• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
29 yıllık hayatımda bende ilk kez böyle birşeyle karşılaştım çok panikledim şaşırdım.Muaynede birşey çıkmadı doktor olur normal dedi ama insan kendisini bilmez mi hiç? Ben stres kaynaklı olduğunu düşünüyor ama yerleşme kanaması olsun diye dua ediyorum:)
İnşallah canm,sendemi soğan suyu içmiştin buay

İnan bir kaç kez okudum:)
Orta boy dışı kahverenkli beyaz soğanı kabuklarını soyarak 4 e bölüp 1,5 su bardağı klorsuz kaynamış suyun içine atıyorsun.o şekilde 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyorsun mümkünse kaynarken ağzıda kapalı olsun.Ilıktan sıcağa dönük şekilde olduğu vakit içiyorsun.15 gün boyunca sabah akşam aç karına içeceksin.
Adetin 7. Günü başlayabilirsin
Şifa olsun inşallah:)
Ay kendimi tv ye çıkan kimyacılar gibi hissettim:mapus:
Canım tesekkur ederim ilgin için ama aklıma takılan bişey var biz yatılı kuran kursunda adet olup derslerden muaf olmak için :) türlü türlü şey denerdik onlardan biride soğan suyu. Şimdi sokturuyo mu yani tam olarak amacı nedir?(tekrar tekrar okudum inşallah doğru yazmisimdir :D )

Canım tesekkur ederim ilgin için ama aklıma takılan bişey var biz yatılı kuran kursunda adet olup derslerden muaf olmak için :) türlü türlü şey denerdik onlardan biride soğan suyu. Şimdi sokturuyo mu yani tam olarak amacı nedir?(tekrar tekrar okudum inşallah doğru yazmisimdir :KK70: )
Vay vayy yöntemlere bak hele:KK62:
Soğan kürünün etkisi rahim ve idrar yollarını temizlemek.İltihap,enfeksiyon mantar vs. Bir nevi iç temizlik:) hem bağışıklık içinde çok iyi kışın grip olmamaya karşı tam bir kalkanmış.

Vay vayy yöntemlere bak hele:KK62:
Soğan kürünün etkisi rahim ve idrar yollarını temizlemek.İltihap,enfeksiyon mantar vs. Bir nevi iç temizlik:) hem bağışıklık içinde çok iyi kışın grip olmamaya karşı tam bir kalkanmış.
Hmmm . Yaparım.insallah sifani nerde olduğu belli olmaz .:) Allah razı olsun canım sağol

Bende durumlar cok karısık canım, lekelenmem ara ara devam ediyo,kasık agrılarım cok ama testlerim negatif cıkıyo canım sabrediyorum bende batı bekliyorum,sen ne durumdasın
Ben hamileyim:anneadayı:
Dün gece idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu sabahta kan testi yaptırarak teyitledim:)
Bence sende kan testi yaptır.

Dün gece idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu sabahta kan testi yaptırarak teyitledim:)
Yaa canm cok sevindimm hayırlı oldun kac cıktı kan degerin ne kadar kalmıstı bata

76 beta.Daha çok yeni 2 günde bir en az 2 katı artış olması gerekiyor.Heyecan ve dua ile bekliyoruz bakalım:)
İnşallah saglıkla gelir bebeğin
ben adet oldum malesef,hemde erkenden :)
her ay kafama takmamanın yolunu arıyorum bulamıyorum bakalım bidahaki ay yapabilcekmiyim

İnşallah saglıkla gelir bebeğin
ben adet oldum malesef,hemde erkenden :)
her ay kafama takmamanın yolunu arıyorum bulamıyorum bakalım bidahaki ay yapabilcekmiyim
Ben ilk kez bu ay aşırı taktıydım uyku uyamıyor rüyalarımda görüyordum artık.Rabbim dua larımı kabul etti.Tez vakitte senden de güzel haberler alalım inşallaaah:)

Ben ilk kez bu ay aşırı taktıydım uyku uyamıyor rüyalarımda görüyordum artık.Rabbim dua larımı kabul etti.Tez vakitte senden de güzel haberler alalım inşallaaah:)
inşallah canım,illaki vardır bir zamanı hersey Allahtan.hayırlısı değilmiş demekki.ama bu ay cok hissetmiştim kendimi cok kaptırmısım demekki cok agladım amatoparlanıp önüme bakmalıyım,Allah sana saglıkla evladına kavusmayı nasip etsin

Bizimde sorunumuz yok cok sukur ama bir tanesi normal yolla oldu ama kalbi durdu 9 haftada kurtajl alindi ikinciside tup bebekle kimyasal gebelikle sonlandi.. tek sikintim prolaktin(sut hormonu) yuksek ama cok yuksek degerlerde degil doktorlarin dedigine gore engel degilmis..insallah umutla bekliyorum ama cok yipratici biraz stresli biriyim uzak durmam gerektigini biliyorum lakin engel olamiyorum

başından beri yorumlarını okuyodum ve sonunda hamile oldugunu yazınca kendim olmuşum gbi sevindim :) hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah. tavsiylerin varsa bizlere beklerim ben de bu ay çok dikkat edicem. daha çok uğraşıcam olması için kısmet tabi :)

Back