Hiçbir hamilelik belirtisi olmayıp test sonuçu pozitif çıkan varmı?

merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum benim daha önceden 2 düşüğüm oldu 5 ve 6 haftalık üzerinden 9 ay geçti ve tekrar gebelik testi yaptırdım sonuç 8 çıktı adetimde 1 gün gecikti bu sonuç normalmidir sizce.

benm adetten 3-4 gün önce 73tü adetten 2 gün falan geçti 500lerdeydi.. 4-5 gün sonra tekrar yaptık 2670lere yükseldi.
aslnda her defasında 2ye katlanarak düzenli yükseldi. sendende bu şekilde tekrar tekrrar test isteyeceklerdir
umarm sağlıklı haberler alırsn..

Son düzenleme:

merhaba, ben de adetime iki gün kala test yaptırmıştım 15 çıkmıştı. dr şaşırmıştı. çok erken yükselmiş demişti. bence senin değerin normal bir değer. inşallah bundan sonra da düzenli katlanır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. bu arada bir tanıdığım da adeti bir gün gecikince test yaptırmıştı onun da 7 çıkmıştı şimdi kucağında bebeği. :)

Kızlar merhaba daha oncede yazmıştım adet belirtisi yok diye. Bugün itibariyle adetim 3 gün gecikti. Hafif göğüs ucu haricinde hala belirti yok bir sürü idrar testi yaptım hep tek çizgi sizce hala umudum Varmı.? Yoksa yine yumurta çatlamayıp kistmi oldu ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…