Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Valla canım bir tek hamilelik belirtisine bağlamak doğru değil banada oluyor.Yumurtlama döneminde,adet yaklaştığında ya da üşüttüğümde hep olur o batmalar.Yani benim için kıstas değil o hamilelik belirtisi diyebilmem için

Merhaba herkese biz de 3 aydir bebek istiyoruz bu 4. Ayimiz. Uzunca zamandir bebek hasretiyle yananlara göre cok yeniyiz biliyorum ama herkesin ozlemi kendine uzun.. Bu ay cok umutluyum. Bir uygulama var tam isim yazmak yasak saniyorum ama baskalarina da faydasi olsun diye yazmak istiyorum, pep ile basliyor. 3 aydir ona gunluk belirtilerimi yaziyorum. Bu sitede yumurtlarinin çatır çatır catladigini hissedenleri okuyunca nasil hissediliyor anlamiyordum ama uygulamaya not aldikca, diger aylardaki belirtilerimle kiyas yapip yumurtlama tarihimi ogrendim ve gercekten bende bu ay hissettigimi farkettim. Mesela yumurtlama gunumun 13. Gun oldugunu tespit ettim, ben hep 14 saniyordum internette genelde oyle yaziyor. Bu yuzden hep 14. Gunu onemsedim. Bence elbette doktora kontrole gidecegiz ama yeri geldiginde vücudumuzu da tanimali, kendi kendimiZin de doktoru olabilmeliyiz. Uygulamayi indirmek şart degil ama bence gunluk bir yere belirtilerinizi yazin. Ben cinsellik konusunda tam bir kara cahil oldugum icin, benim gibi bebek korunmadigin an olur sananlar varsa onlar icin yazdim bunlari acikcasi. Zira 2 seneyi gecmis evliligimde 3 ay once ogrendim," bebek korunmadigin an olur" diye birsey olmadiginiinsaallah Rabbim isteyen hickimsenin elini bos birakmasin bu ay herkes guzel haberler alsin, birbirimize dua edelim, selametle

Vajinal muayne ile yumurtlalıkların kalitesine bakılır ancak rahim maalsef filmde belli oluyor.İnşallah o da temizdir.
6 ay daha olmazsa doktor bana rahim filmi çekeriz dedi mesela
Anladim canim bakalim bende bu ay aderim gecsin bi erkek doktor varmis cok ovuyorlar ona gidecegim ins olur

Bende aylardır kullanıyorum o programı canım ama benim adet döngüm bir kaç gün ileri geri oynadığı için ovulasyonumu vrdiği tarih dolayısıyla yanlış oluyordu ama ben yinede ona göre haraket ediyordum.Taaa ki bı aya kadar sonunda ovulasyon testi aldım onu denedim ve 13. Gün yumurtladım ama o programa göre 15. Günü gösteriyor.
Olacağı varsa bugünler hikaye aslında eğer bir problemimiz yoksa sadece Allaha tevekkül edip işine karışmasak olcak aslında şu kafayı rahat tutmak lazım ama nerdeee.
Vücudumuzu tanımalıyız kısmında aynı fikirdeyiz ben 2 yıldır hiç olmadık hayallere kapılmadım vücudum ekstra bir reaksiyon göstermedi hamilelik belirtileri için bende ümitlenmedim.Ama bu ay ovu.testi kullandığım için biraz umutluyum adetime 12 gün var hiç belirti yok ama napalı umut fakirin ekmeği diyoruz

Program benim de yumurtlama tarihimi 14. Gün olarak gosteriyordu ama ajanda gibi kullanmak iyi oldu, gunluk belirtileri kiyas yaparak yumurtlama tarihimi anladim. Bir de dediginiz gibi bunlar aslinda faso fiso. Annelerimiz korunma yöntemini bile dogru duzgun bilmiyorken yumurtlama tarihini mi takip ettiler sanki. Ya da yataktan 20 dk kalkmayip, ayaklarini tavana mi diktiler, hic sanmiyorum:) Veyahutta babalarimizi yumurtlama gunlerinde bebek yapmak icin tabiri caizse esir mi tuttular:) Bilincli olalim Diye cok sey bilmeye calistikca cok tokezliyoruz aslinda. Benimde adetime 15 gun var. İnsallah birbirimize guzel haber veririz bu ay sonunda

Yaaa bi sakin ol doktorlar 30 yaşın altındakilere 2 yıl süre veriyor zaten gitmişsin bu ne acele kuzum?
Dene soğan kürünü belki sana şifa olur işe yarar.
Bu arada yaş kaçtı senin?
26 yaşındayım canım ne biliyim insanı bi korku sarıyo ilk soğan suyunu deniycem bide sürekli mantar oluyorum ya adetim bitince bi doktora gidiyim

Amin inşallah..Heyecan ve umutla beklemeye devam

doktorun verdiği fitilin adını söyleyebilir misin canım?bizim de olmadı 2 yıldır belki de böyle basit bir sebeptendir. birde bu teşhis için tahlil falan yaptı mı acaba?

Mrb kızlar
Bende 2 buçuk yıldır uğraşanlardanım ama görünen hiç bir sorun yok 3 defa klomen 1 defa iğne şimdi tekrar iğne bu ay aşılama deneyeceğim her ay umutlar giderek tükeniyor bende tükeniyorum ama umarım artık aşılama işe yarar

İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Benim bat’a 7 gün varken kahverengi leke geldi dünden bu yana hala devam ediyor ara ara.Hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum oldukça endişeliyim.
Yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım bende.

doktorun verdiği fitilin adını söyleyebilir misin canım?bizim de olmadı 2 yıldır belki de böyle basit bir sebeptendir. birde bu teşhis için tahlil falan yaptı mı acaba?
Açıkcası bende merak ettim.Daha öncede duymuştum sperm geçişini sağlayan fitil pek dikkatimi çekmemişti ama arkadaşa dr vermiş umarım bizimlede paylaşır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…