Hiçbir hamilelik belirtisi olmayıp test sonuçu pozitif çıkan varmı?

seliss

umuda yolculuk
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
409
5
318
43
İçel Mersin
merhaba arkadaşlar be daha önce bir düşük yapmıştım 8 ay önce şimdi yeniden bebek düşünüyoruz çalışmalara geçen ay başladık yanlız adetime 3 gün var ama bende hamilelik üzerine hiç bir belirti yok bu sabah idrar testi yaptım.sonuç negatif bu şekilde hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda lütfen bilgilendirirseniz sevinirim...

Ben de bunu merak ediyorum. Çocuğum yok bilemiyorum. Ama geç döllenme olmadıysa genelde herkes ben hissettim diyor. Sen o ilk hamileliğinde birşey hissettin mi?

evet canım belirtiler vardı mesela gabızlık ve hafifden miğde bulantım, baş dönmelerim olmuştu ama şimdi hiç bir belilrti yok sadece geçen haftalarda biraz akıntım fazlalaştı okadar onun dışında hiç bir belirti yok ve hiç bir şey hissetmiyorum..

benumde gunum gecdı hafta sonunu beklıyorum benımde bole buyuk bı belırtım yok ısde sadece adet olmadım okadar

benumde gunum gecdı hafta sonunu beklıyorum benımde bole buyuk bı belırtım yok ısde sadece adet olmadım okadar

senin ilk hamileliğinmi canım?hafta sonu test yapacaksın sanırım sonuçdan bizide bilgilendirirsen sevinirim benimde adet günüm 7 si hafta sonuna denk geliyor bende pazar günün tekrar tes yapmayı düşünüyorum tabi cumartesi adetolmazsam..

ewt ılk canım ınsallah rabbım herkese nasıp ederr
ıkımızdee hayırlı haberler verelım bırbırımızee

işallah canım ben bu sabah merakımdan denemek istedim ama sonuç negatif bazı arkadaşların bir hafta önceden çıktığını duyunca hemen alıp yapmak istedim.en iyisi adet bittikden 3 ve 4 gün sonrası

benımde adet gunum 29 ekımdı hıcbır belırtım yoktu kızımda ve dıger gecırdıgım butun hamılelıklerımde her turlu belırtım varken ıhtımal bıle vermedım p tesı gelmeyınce kan tahlılı yaptırdım 79 cıktı sonra 142 oldu bugunde deger 30 lara dustu maglesef kımyasal gebelı yasıyorum..

cok üzüldüm canım.peki daha öncekiler düsükmü oldu.bende ilk hamileligimde düsük yaptım onda bütün belirtiler vardı ama şuan yok işaallah hamileyidır.

cok üzüldüm canım.peki daha öncekiler düsükmü oldu.bende ilk hamileligimde düsük yaptım onda bütün belirtiler vardı ama şuan yok işaallah hamileyidır.

selıss 3 tane kurtajla alındı.3 tanede bıokımyasal gebelık.bu sonuncusuyla beraber toplam 6 dusuk yaptım troıd hastasıyım dusuklerımın nedenı bu hastalıgım ...cok sukur kı bu arada bı kzım oldu..ıkıncı ıcın ugrasıyoruz..benım kendımdende baskalarındada duydugum belırtıler her gebelıkte ve herkezde farklılık gosterebılıyo mesela ben bu sonuncuda hıcbısey anlamadım ..ınsallah hamılesındır kac gunun var

yapma ya ama allah sana saglık versin yine olur.canım 7 adet tarihim test yaptım 3 gün önce belki cıkar die ama sonuc negatif pazar günü tekrar yapmayı düsünüyorum.

yapma ya ama allah sana saglık versin yine olur.canım 7 adet tarihim test yaptım 3 gün önce belki cıkar die ama sonuc negatif pazar günü tekrar yapmayı düsünüyorum.

sagol selıss çim allah beterlerınden korusun..az kalmıs gunune..ıkı gun sonra bı daha test yap herhangı bı suphen varmı..dıger aylara gore...farklılıklar var mı dıyosun..yoksa dıger aylarda soyle boyle olurdu bu ay hıcbırı yok mu dıyosun

slm canım benim bel ağrım dışında şu an hiç bir belirtim yok normalde adet olmadan önce göğüslerimde şişkinlik hassasiyet olurdu çok ilginç oda yok geçen aylar adet olmadan önce göğüslerimda sızı olurdu onun dışında belirti değişikliği göremiyorum kendimde bide ara ara kasıklarımda inceden bir batma hissi var acaba hamilemiyim ben..

yaa çok üzüldüm :1no2: ama herşeyde bi hayır vadır deyip geçmen lazım canım eğer kısmetse bigün olur kızında olduğu gibi. bende tek çocuğum annemde benden sonra 2 kez düşük yaptı küçüktüm ama hatırlıyorum annenin o üzgün halini unutamaz çocuklar sende kızın için üzülmemeye çalış gerçi daha küçük ilerde hatırlamaz ama etkilenir annemde bunlardan sonra bidahada istemedi ama tabi cahiller dr.a falan gitme huyları yok zaten geç evlenmiş yaşı 40'ı da geçmişti tabiki kardeşim olsun isterdim ama tek olmakta çok güzel biçok kardeş birbirine düşman zaten ben tabi en kötü ihtimali söylüyorum en azından 1 tane evladın var o 1 tane çocuk için uğraşan biçok insan var yaşın çok genç ve kızında küçük zaten önünde uzuunn yıllar var sakın üzme kendini. a.s.

7 adet tarihim test yaptım 3 gün önce belki cıkar die ama sonuc negatif pazar günü tekrar yapmayı düsünüyorum.

canım bugün adet tarihin sanırım. bugün yaparsan silikte olsa çıkması lazım. ama pazarı beklemen daha garanti olur belki. yada pazartesiyi bekle kan tahlili yaptır en garantisi olsun.yerimseniben

canım bugün adet tarihin sanırım. bugün yaparsan silikte olsa çıkması lazım. ama pazarı beklemen daha garanti olur belki. yada pazartesiyi bekle kan tahlili yaptır en garantisi olsun.yerimseniben

evet canım bugün adet günüm pazar günü kendim test yapcam işallah çıkmazsada pazartesi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum böle beklemedense bir an önce öğrenmek en doğrusu,,

sorma ezelcım o kadar sevınmıstım kı olcak bu sefer dedım...ama yıne devam ettıremedık..bugun tahlıllerım vardı troıd ıcın...tedavı olcam sımdı..esım bosver bı tane yeter cok yıpranıyosun dıyo ama..dınlemıyorum..cok ıstıyorum ..olcak bı gun ınsallah..vazgecmek yok

selıss en son ne zaman ılıskıye gırdıysen ustunden bı on gun kadar gecmesı lazım..yumurtlama gunlerınde bırlesme onemlı ama gec yumurtlamıs olma ıhtımalınde var..benım kızımda oyle olmustu 1 agustos son adet tarıhımdı..31 agustos tarıhınde kaldım hamıle.. o yuzden testı ıkı gun de bır tekrarlayabılırsın bence pazar gunu yap..hadı guzel haberlerını beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…