Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selıss en son ne zaman ılıskıye gırdıysen ustunden bı on gun kadar gecmesı lazım..yumurtlama gunlerınde bırlesme onemlı ama gec yumurtlamıs olma ıhtımalınde var..benım kızımda oyle olmustu 1 agustos son adet tarıhımdı..31 agustos tarıhınde kaldım hamıle.. o yuzden testı ıkı gun de bır tekrarlayabılırsın bence pazar gunu yap..hadı guzel haberlerını beklıyoruz
selis tebrik ederim cnm..hangi günler ilişkiye girdin..ben 10,12,14,16,18,20. günlerde ilişkiye girmeyi düşünüyorum 14. gündeyiz..hayırlısı bakalım..dua edin kızlar...muckk
yani gebelik var dimi? hayırlı olsun canım darısı başımıza benimde hamilelikten çok regl belirtim var ama bakalım 3 gün kaldı bekleyip görcez kısmet...
seliss kan testindemi öğrendin 4 haftalık olduğunu?
merhaba beni gerçekten geren bir durum karşısındaım lütfen hemen yardım edin. geçen hafta yani 3 kasımda reglim bitti. dün karnımda garip bi sertlik hissedip test yaptım. pozitif çıktı. bu mümkün mü? bu kadar kısa sürede hamile kalsam bile testler bunu hemen gösterebilir mi? eşimde bende çok gerginiz çocuk istemiyoruz. gizli gebelikten korkuyorum lütfen yardım edin