- 28 Kasım 2017
- 160
- 72
- 48
Ben de kullanıyordum, bıraktım 2 ay sonra hamileydim. Sanırım yumurtaları baskılıyorlarBaska bi sorunum var antidepresan kullaniyorum hamileligi o mu engelliyo acaba doktora soramadim birak derse birakamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kullanıyordum, bıraktım 2 ay sonra hamileydim. Sanırım yumurtaları baskılıyorlarBaska bi sorunum var antidepresan kullaniyorum hamileligi o mu engelliyo acaba doktora soramadim birak derse birakamam
İnşallah canm,sendemi soğan suyu içmiştin buay29 yıllık hayatımda bende ilk kez böyle birşeyle karşılaştım çok panikledim şaşırdım.Muaynede birşey çıkmadı doktor olur normal dedi ama insan kendisini bilmez mi hiç? Ben stres kaynaklı olduğunu düşünüyor ama yerleşme kanaması olsun diye dua ediyorum:)
Yok ben soğan suyunu geçtiğimiz mayıs ayında 10 gün kadar içmiştim.Bu ay sadece yakı bandı kullandımİnşallah canm,sendemi soğan suyu içmiştin buay
Canım tesekkur ederim ilgin için ama aklıma takılan bişey var biz yatılı kuran kursunda adet olup derslerden muaf olmak için :) türlü türlü şey denerdik onlardan biride soğan suyu. Şimdi sokturuyo mu yani tam olarak amacı nedir?(tekrar tekrar okudum inşallah doğru yazmisimdir )İnan bir kaç kez okudum:)
Orta boy dışı kahverenkli beyaz soğanı kabuklarını soyarak 4 e bölüp 1,5 su bardağı klorsuz kaynamış suyun içine atıyorsun.o şekilde 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyorsun mümkünse kaynarken ağzıda kapalı olsun.Ilıktan sıcağa dönük şekilde olduğu vakit içiyorsun.15 gün boyunca sabah akşam aç karına içeceksin.
Adetin 7. Günü başlayabilirsin
Şifa olsun inşallah:)
Ay kendimi tv ye çıkan kimyacılar gibi hissettim
Vay vayy yöntemlere bak heleCanım tesekkur ederim ilgin için ama aklıma takılan bişey var biz yatılı kuran kursunda adet olup derslerden muaf olmak için :) türlü türlü şey denerdik onlardan biride soğan suyu. Şimdi sokturuyo mu yani tam olarak amacı nedir?(tekrar tekrar okudum inşallah doğru yazmisimdir )
Hmmm . Yaparım.insallah sifani nerde olduğu belli olmaz .:) Allah razı olsun canım sağolVay vayy yöntemlere bak hele
Soğan kürünün etkisi rahim ve idrar yollarını temizlemek.İltihap,enfeksiyon mantar vs. Bir nevi iç temizlik:) hem bağışıklık içinde çok iyi kışın grip olmamaya karşı tam bir kalkanmış.
Senden de:)Hmmm . Yaparım.insallah sifani nerde olduğu belli olmaz .:) Allah razı olsun canım sağol
Ayy gercekten mi cok azalttim zaten 15 mg kullaniyorum onu 10 a dusurup birakicam insallah. Peki çocuğunuz oldu mu nasil simdiBen de kullanıyordum, bıraktım 2 ay sonra hamileydim. Sanırım yumurtaları baskılıyorlar
Sonuççç:))?Aslında varsa kanda cıkar canm cunku eger o kanama yerleşme kanamasıysa zaten kanda yükselmiştir bir iki gün bekle kan ver istersen,paylaşıcam canm iyi yada kötü cunku ilk kez böyle bişe yasıyorum
Bende durumlar cok karısık canım, lekelenmem ara ara devam ediyo,kasık agrılarım cok ama testlerim negatif cıkıyo canım sabrediyorum bende batı bekliyorum,sen ne durumdasınSonuççç:))?
Ben hamileyimBende durumlar cok karısık canım, lekelenmem ara ara devam ediyo,kasık agrılarım cok ama testlerim negatif cıkıyo canım sabrediyorum bende batı bekliyorum,sen ne durumdasın
Yaa canm cok sevindimm hayırlı oldun kac cıktı kan degerin ne kadar kalmıstı bataBen hamileyim
Dün gece idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu sabahta kan testi yaptırarak teyitledim:)
Bence sende kan testi yaptır.
76 beta.Daha çok yeni 2 günde bir en az 2 katı artış olması gerekiyor.Heyecan ve dua ile bekliyoruz bakalım:)Yaa canm cok sevindimm hayırlı oldun kac cıktı kan degerin ne kadar kalmıstı bata
İnşallah saglıkla gelir bebeğin76 beta.Daha çok yeni 2 günde bir en az 2 katı artış olması gerekiyor.Heyecan ve dua ile bekliyoruz bakalım:)
Ben ilk kez bu ay aşırı taktıydım uyku uyamıyor rüyalarımda görüyordum artık.Rabbim dua larımı kabul etti.Tez vakitte senden de güzel haberler alalım inşallaaah:)İnşallah saglıkla gelir bebeğin
ben adet oldum malesef,hemde erkenden :)
her ay kafama takmamanın yolunu arıyorum bulamıyorum bakalım bidahaki ay yapabilcekmiyim
inşallah canım,illaki vardır bir zamanı hersey Allahtan.hayırlısı değilmiş demekki.ama bu ay cok hissetmiştim kendimi cok kaptırmısım demekki cok agladım amatoparlanıp önüme bakmalıyım,Allah sana saglıkla evladına kavusmayı nasip etsinBen ilk kez bu ay aşırı taktıydım uyku uyamıyor rüyalarımda görüyordum artık.Rabbim dua larımı kabul etti.Tez vakitte senden de güzel haberler alalım inşallaaah:)
Kaç gün gecikme ile öğrendinizBen ilk kez bu ay aşırı taktıydım uyku uyamıyor rüyalarımda görüyordum artık.Rabbim dua larımı kabul etti.Tez vakitte senden de güzel haberler alalım inşallaaah:)
Gecikmeden öğrendim:) Kahverengi akıntım oldu 2 güm doktora gittim herşey normal dedi.Gebelim testi istedim henü erken dedi,ertesi günü evde test yaptım ve çıktıKaç gün gecikme ile öğrendiniz
Ben hamileyim
Dün gece idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu sabahta kan testi yaptırarak teyitledim:)
Bence sende kan testi yaptır.