- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
Yumurtan çatlamış canım 10 üzeri olması gerekiyor cunku. Umarım hamile kalırsınKızlar progesteron tahlilim 16 çıkmış bu ne demek yumurtam çatlamış mı? Değer iyi mi kötü mü bilgisi olan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtan çatlamış canım 10 üzeri olması gerekiyor cunku. Umarım hamile kalırsınKızlar progesteron tahlilim 16 çıkmış bu ne demek yumurtam çatlamış mı? Değer iyi mi kötü mü bilgisi olan varmı?
Cevap için çok teşekkürler,pko var bende yumurtam çatlıyor mı diye merak ediyordum şükürler olsunYumurtan çatlamış canım 10 üzeri olması gerekiyor cunku. Umarım hamile kalırsın
Allah yardımcınız olsun inşallah.Alternatif tıbba yönelmenizi tavsiye ederim bu şekilde olup bitkisel tedavi uygulayıp herşey yoluna gireni çok duydum.Bende gittim doktora ama hic esimde sorun olabilecegini dusunmemistin en son o gitti doktora ve 0 sperm dedi doktor cok zor bir sürecteyiz bizede biz gibi olanlarada rabbim yardim etsin insallah
Suan bitkisel kürler falan deniyoruz insallah faydasi olurAllah yardımcınız olsun inşallah.Alternatif tıbba yönelmenizi tavsiye ederim bu şekilde olup bitkisel tedavi uygulayıp herşey yoluna gireni çok duydum.
İnfetilibe bu zaten bilinmeyen sebepsiz kısırlık hepsinden daha kötüsü bu zaten ay.birseyler yolunda gitmese tedavi olunsa bundan daha iyi insanı bu daha çok yoruyorHep bu sorunun cevabını merak etmişimdir.Ya forumda yazıyorlar bende sorun yok eşimde sorun yok.Yumurtlama günümde ilişkiye giriyorum diye.Mantıken olması lazım.ALLAH'ın takdiri tabi ol dese olurda.Ama genede çok merak ediyorum bir kadında hiç bir problem olmadığı halde neden çocuk olmaz, eksik olan ne.Yanlış olan ne.İlginç gerçekten.
Benim torid de biraz yüksek çıkmıştı ,ilacı kullandım bir kac ay sonra kontrole gittiğimde hormon normal değere düşmüştü elhamdülillah. İlacını kullan,şifa olsun. Nasip ama bende daha bebek olmadı. Acaba başka bisey mi var diye bizde genel bir muayene olacağız yarin. 7 aydır deniyoruz. Nasip iste. Burada okumuştum yüksek olduğu halde bile hamile kalan arkadaşlar olmus ilaçla düşürmüşler sonra hemen. Ya da ilacaBende bu ay 5.ayım 4.ayda gittim hastaneye muayenem felah normalde 9 ayrı kam testi incelemesi yaptı bunun içinde tsh da vardı 9 test in 8 i normal çıktı tsh değerim yüksek çıktı 6 Dı hemen bi dahileyeye gttim troidin az çalışıyor dedi ilaç verdi 35 gündür ilaç kullanıyorum doktor bana dedi tsh önemli gebelik için ilaç kullan normale döner dedi.Merak ettigim normale döndükten kaç ay sonra tutar gebe lik.Tsh hormon dengesini de etkilediği için gebe kalınamıyor olablr
İnşallah mutlu haberi alacağın gün olacaktır.Tsh değerinin yüksek çıkmasu bence triodlerin çok çalıştığını göstermez benim tahminim 6 çıktı dahiliye gttim muayene etti troiskerim az çalışıyor dedi.Troidin çok çalışıyorsa gebe kalıyorsun ilaç kullanmadan bebeği etkiliyor.Ama Troidin az çalışıyorsa gebe kalmaya engel oluyor muş tabi gebe kalan da var ama Troidin hormonları etkilediği için gebeliği önleyebiliyor.4.ayım da gittim doktora bebek istiyorum DİE muayene etti herseyin normal olduğunu söyledi rahat ol olur dedi kan test istedi 9 ayrı şekilde sen gttim mi daha önce kadın doktırunaBenim torid de biraz yüksek çıkmıştı ,ilacı kullandım bir kac ay sonra kontrole gittiğimde hormon normal değere düşmüştü elhamdülillah. İlacını kullan,şifa olsun. Nasip ama bende daha bebek olmadı. Acaba başka bisey mi var diye bizde genel bir muayene olacağız yarin. 7 aydır deniyoruz. Nasip iste. Burada okumuştum yüksek olduğu halde bile hamile kalan arkadaşlar olmus ilaçla düşürmüşler sonra hemen. Ya da ilaca
baslayip sonradan hamile kalanda olmus. Nasip işte.
Bence ilaçla düşer yakında o sen içini ferah tut. Dogal beslenmeye de dikkat et. Toridi yavaşlatan besinleri cok tüketmemeye çalış nette arastirabilirsin. Ben hiç gitmedim ya bugün gittim ondada sıralar doluymuş maalesef giremedik. Baska zamana kaldı. İnşaAllah hepimiz guzel haberler alırız saglikli sıhhatli canim benim .İnşallah mutlu haberi alacağın gün olacaktır.Tsh değerinin yüksek çıkmasu bence triodlerin çok çalıştığını göstermez benim tahminim 6 çıktı dahiliye gttim muayene etti troiskerim az çalışıyor dedi.Troidin çok çalışıyorsa gebe kalıyorsun ilaç kullanmadan bebeği etkiliyor.Ama Troidin az çalışıyorsa gebe kalmaya engel oluyor muş tabi gebe kalan da var ama Troidin hormonları etkilediği için gebeliği önleyebiliyor.4.ayım da gittim doktora bebek istiyorum DİE muayene etti herseyin normal olduğunu söyledi rahat ol olur dedi kan test istedi 9 ayrı şekilde sen gttim mi daha önce kadın doktıruna
günaydın reglinizin 2-3 üncü günü bakıyorlar genelde doktora çocuk düşündüğünü deneme sürenizi söyleyin ben hormanlarıma baktırmak istiyorum desen yeter bazen doktorlar 1 sene olmamış şimdi gerek yok diyor ben yinede baktırmak istiyorum derseniz bakıyorlar umarım sonuçlarınız güzel çıkarHanımlar regli oldum, günü gelmisken hormon testi vermek istiyorum ama tam olarak nasıl oluyor. Sadece kan testi mi veriyoruz. Internette kan idrar tükürük diye okudum. Birde devlette sıra yoktu mecbur özel hastaneye gidip bu testlere baktiracagim, daha önce hiç gitmedim, tam olarak ne demem lazım, bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum teşekkür ediyorum şimdiden.