• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S. A ben cumartesi gecesi kan tahlili yaptım beta 36,71 çıktı pazar günü 44,81 salı günü 64,26 sizce hamilemiyim lekelerim progstanla kullanıyorum sizce omu adeti engelliyor doktor verdi düşük üçün lütfen Cevap
Aleyküm selam.Progesteron zaten düşük yapmamak için değerlerin çok güzel yükselmiş.
Allah tamamına erdirsin

Merhaba kızlar.bende de eşimde de hiç bir sorun yok.rahim filmide çektirdim bir hafta önce.rahim filminden sonra hamilelik şansı artıyormuş inşallah olur.doktoruma hiç bir sorun yokken hamile kalamamak çok korkutuyor demiştim.sakın öyle düşünme bi sorun olsa tedavi süresi uzar işimiz zorlaşır sabret adet olan her kadın hamile kalır demişti.adet olunca tekrar gideceğim.Allah hepimize nasip etsin İnşallah

Merhaba kızlar.bende de eşimde de hiç bir sorun yok.rahim filmide çektirdim bir hafta önce.rahim filminden sonra hamilelik şansı artıyormuş inşallah olur.doktoruma hiç bir sorun yokken hamile kalamamak çok korkutuyor demiştim.sakın öyle düşünme bi sorun olsa tedavi süresi uzar işimiz zorlaşır sabret adet olan her kadın hamile kalır demişti.adet olunca tekrar gideceğim.Allah hepimize nasip etsin İnşallah

Amin Canım.Acep filmden sonra hamilelik şansı neden artıyormu ki.Filmin ne yararı olabiliyor acaba.

S. A progestan doktor düşük için banA verdi sizce ilaç mı adeti engelliyor yoksa düşük olsaydı kanama olurdu değil mi

Amin Canım.Acep filmden sonra hamilelik şansı neden artıyormu ki.Filmin ne yararı olabiliyor acaba.
Küçük tıkanıklar yapışıklar film sırasında açılıyormuş. Basınçlı sıvı ilaç tüplere veriliyor ondan sonra doktor tüplere rahime bakıyor. O sırada ufak tıkanıklar açılıyor :) herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Ol der ve olur :)

Hoşgeldinn aramıza♥️
Banada doktor 6 ay daha olmazsa gel rahim filmi çekeriz dedi geçen ay.Evet bende çok duydum rahim filminden sonra hamile kalanları.Çünkü tıkanıklık,yapışıklık varsa açılıyormuş onun yüzünden hamile kalma oranı çok artıyor.
Seni uyutarak mı yaptılar yoksa canlı mı oldun?

Hoşgeldinn aramıza♥️
Banada doktor 6 ay daha olmazsa gel rahim filmi çekeriz dedi geçen ay.Evet bende çok duydum rahim filminden sonra hamile kalanları.Çünkü tıkanıklık,yapışıklık varsa açılıyormuş onun yüzünden hamile kalma oranı çok artıyor.
Seni uyutarak mı yaptılar yoksa canlı mı oldun?
Hoşbuldum canım :) uyutularak çekildi.hiç bişey hissetmedim.eğer çektirirsen anestezili çektirmeni tavsiye ederim.acı çekmezsin mışıl mışıl uyurken işlem biter :)

Hoşbuldum canım :) uyutularak çekildi.hiç bişey hissetmedim.eğer çektirirsen anestezili çektirmeni tavsiye ederim.acı çekmezsin mışıl mışıl uyurken işlem biter :)
Canlı canlı yaptırmamın mümkünatıı mümküüüün değil yok zaten:bicak:
Zaten İnşallah ona gerek kalmadan olur:dua::emir_bebek::emir_bebek:

Y
Canlı canlı yaptırmamın mümkünatıı mümküüüün değil yok zaten:bicak:
Zaten İnşallah ona gerek kalmadan olur:dua::emir_bebek::emir_bebek:

Yeahhh... penisten küçük şeydenmi korkucaksın....Ben gördüm aleti öyle kocaman değil. Anestezi daha korkunç., hele ondan uyanması :olamaz:... Ne gererek var olmadı sadece bel altını uyuştursun yeter...Sen yaparsın biliyorum ben.

Y

Yeahhh... penisten küçük şeydenmi korkucaksın....Ben gördüm aleti öyle kocaman değil. Anestezi daha korkunç., hele ondan uyanması :olamaz:... Ne gererek var olmadı sadece bel altını uyuştursun yeter...Sen yaparsın biliyorum ben.
Yavrusuu anestezi değil o verilen dormikon diye bi ilaç için geçmiş sanki şekerleme yapmışsın gibi uyuyorsun.:ıslık:
Yoksa bi rahim filmi için anestezi almak akıl işi değil :KK57:
Ay uff düşünmicem hem ben onu.Gerek kalmadan olucak inşallah:dua:

İbrahim saraç oğluna mesaj atmıştım tahlillerimi gönderip.Cevap yazmış bana:KK48::KK48::KK48:

Back