler gerçekten. Em nefret ettıgım şeydi sessızlıgımı koruyorum, ağzımı açıp tek laf etmedım ama tüm daırelerı kendıne cekıp bana önyargıyla davrandı herkes ,bu kez ben kendımı çektim. Şimdi resmen evımde onların sesini kolluyorum dısardalarsa cıkmıyorum görmek ıstemıyorum elimde değil. Cıdden çok iyi anlıyorum sizi .yazın aylarca yok oluyorlardı bu sene secım sonrası gıdıyormus herkes gün sayıyorum psıkolojım bozuldu ya cahıl insanla uğraşmak çok zormus

Ben o komşuyu yolar, bir dahada aynisi olursa daha kotu seyler olacağını soylerdim ki yaptim da ama yolamadim kocasi zaten el atti olaya. Çocuğu oglumun iki kati parkta ustune çıkıp ziplamis, çocuğun ağzından burnundan kan geliyordu. Görünce cinnet gecirdim.

Bahceleriniz birbirinizi görecek şekildeyse çocuklar mutlaka oynamak isteyecek engel olmayın daha çok huzursuz olursunuz çocuğunuz ağlar durmaz vs.
Sizde mümkün se barışın ama mesafe li olursunuz biraz daha sohbet konularını değiştirin. Sürekli çocuklardan bahsedince kıyaslamaya giriyor. Sizde belki alındınız konuşmalardan. Kendinizi çok iyi ifade edemediğiniz için bir yerde patlamışsınız. Insan çok huzursuz olur hem görüp hem selamlasmamak. Insallah çözersiniz.

Back