Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Evlilik dışı ilişki yaşamak size normal geliyor olabilir ama yanlış çok yanlış.Bir kadın olarak düşünün ki özel şey özel kişiye saklanır.

Yavrum fake misin nesin, gelip forumun ortasına, yasak olduğu defalarca söylendiği halde (Ki hala daha aynı ısrarla) dank diye bırakıyorsun polemiği. Senin küçük dünyana göre yürümüyor o işler, özelse konuşma da gelip burada.

Evlilik dışı ilişki yaşamak size normal geliyor olabilir ama yanlış çok yanlış.Bir kadın olarak düşünün ki özel şey özel kişiye saklanır.

Kızlık zarının sizin düşündüğünüz gibi bir işlevi yok, araştırmanızı tavsiye ederim bunun üzerine böyle derin anlamlar yüklemek yerine, ayrıca saygı duyulmasını bekliyor ancak sizin görüşünüzden farklı olan koca bir kesime hakaret ediyorsunuz bu da hiç doğru değil. Erkeğin bakir olup olmadığını anlayabileceğiniz bir yöntem yok sizin inancınız yalnızca kadına o "özel şeyi" veriyor anlayacağınız. Sözüne güveneceğiniz birini bulun yeterli, gerisini bilmenizin imkanı yok zaten.

Kızlık zarının sizin düşündüğünüz gibi bir işlevi yok, araştırmanızı tavsiye ederim bunun üzerine böyle derin anlamlar yüklemek yerine, ayrıca saygı duyulmasını bekliyor ancak sizin görüşünüzden farklı olan koca bir kesime hakaret ediyorsunuz bu da hiç doğru değil. Erkeğin bakir olup olmadığını anlayabileceğiniz bir yöntem yok sizin inancınız yalnızca kadına o "özel şeyi" veriyor anlayacağınız. Sözüne güveneceğiniz birini bulun yeterli, gerisini bilmenizin imkanı yok zaten.
Çok yanlış düşünüyorsunuz bu sadece kadına özgü bir şey değil...Ben kimseyi küçümsemedim sadece benim inandığım HAK dine ve daha batıl nice dinlere göre böyle bir şey yanlış.Sonunda ne oluyor evlilik dışı hamile kalmalar normalleşmeler.
Batı kültürünü medeniyet sanmakla
Arap kültürünü İslam sanmak aynı hatadır.

Hayır görüşeceğim tabiki ama ben yakınlaşmam evlilik dışı ilişki yaşamam onu belirtmek istedim sadece

Sen bekarete önem veriyorsan öyle birini bulursun elbet.
Neden dert edindin ki.
Flörte karşısın anladım ben de.

Herkes inancı veya görüşü ne kadarına iin veriyor, içi nasıl rahat ediyorsa o kadar fazla yakınlaşıp evleneceği kişiyi çok iyi tanımalı.

Şimdi sizin inancınız ben bişey diyemem, ama evlilik dışı cinsellik de tanımanın bir adımıdır, ve bir çok evliliğin bitiş sebebi de maalesef bu tanıdıklık olmadan karşısındakinin cinsel beklentilerini bilmeden evlenmek oluyor.

Yani yaşamasan bile bilinçlenmeni ve ilerideki sevgilinle tabu yapmadan konuşmanı tavsiye ederim.

Çok gençsin, çok takılma böyle dertlere şimdiden.

Siz daha önce ilişki yaşamadığınız için tabiki de kendiniz gibi birini istemeniz gayet doğal. Ama yaşın daha çok küçük o yüzden biraz yazdıkların bazı insanları kırar cinsten.
Kimse sizi gidip başka erkeğin koluna sokmaz zaten. İstemezsen yaşamazsın.

Çok yanlış düşünüyorsunuz bu sadece kadına özgü bir şey değil...Ben kimseyi küçümsemedim sadece benim inandığım HAK dine ve daha batıl nice dinlere göre böyle bir şey yanlış.Sonunda ne oluyor evlilik dışı hamile kalmalar normalleşmeler.

Size istediğinizi verip bu polemiğe dahil olmayacağım, kaostan beslenen insandan nefret ederim çünkü, varın siz böyle yaşayın hayatınızı, kimseyi temiz kirli diye yargılamak haddinize değil, bunun farkında olun yeterli. Umarım sizinle aynı frekansta birini bulursunuz.

Burada bir suru degisik inanistan kadin var. Hak din, batil din diye siniflandirma yapmaniz diger inanislardaki insanlara hakarettir.

Densizlik
Sevgilisi olan, ilişki yaşayan insanlar kirli mi yani bu ne saçma sapan bir başlık
Annenizin babanızın fikirleriyle yaşıyorsunuz henüz kendinize ait fikriniz bile yok. Biraz oku, kendini geliştir gözünü seveyim.
Hayır anne ve babamla bir alakası yok.Bu benim kendi fikrim.Ve burası Türkiye bu millette müslümandır.
Herkes inandığını yaşar ama namus önemlidir kimse kusura bakmasın bir adamın/kadının elini tut eee ayrıl sonra başka adam/kadın eee o da olmado başka..
bu kadar mı değersizdir kadın/adam.

Bu batı kültürü falan değil yahu.Bu bildiğimiz biyolojik bir olay.Doğudaki de sevişir,batıdaki de.Biri çekinmez,biri çekinir söylerken.Tek fark bu.
Bugün dünyanın en katı ülkelerinde bile,binlerce insan sevişiyordur,sadece dile getiremiyorlar hepsi bu.Her beğenmediğiniz şeyi batıya yüklemeyin artık.
Size göre yanlışmış veya inancınıza göre,her neyse.Kendi yaşam tarzınıza yakın birini elbet bulursunuz,bu dünyada her kafadan insan var,tek değilsiniz yani,rahat olun.Ama tekrar söylüyorum yaşınızın küçük olduğunu falan da düşünmüyorum gayet anlayabilecek yaştasınız,burada ''benim dinime göre böyle ama'' diyerek bir başkasına hakaret etme hakkınız yok.

Hanımlar merhaba 18 yasındayım okuyorum tabiki benim evlenmeme çok çook uzun yıllar var ama şöyle bişey demek istiyorum lütfen dediklerimi yanlıs anlamayın benim daha önce hiçbir şekilde sevgiliymis flörtmüs gibi durumlarım olmadı zaten bu yasta olmazda hatta arkadaslarım dalga bile geçiyor sap mısın sen diye ama ben onlar gibi olacağıma sap kalırım daha iyi.Ben hayatımı o yaşayacağım özel şeyi ilerdeki beyefendiye ayırıyorum ve herseyden önce Allah için kendimi muhafaza ediyorum sonra kendimi değer verdiğim için muhafaza ediyorum.Ama ben daha önce ilişki yaşamış hatta sevgili olmuş bir bey istemem.Yani benimde hiç olmadı onunda olmasın diye düşünüyorum fakat çevreme baktığımda her erkeğin sevgilisi var bazıları kullanıp atıyor çok üzülüyorum bu duruma ..Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum erkekte kıza bakmasın ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi? Yani kendini nefsini koruyan?

Konun hızlıca dine geldi..

Hayır anne ve babamla bir alakası yok.Bu benim kendi fikrim.Ve burası Türkiye bu millette müslümandır.
Herkes inandığını yaşar ama namus önemlidir kimse kusura bakmasın bir adamın/kadının elini tut eee ayrıl sonra başka adam/kadın eee o da olmado başka..
Nerden biliyosun müslüman oldugumuzu?
Hem sanane. Sen yapmazsan yapma biz istediğimizi yaparız. Aklınca aşağılayacaksın kendi görüşünden olmayanları.

Tavriniz cok yanlis. Bazi seyleri zamaninda yasamak gerekiyor. Bence insan karsilik bulsa da bulmasa da 16-17 yaslarinda ilk aşk ı tatmalı. Tatmalı ki ilerde daha dogru kararlar alsin. Hatalarinin farkina varsin yeniden yapmasin. Bilmiyorum ben boyle düşünüyorum. Aşık olunca ille kirlenmis olmuyorsunuz. Ya hu kirlenmiş olmak ney? Ne kadat kaba bir tabir. Kendinizi evleneceginiz insana saklamanizi anliyorum ama bunu bu sekilde ifade edemezsiniz. Etmemelisiniz. Gercekten kadinin kadina yaptigini bir baskasi yapmiyor. Ya sizin tabirinizle “kirlenmemis” erkek yok mu? Var. 20 yasinda erkek kardesim var daha hic kiz arkadasi olmadi. Universiteden bir arkadasim vardi. Onunda hic kiz arkadasi olmamisti oyle de mezun oldu. Bu arada esimin de ilk kiz arkadasi bendim. Yani oyle imkansiz degil “kirlenmemis” erkek bulmak!

Yoksa sen de Türkiye'nin %99'u müslüman sananlardan mısın?
Buna hala inanan var demek ki :skandal:

Back
X