Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Evet haklisiniz.

başlığa istinaden benim kocam var demeye gelmiştim
çok yanlış gelmişim
konu sahibi sizin yaslarinizda bakışmak ve sevgili yapmak suretiyle epey kirlenmiş kendisi.
40 tas suyla yıkayıp pakladim ben onu
sanırım burada o itham ettiğiniz şey ben oluyorum
istediğiniz ve inandığınız gibi yaşamak hakkiniz kimse buna itiraz edemez.
malesef bazen seçtiğimiz kelimeler bizi savunduğumuz şeyin tam tersine itebilir.
bizim dinimiz hoşgörü dinidir değil mi?
önce keşke hoşgörülü olabilsek.
Allah bizim gibi yargilasa halimiz ne olurdu aceba
dini yorum yasak deyip cekiliyorim

Hoşgörü bekleyen hoşgörülü ve olgun olmalı. Konu sahibi birilerine hakaret etti diyelim e o birileride ona hakaret ediyorsa bu insanların birbirlerinden ne farkı var? Neyi eleştiriyoruz biz bu durumda?

Hoşgörü bekleyen hoşgörülü ve olgun olmalı. Konu sahibi birilerine hakaret etti diyelim e o birileride ona hakaret ediyorsa bu insanların birbirlerinden ne farkı var? Neyi eleştiriyoruz biz bu durumda?
Ben gerekeni dedim.İyi geceler.Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.

Varsa oyle bir hakkim ben helal etmiyorum

E tamam o zaman. Size iyi tebliğler.

yarım doktorun candan edeceği gibi bu tebliğler de deist nüfusunu arttırdı haberleri yok.. kimse üzerine almıyor biz ne yapıyoruz diye.. böyle giderse 10 yıl sonra tebliğ edecek kimse bile kalmayacak ne güzel!

sizin daha önceki konunuza istinaden söylüyorum sizde bi takıntı hastalığı falan olabilir yada otarz başka bi şey...bu kötü bişey demek değil sadece hayat kaliteniz için doktora gitmenizi öneririm naçizane....

Varsa oyle bir hakkim ben helal etmiyorum
Benim burada üstüme yürüldü ve pişman oldum kimseye karışmak haddime değildi benden büyüksünüz ve saygısızlık ettim lütfen bağışlayın sizin doğrunuz size benim doğrum bana.Hakkınızı helal edin kusuruma bakmayın.
Birden sinirlenip aniden sönüyorum.Burada çok kötü şeyler yazıldı ve bu kadarını haketmediğimi düşünüyorum.Hakaret etmek ve kaos çıkarmak değildi amacım .Saptan kastım şimdiki lisedeki ilişkiler hani bilirsiniz ya saçma sapan geveze.Kastım oydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…