benumde gunum gecdı hafta sonunu beklıyorum benımde bole buyuk bı belırtım yok ısde sadece adet olmadım okadar
benımde adet gunum 29 ekımdı hıcbır belırtım yoktu kızımda ve dıger gecırdıgım butun hamılelıklerımde her turlu belırtım varken ıhtımal bıle vermedım p tesı gelmeyınce kan tahlılı yaptırdım 79 cıktı sonra 142 oldu bugunde deger 30 lara dustu maglesef kımyasal gebelı yasıyorum..
cok üzüldüm canım.peki daha öncekiler düsükmü oldu.bende ilk hamileligimde düsük yaptım onda bütün belirtiler vardı ama şuan yok işaallah hamileyidır.
yapma ya ama allah sana saglık versin yine olur.canım 7 adet tarihim test yaptım 3 gün önce belki cıkar die ama sonuc negatif pazar günü tekrar yapmayı düsünüyorum.
sagol selıss çim allah beterlerınden korusun..az kalmıs gunune..ıkı gun sonra bı daha test yap herhangı bı suphen varmı..dıger aylara gore...farklılıklar var mı dıyosun..yoksa dıger aylarda soyle boyle olurdu bu ay hıcbırı yok mu dıyosun
benımde adet gunum 29 ekımdı hıcbır belırtım yoktu kızımda ve dıger gecırdıgım butun hamılelıklerımde her turlu belırtım varken ıhtımal bıle vermedım p tesı gelmeyınce kan tahlılı yaptırdım 79 cıktı sonra 142 oldu bugunde deger 30 lara dustu maglesef kımyasal gebelı yasıyorum..
7 adet tarihim test yaptım 3 gün önce belki cıkar die ama sonuc negatif pazar günü tekrar yapmayı düsünüyorum.
canım bugün adet tarihin sanırım. bugün yaparsan silikte olsa çıkması lazım. ama pazarı beklemen daha garanti olur belki. yada pazartesiyi bekle kan tahlili yaptır en garantisi olsun.yerimseniben
yaa çok üzüldüm :1no2: ama herşeyde bi hayır vadır deyip geçmen lazım canım eğer kısmetse bigün olur kızında olduğu gibi. bende tek çocuğum annemde benden sonra 2 kez düşük yaptı küçüktüm ama hatırlıyorum annenin o üzgün halini unutamaz çocuklar sende kızın için üzülmemeye çalış gerçi daha küçük ilerde hatırlamaz ama etkilenir annemde bunlardan sonra bidahada istemedi ama tabi cahiller dr.a falan gitme huyları yok zaten geç evlenmiş yaşı 40'ı da geçmişti tabiki kardeşim olsun isterdim ama tek olmakta çok güzel biçok kardeş birbirine düşman zaten ben tabi en kötü ihtimali söylüyorum en azından 1 tane evladın var o 1 tane çocuk için uğraşan biçok insan var yaşın çok genç ve kızında küçük zaten önünde uzuunn yıllar var sakın üzme kendini. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?