- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
.Hoşgeldin aramıza:)
Çok geçmiş olsun bir kere olmuş yine olur hayırlısıyla inşallah
Hosbuldum canım.Cok sağol inşallah öyle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Hoşgeldin aramıza:)
Çok geçmiş olsun bir kere olmuş yine olur hayırlısıyla inşallah
Başlayin canım.hadi ins olur ya.bu sefer sağlıklı sıhhatli olsun.amin amin amin....
Ben de öyle düşünüyorum Zaten canım.15gün geçsin hele denemelere basliycaz inşallah
Aleyküm selam.Progesteron zaten düşük yapmamak için değerlerin çok güzel yükselmiş.S. A ben cumartesi gecesi kan tahlili yaptım beta 36,71 çıktı pazar günü 44,81 salı günü 64,26 sizce hamilemiyim lekelerim progstanla kullanıyorum sizce omu adeti engelliyor doktor verdi düşük üçün lütfen Cevap
.Başlayin canım.hadi ins olur ya.bu sefer sağlıklı sıhhatli olsun.amin amin amin...
Olmadı zaten başa mı döndüm ben ne offf çok kötüyümSabah ilk idrarla yapmıcaksın, testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını keseceksin.Ve tabi teste devam.Daha erken çift çizgi için.Haftaya cumaya doğru belki.
Olmadı zaten başa mı döndüm ben ne offf çok kötüyüm
İlişkiNe olmadı?
İlişki
Merhaba kızlar.bende de eşimde de hiç bir sorun yok.rahim filmide çektirdim bir hafta önce.rahim filminden sonra hamilelik şansı artıyormuş inşallah olur.doktoruma hiç bir sorun yokken hamile kalamamak çok korkutuyor demiştim.sakın öyle düşünme bi sorun olsa tedavi süresi uzar işimiz zorlaşır sabret adet olan her kadın hamile kalır demişti.adet olunca tekrar gideceğim.Allah hepimize nasip etsin İnşallah
Küçük tıkanıklar yapışıklar film sırasında açılıyormuş. Basınçlı sıvı ilaç tüplere veriliyor ondan sonra doktor tüplere rahime bakıyor. O sırada ufak tıkanıklar açılıyor :) herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Ol der ve olur :)Amin Canım.Acep filmden sonra hamilelik şansı neden artıyormu ki.Filmin ne yararı olabiliyor acaba.
Hoşgeldinn aramızaMerhaba kızlar.bende de eşimde de hiç bir sorun yok.rahim filmide çektirdim bir hafta önce.rahim filminden sonra hamilelik şansı artıyormuş inşallah olur.doktoruma hiç bir sorun yokken hamile kalamamak çok korkutuyor demiştim.sakın öyle düşünme bi sorun olsa tedavi süresi uzar işimiz zorlaşır sabret adet olan her kadın hamile kalır demişti.adet olunca tekrar gideceğim.Allah hepimize nasip etsin İnşallah
Canım dün sormuştun cevap vermiştik sana.Progesteron düşük olmasın bebek sana tutunsun diye.S. A progestan doktor düşük için banA verdi sizce ilaç mı adeti engelliyor yoksa düşük olsaydı kanama olurdu değil mi
Hoşbuldum canım :) uyutularak çekildi.hiç bişey hissetmedim.eğer çektirirsen anestezili çektirmeni tavsiye ederim.acı çekmezsin mışıl mışıl uyurken işlem biter :)Hoşgeldinn aramıza
Banada doktor 6 ay daha olmazsa gel rahim filmi çekeriz dedi geçen ay.Evet bende çok duydum rahim filminden sonra hamile kalanları.Çünkü tıkanıklık,yapışıklık varsa açılıyormuş onun yüzünden hamile kalma oranı çok artıyor.
Seni uyutarak mı yaptılar yoksa canlı mı oldun?
Canlı canlı yaptırmamın mümkünatıı mümküüüün değil yok zatenHoşbuldum canım :) uyutularak çekildi.hiç bişey hissetmedim.eğer çektirirsen anestezili çektirmeni tavsiye ederim.acı çekmezsin mışıl mışıl uyurken işlem biter :)
Canlı canlı yaptırmamın mümkünatıı mümküüüün değil yok zaten
Zaten İnşallah ona gerek kalmadan olur
Yavrusuu anestezi değil o verilen dormikon diye bi ilaç için geçmiş sanki şekerleme yapmışsın gibi uyuyorsun.Y
Yeahhh... penisten küçük şeydenmi korkucaksın....Ben gördüm aleti öyle kocaman değil. Anestezi daha korkunç., hele ondan uyanması ... Ne gererek var olmadı sadece bel altını uyuştursun yeter...Sen yaparsın biliyorum ben.