• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum her kadın yılda 1 kere yaptırması gerekiyor.Hamile kalma süresinde bir alakası mı var diye sorduydum. değilmiş:)
hıı sadece kanser var mı diye değil enfeksiyon vs var mı diyede bakılıyor canım yumurtalarımıda baktı bir aletle yumurtaların iyi dedi ama çok olsun şansın yüksek olsun dedi klomen verdi çatlatma iğneside vuruldum bugün 12.gün bekliyorum bakalım

hıı sadece kanser var mı diye değil enfeksiyon vs var mı diyede bakılıyor canım yumurtalarımıda baktı bir aletle yumurtaların iyi dedi ama çok olsun şansın yüksek olsun dedi klomen verdi çatlatma iğneside vuruldum bugün 12.gün bekliyorum bakalım
Vajinismusu yenip şunları yaptırabildin ya brraavoo sana :KK9:
Ben vajinal muayne olamıyorum hala:olamaz:
Bat ne zaman senin?

Vajinismusu yenip şunları yaptırabildin ya brraavoo sana :KK9:
Ben vajinal muayne olamıyorum hala:olamaz:
Bat ne zaman senin?
kız valla acımıyor bende korkarak gitmiştim bumuymuş dedim bu kaçıncı muayenem oldu alışıyorsun bide doktorum erkek yani :KK70:30 kasım canım

kız valla acımıyor bende korkarak gitmiştim bumuymuş dedim bu kaçıncı muayenem oldu alışıyorsun bide doktorum erkek yani :KK70:30 kasım canım
Çok gaz alıyorum vajinismus geçmişi olup vajinal muayne yaptıranlardan gerek kalırsa sayenizde yaptırcam sanırımo_O
Bata çok az kalmışşşş varsa gebelik şu an test yaptırsan çıkar bile ay çok heyecanlıııııııı

Çok gaz alıyorum vajinismus geçmişi olup vajinal muayne yaptıranlardan gerek kalırsa sayenizde yaptırcam sanırımo_O
Bata çok az kalmışşşş varsa gebelik şu an test yaptırsan çıkar bile ay çok heyecanlıııııııı
gerekirse yaptır mutlaka canım.. evet az kaldı çıkmazsa diye çok korkuyorum öyle belirtimde Yok

çıkmazsa yıkılırım canım çok üzülüyorum belirtide olmayınca yapasım gelmiyor
Niye yıkılıyorsun tatlım ya daha yolun başındayız tamam üzücü oluyor hayal kırıklığı oluyor ama yıkılmak yok bak yılaaaaarca bekleyen var.
Normalde döngün nasıl gecikir misin? Öne mi gelir?
Bak gecikmiyorsan bekleme yap varsa dünyalar senin yoksada kafan rahat eder en azından beklemekte çok stresli

Niye yıkılıyorsun tatlım ya daha yolun başındayız tamam üzücü oluyor hayal kırıklığı oluyor ama yıkılmak yok bak yılaaaaarca bekleyen var.
Normalde döngün nasıl gecikir misin? Öne mi gelir?
Bak gecikmiyorsan bekleme yap varsa dünyalar senin yoksada kafan rahat eder en azından beklemekte çok stresli
belli olmuyor ki regl da geç olurum ama belki yarın yaparım:110:

Back