Hiçbir hamilelik belirtisi olmayıp test sonuçu pozitif çıkan varmı?

canım geçen ay adet bitimi başlamıştık çalışmalara hayırlısı işallah pazar günü test sonucu pozitif çıkarsa müjdelerim size..

canım 1 ağustos dan 31 ağustos arasında baya bir zaman var sen adet bitimimi ilişkiye başlamadınız yoksa ilişki olduda enson yaptığınızdamı tuttu benim anladığum kadarıyla:)

selıss çim son adet tarıhım 1 agustostu esımle sadece bı gun gorustuk 31 agustos gecesı. ben adet olmayı beklerken o gece hamıle kalmısım..ıdrarda 13 gun sonra cıktı ancak...doktrum ımkansız hamıle olman demıstı ama allah ıstedımı ımkansız dıye bıseye ınanmıyorum..ılla yumurtlama donemınde kalınmıyomus hamıle

canım umarım guzel haberi alırsın
hamilelik belirtlileri bolumunu cok okurdum.. hepsini yasardım ama negatif olurdu
hamile oldugumu ogrendigim ay hic birini yasamadım. sadece goguslerde dolgunluk oldu bekledigim adet gunununden 10 gun oncesinden.. hepsi bu oda cok cok degil

kızlar günaydın sabah erkenden test yaptım çift çigi belirdi cok net degil bulanık pzt.doktora direk cok mutluyum:)allah herkese yasatsın bu mutlulugu

selis tebrik ederim cnm..hangi günler ilişkiye girdin..ben 10,12,14,16,18,20. günlerde ilişkiye girmeyi düşünüyorum 14. gündeyiz..hayırlısı bakalım..dua edin kızlar...muckk

selis tebrik ederim cnm..hangi günler ilişkiye girdin..ben 10,12,14,16,18,20. günlerde ilişkiye girmeyi düşünüyorum 14. gündeyiz..hayırlısı bakalım..dua edin kızlar...muckk

slm tuğba anladığım kadarıyla sen yumurtlama günlerinde ilişkiye girmek istiyorsun ben adet bitiminde başladım çalışmalara sık ilişki ile oldu kendini bellli bir tarihe bırakma bence çünki her tarihte tutabilir adet bitimi tutmaz derler ama benim çevremde çok örnek var o şekilde hamile kalan.

kızlar slm doktoro gittim muayene oldum kese görünmüyor ama daha çok yeni olduğu için dedi doktor.

yani gebelik var dimi? hayırlı olsun canım darısı başımıza benimde hamilelikten çok regl belirtim var ama bakalım 3 gün kaldı bekleyip görcez kısmet...

yani gebelik var dimi? hayırlı olsun canım darısı başımıza benimde hamilelikten çok regl belirtim var ama bakalım 3 gün kaldı bekleyip görcez kısmet...

ezelciğim teşekkür ederim canım dr.4 haftalık ama yeni olduğu için kese görünmüyo önümüzdeki hafta gidicem tekrar işallah bu hamileliğimde bir sorun yaşamam daha önce bir düşük yapmıştım o yüzden biraz korkuyorum.bu arada bir arkadaşım rgl belirtileri ile hamile olduğunu öğrendi yani olabiliyo işallah isteyen herkes hamile kalır.

seliss kan testindemi öğrendin 4 haftalık olduğunu?

evet canım pzt.kan tahlili yaptırdım değerim 150 çıktı dr.4 haftalık dedi ama kese yok dedi sanki bana düşük geldi değer daha yüksek olması gerekiyo gibi geldi acaba tes yaptırım böle çıkanların durumu nedir merak ediyorum haftaya perşembe kontorole gidecem ozaman netlik kazanacak.

merhaba beni gerçekten geren bir durum karşısındaım lütfen hemen yardım edin. geçen hafta yani 3 kasımda reglim bitti. dün karnımda garip bi sertlik hissedip test yaptım. pozitif çıktı. bu mümkün mü? bu kadar kısa sürede hamile kalsam bile testler bunu hemen gösterebilir mi? eşimde bende çok gerginiz çocuk istemiyoruz. gizli gebelikten korkuyorum lütfen yardım edin

merhaba beni gerçekten geren bir durum karşısındaım lütfen hemen yardım edin. geçen hafta yani 3 kasımda reglim bitti. dün karnımda garip bi sertlik hissedip test yaptım. pozitif çıktı. bu mümkün mü? bu kadar kısa sürede hamile kalsam bile testler bunu hemen gösterebilir mi? eşimde bende çok gerginiz çocuk istemiyoruz. gizli gebelikten korkuyorum lütfen yardım edin

canım normalmiydi adet kanaman, miktarı ve günü...
üstüne görmüş olabilirsin yada test bozuk olabilir hemen çıkmaz çünkü sonuç.
sen iyisimi başka marka bi test yap o da positifse hemen bi kan testi yaptır özelde 2 saatte sonuç alırsın..
hakkında hayırlısı olsun canım....

kanamam günüm hepsi normaldi. iki test yaptık pozitif çıktı. bu kadar kısa sürede mümkün mü bilemedm.gizli gebelik de olabilirmiş.şaşırmış durumdayım doğrusu:bbo:

o zaman hemen özel biyerede baktır bence 20 ytl civarında istda kan testleri

benim gunume 5 gun vardi.ben idrarda silik cizgiyle ogrendim,kan testiyle de emin olduk.hicbir belirti yasamadim ben...sadece oylesine test yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…