Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, tez vakitte sizlerede nasip olsun inşallahbaşından beri yorumlarını okuyodum ve sonunda hamile oldugunu yazınca kendim olmuşum gbi sevindim :) hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah. tavsiylerin varsa bizlere beklerim ben de bu ay çok dikkat edicem. daha çok uğraşıcam olması için kısmet tabi :)
Çok yıpratıcı süreçlerden geçmişsiniz :/Bizimde sorunumuz yok cok sukur ama bir tanesi normal yolla oldu ama kalbi durdu 9 haftada kurtajl alindi ikinciside tup bebekle kimyasal gebelikle sonlandi.. tek sikintim prolaktin(sut hormonu) yuksek ama cok yuksek degerlerde degil doktorlarin dedigine gore engel degilmis..insallah umutla bekliyorum ama cok yipratici biraz stresli biriyim uzak durmam gerektigini biliyorum lakin engel olamiyorum
Amin insallah cok tesekkur ederimÇok yıpratıcı süreçlerden geçmişsiniz :/
Rabbim bundan sonrasını hayırlı eylesin inşallah.Dilerim sağlıklı gebelikleriniz olur ve kucağınıza alırsınız
Tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın umarım..Ben hamileyim
Dün gece idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu sabahta kan testi yaptırarak teyitledim:)
Bence sende kan testi yaptır.
Amin Allah razı olsun,darısı başınıza inşallahTebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın umarım..
Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ilk defa bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım şimdi 3.kez yapıyorum gittikçe çift çizgi olmaya başladı şimdiki hali resimdeki gibi bir ton daha koyu hatta tahminen ne zaman Çatlar ne zaman ilişkiye girmeliyimyok mu?:)
Yapmaya devam et t çizgisi en az c çizgisi kadar koyu olmalı.Yarında 1,2 kez dene öncesinde su tüketimi yapma.Tam koyu olduğunda yumurtlama günündür,sonra yumurta çatladığında tekrar silikleşecek.Bende aynı markayı kullanmıştımArkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ilk defa bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım şimdi 3.kez yapıyorum gittikçe çift çizgi olmaya başladı şimdiki hali resimdeki gibi bir ton daha koyu hatta tahminen ne zaman Çatlar ne zaman ilişkiye girmeliyim
Bugünü de değerlendirdim insallah yarına daha koyulaşır çok istiyoruz günümü kaçırmam bu ay tutar insallah dua edin lütfenYapmaya devam et t çizgisi en az c çizgisi kadar koyu olmalı.Yarında 1,2 kez dene öncesinde su tüketimi yapma.Tam koyu olduğunda yumurtlama günündür,sonra yumurta çatladığında tekrar silikleşecek.Bende aynı markayı kullanmıştım
Hepinize sürekli dua ediyorum,bende 1 ay önce aynı sizlerin durumundaydım.Cebelleşiyordum testlerle.Sürekli ağlıyordum çünkü artık çok istiyordum öyle böyle değil.Rabbim verdi oldu onun emanetini taşıyorum,kimi ne zaman müjdeyeleceğini bilemeyiz..Bugünü de değerlendirdim insallah yarına daha koyulaşır çok istiyoruz günümü kaçırmam bu ay tutar insallah dua edin lütfen
Allah razı olsun. hamile olduğunu bilmiyordum çok sevindim senin adına insallah bizimde hamileyim dediğimiz günler olur. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinHepinize sürekli dua ediyorum,bende 1 ay önce aynı sizlerin durumundaydım.Cebelleşiyordum testlerle.Sürekli ağlıyordum çünkü artık çok istiyordum öyle böyle değil.Rabbim verdi oldu onun emanetini taşıyorum,kimi ne zaman müjdeyeleceğini bilemeyiz..
Burada çift çizgileri gördükçe Allahım bnde görebilecek miyim şu tabloyu diyordum..Ama asla hiç umutsuzluğa kapılmadım,hep ümitle bekledim.
Yumurtlama gününe çok odaklanma,adet bittiği gibi gün aşırı ilişki olsun.Iskalama şansın çok düşük olur bu şekilde
Amin Allah razı olsun.Darısı sizlere inşallahAllah razı olsun çok sevindim
Allah razı olsun. hamile olduğunu bilmiyordum çok sevindim senin adına insallah bizimde hamileyim dediğimiz günler olur. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
canım adetine iki hafta varsa zaten daha yeni yumurtluyorsun o lekede yumurtlama lekesidir bazı kadınlar yumurtlama günü lekelenir.hamilelik belirtisi icin henüz cok erken cunku döllenme olduysa bile daha rahime bile ulaşmamıştırki belirtiler yerleşmeden sonra yani tahmini adet tarihinde baslar kanda hcg yükselince olur.biraz sabret bakalım stres yapma inşallah mucizene kavusursun...Merhabalar. Bu ay yumurtlama donemimde iliskiye girdikten sonra hafif kanli bi leke gordum ic camasirimda acaba yerlesme kanamasi mi. Bi de bi kac kere ayagimin alti kaşındı agzima metal tadi geldi ve su gibi bi akimtim var ama adetime daha ik8 hafta var
Yaaa tebrikler çok mutlu oldum bende çok tedavi görüyorum İnşallah bana da nasip olurBurda okuduklarim bana moral oldu..bende size moral olayim. 38 yasindayim 2 yillik evliyim.sebepsiz infertiti hamile kalamadim...klomen tedevisi gordum 3 ay... hsg çekildi onan sonra hamilelik olur belki diye bekledim ama hüsran. 2 asilama ve bir basarisiz tüp bebek deneyimi...tup bebegi ekim ayinda denedik olmadi ve yaz tatiline kadar ara vermeye karar verdik...cok yiprandik...sogan kurunu denedim tup bebekten sonraki ilk ay..reglim ilaclardan azalmisti..sogan suyu kullandigim ay duzeldi..ve sogan küründen sonra bal tarcin corek otu kurunu uyguladim..bu ay gecikme olunca dedim herhalde kist olustu...kan tahlili verdim ve sonuc 202 hamileyim:) tabiki Allah nasip etti ve bunlarda vesile oldu
Ahh ahh aynı durum canım bizdedeBazen mesela internette okuyorum evli olmayan iki çift sırf sürtünme ile ilişkiye girip erkeğin vajina üstüne boşalmasıyla hamile kalıyor.Ya arkadaş nasıl oluyor, nasıl tutturuyorsunuz.Biz dibine kadar köklüyoruz olmuyorda, siz üsten boşalınca nasıl hamile kalıyorsunuz.Ayy kafamda deli sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?