- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
Herhangi bir tedavi uygulandı mı gebe kalmak içinİnşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Benim bat’a 7 gün varken kahverengi leke geldi dünden bu yana hala devam ediyor ara ara.Hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum oldukça endişeliyim.
Yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım bende.
Yaa Allah söyletti:))Herhangi bir tedavi uygulandı mı gebe kalmak için
Yok yani hamile kalmak için birşey yapmışmıydın tedavi ilaç iğne vs yYaa Allah söyletti:))
Hamile değilim ki.
Ayy soruyu farklı açıdan anlamışım sonra dank ettiYaa Allah söyletti:))
Hamile değilim ki.
canım inşallah güzel haberler alırsın benimde 2 gündür kahvrengi akıntım var bende bekliyorum bakalım inşallah bebeklerimiz geliyodurYaa Allah söyletti:))
Hamile değilim ki.
Rahim.filmi ne gibi durumlarda çekiliyor canım? Test sonuçlarına göre mi.ultrasonda anlamadinda falan mı?Vajinal muayne ile yumurtlalıkların kalitesine bakılır ancak rahim maalsef filmde belli oluyor.İnşallah o da temizdir.
6 ay daha olmazsa doktor bana rahim filmi çekeriz dedi mesela
Hormonlarda yumurtalıklarda herhangi bir probem yoksa ve ona rağmen hamile kalamıyorsan doktor rahimin içini görmek istiyor orayla ilgili bir sorun var mı yok mu diye görmek için.Rahim.filmi ne gibi durumlarda çekiliyor canım? Test sonuçlarına göre mi.ultrasonda anlamadinda falan mı?
Kaç gün var adete? Ben bugün dr a gittim muayne etti birşey yok.Test için daha erken dedi 6 günüm kaldı oysa ki.canım inşallah güzel haberler alırsın benimde 2 gündür kahvrengi akıntım var bende bekliyorum bakalım inşallah bebeklerimiz geliyodur
Benim.daha bı sene dolmadi diye mi istemedi acabaHormonlarda yumurtalıklarda herhangi bir probem yoksa ve ona rağmen hamile kalamıyorsan doktor rahimin içini görmek istiyor orayla ilgili bir sorun var mı yok mu diye görmek için.
Tabi ki de öyle kolay birşey değil o inşallah gerek kalmaz.Zaten 1 yılın bile dolmamış,stres yapma daha erken inan bana:)Benim.daha bı sene dolmadi diye mi istemedi acaba
Allah razı olsun canım sağol :)Tabi ki de öyle kolay birşey değil o inşallah gerek kalmaz.Zaten 1 yılın bile dolmamış,stres yapma daha erken inan bana:)
3-4 gün kaldı benim canım,erkenmiş senin cidden bide eger yerleşme kanamasıysa sadece kanda cıkarmıs idrara gecmezmiş dahaKaç gün var adete? Ben bugün dr a gittim muayne etti birşey yok.Test için daha erken dedi 6 günüm kaldı oysa ki.
Kan bile yapmadı doktor daha erken dedi halbu ki cuma günü adet tarihim.2 gün sürdü akıntım bugün kesildi adet kanaması başlamadı peşine çok ilginç cidden3-4 gün kaldı benim canım,erkenmiş senin cidden bide eger yerleşme kanamasıysa sadece kanda cıkarmıs idrara gecmezmiş daha
Aslında varsa kanda cıkar canm cunku eger o kanama yerleşme kanamasıysa zaten kanda yükselmiştir bir iki gün bekle kan ver istersen,paylaşıcam canm iyi yada kötü cunku ilk kez böyle bişe yasıyorumKan bile yapmadı doktor daha erken dedi halbu ki cuma günü adet tarihim.2 gün sürdü akıntım bugün kesildi adet kanaması başlamadı peşine çok ilginç cidden
Sen mutlaka sonuçlarını bizimle paylaş:)
Sevabina yazivee annemler başı yapiliyo :*Ben yaptım canım vajinismusu yendikten 2 ay sonra
10 gün düzenli yaptım ama 15 gün yapmak gerekiyor tatile çıktığımız için yarıda kaldı.İltihabım için yapmıştım fayda etmedi ama kullandığım süre içerisnde inanılmazzz şeffaf akıntılar geldi söktürdü resmen çok fazlaydı çokk
29 yıllık hayatımda bende ilk kez böyle birşeyle karşılaştım çok panikledim şaşırdım.Muaynede birşey çıkmadı doktor olur normal dedi ama insan kendisini bilmez mi hiç? Ben stres kaynaklı olduğunu düşünüyor ama yerleşme kanaması olsun diye dua ediyorum:)Aslında varsa kanda cıkar canm cunku eger o kanama yerleşme kanamasıysa zaten kanda yükselmiştir bir iki gün bekle kan ver istersen,paylaşıcam canm iyi yada kötü cunku ilk kez böyle bişe yasıyorum
Yapılışını mı soruyorsun?Sevabina yazivee annemler başı yapiliyo :*
Ay Allah'ım ne yazmışım ben yaYapılışını mı soruyorsun?
İnan bir kaç kez okudum:)Ay Allah'ım ne yazmışım ben yaevet canım aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?