• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız♥️
Benim bat’a 7 gün varken kahverengi leke geldi dünden bu yana hala devam ediyor ara ara.Hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum oldukça endişeliyim.
Yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım bende.
Herhangi bir tedavi uygulandı mı gebe kalmak için

Vajinal muayne ile yumurtlalıkların kalitesine bakılır ancak rahim maalsef filmde belli oluyor.İnşallah o da temizdir.
6 ay daha olmazsa doktor bana rahim filmi çekeriz dedi mesela:bicak:
Rahim.filmi ne gibi durumlarda çekiliyor canım? Test sonuçlarına göre mi.ultrasonda anlamadinda falan mı?

Rahim.filmi ne gibi durumlarda çekiliyor canım? Test sonuçlarına göre mi.ultrasonda anlamadinda falan mı?
Hormonlarda yumurtalıklarda herhangi bir probem yoksa ve ona rağmen hamile kalamıyorsan doktor rahimin içini görmek istiyor orayla ilgili bir sorun var mı yok mu diye görmek için.

canım inşallah güzel haberler alırsın benimde 2 gündür kahvrengi akıntım var bende bekliyorum bakalım inşallah bebeklerimiz geliyodur
Kaç gün var adete? Ben bugün dr a gittim muayne etti birşey yok.Test için daha erken dedi 6 günüm kaldı oysa ki.

Kaç gün var adete? Ben bugün dr a gittim muayne etti birşey yok.Test için daha erken dedi 6 günüm kaldı oysa ki.
3-4 gün kaldı benim canım,erkenmiş senin cidden bide eger yerleşme kanamasıysa sadece kanda cıkarmıs idrara gecmezmiş daha

3-4 gün kaldı benim canım,erkenmiş senin cidden bide eger yerleşme kanamasıysa sadece kanda cıkarmıs idrara gecmezmiş daha
Kan bile yapmadı doktor daha erken dedi halbu ki cuma günü adet tarihim.2 gün sürdü akıntım bugün kesildi adet kanaması başlamadı peşine çok ilginç cidden:işsiz:
Sen mutlaka sonuçlarını bizimle paylaş:)

Kan bile yapmadı doktor daha erken dedi halbu ki cuma günü adet tarihim.2 gün sürdü akıntım bugün kesildi adet kanaması başlamadı peşine çok ilginç cidden:işsiz:
Sen mutlaka sonuçlarını bizimle paylaş:)
Aslında varsa kanda cıkar canm cunku eger o kanama yerleşme kanamasıysa zaten kanda yükselmiştir bir iki gün bekle kan ver istersen,paylaşıcam canm iyi yada kötü cunku ilk kez böyle bişe yasıyorum

Ben yaptım canım vajinismusu yendikten 2 ay sonra:KK66:
10 gün düzenli yaptım ama 15 gün yapmak gerekiyor tatile çıktığımız için yarıda kaldı.İltihabım için yapmıştım fayda etmedi ama kullandığım süre içerisnde inanılmazzz şeffaf akıntılar geldi söktürdü resmen çok fazlaydı çokk:KK57:
Sevabina yazivee annemler başı yapiliyo :*

Aslında varsa kanda cıkar canm cunku eger o kanama yerleşme kanamasıysa zaten kanda yükselmiştir bir iki gün bekle kan ver istersen,paylaşıcam canm iyi yada kötü cunku ilk kez böyle bişe yasıyorum
29 yıllık hayatımda bende ilk kez böyle birşeyle karşılaştım çok panikledim şaşırdım.Muaynede birşey çıkmadı doktor olur normal dedi ama insan kendisini bilmez mi hiç? Ben stres kaynaklı olduğunu düşünüyor ama yerleşme kanaması olsun diye dua ediyorum:)

Ay Allah'ım ne yazmışım ben ya :KK70: evet canım aynen
İnan bir kaç kez okudum:)
Orta boy dışı kahverenkli beyaz soğanı kabuklarını soyarak 4 e bölüp 1,5 su bardağı klorsuz kaynamış suyun içine atıyorsun.o şekilde 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyorsun mümkünse kaynarken ağzıda kapalı olsun.Ilıktan sıcağa dönük şekilde olduğu vakit içiyorsun.15 gün boyunca sabah akşam aç karına içeceksin.
Adetin 7. Günü başlayabilirsin
Şifa olsun inşallah:)
Ay kendimi tv ye çıkan kimyacılar gibi hissettim:mapus:

Back