Hiç Temiz Erkek Yok mu?

He şimdi biraz okudum konuyu da şunu dicem. Hadi sen de kendine itiraf et küçük kız sen de ilişki yaşamak istiyorsun ama baskı yaşadığından bir şey yapamıyorsun hep özeniyorsun. Sonra diline vuruyor tabii ilişki yaşayanlara da hakaret ediyorsun. Madem evlenmeden önce ilişki yaşamak istemiyorsun neden konu açıyorsun derler adama işte böyle

30 sayfa mesajın hepsini okumadım yazan oldu mu merak ediyorum aslında ama direkt olarak sana bir soru sormak istiyorum. Neden sevgilisi olan insanların bütün sevgilileriyle cinsel birliktelik yaşadığını düşünüyorsun? Öyle olsa da bu kimseyi ilgilendirmez tabii ama benim merak ettiğim şey şu; neden dinine bağlı olan/olmayan başka bir dine mensup ya da inançsız insanların önüne gelenle birlikte olduğunu düşünüyorsun? Seni bunu yapmaktan alıkoyan tek şey dinin olduğu için mi?
-Tam mesajımın üzerindeki mesajda Helenra yazmış şimdi gördüm, aklın yolu bir demek ki-

Öf bu ne ya midem bulanıyor artık böyle konulardan

Mune acaba üye olurken site kurallarını içeren bir sınava mı tabi tutulsak okumuş muyuz yoksa okumamış mıyız diye

Darlandım neden milleti gerer bu insanlar . Buraya sormak yerine madem inancınız var elinizi açıp dua edin hanımefendi . Allahım bana böyle bir eş nasip et diye .

Burada neden kendinizi tatmin etmeye uğraşıyorsunuz

Son düzenleme:
yarım doktorun candan edeceği gibi bu tebliğler de deist nüfusunu arttırdı haberleri yok.. kimse üzerine almıyor biz ne yapıyoruz diye.. böyle giderse 10 yıl sonra tebliğ edecek kimse bile kalmayacak ne güzel!
Şu forumda kaç insan var evlilik öncesi beraberlik yaşayan.
Yapılan tebliğden etkilenip,hidayete(!) eren el kaldırsın

Hanımlar özür diliyorum.Özür diliyorum.Özür diliyorum.
Bağışlayın
Herkes yaptığı şey üzerine hesaba çekilecek ben kusursuz ve mükemmel değilim.
Sadece konuyu açtım buralara geleceğini tahmin bile edemezdim..
Çünkü her zaman fikirlerinizi almak için konu açmışımdır.Deyyus lafından dolayı çok çok özür diliyorum.Kimsenin kocasını sevgilisine nişanlısına demek istemedim istememde.
Ama bir bakın her mesaja resmen üstüme yürüdü çoğu kişi.

Kirlenmis ne demek ya. Cinsrl durtuler normaldir. Bu kadar tabu haline getirirsen ilerde sıkinti yasarsin. Srn ne yaşarsan yaşa ama digerlerine de saygi duy.

Evlilik öncesi ilişki yada sonrası herkesin kendi tercihi.Kim ne yaparsa her şey herkes kendine.
Pişmanım saygısızlık ettim .Buradaki bir çok üyeye.Özür diliyorum gerçekten benim için değerlisiniz gerçekten.Konunun buralara geleceğini tahmin bile edemezdim.18 yaşıma girdim.17 yi doldurdum.Daha karşılacağım çok şey var bunu biliyorum bir kez daha öğrendim.
Tecrübe her şeyden önde gelir bazen ilimden de .
Mevlana demiş ya
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.

Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…

“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşmam” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya; “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.

Ve şunu diyorum ki haddim olmayan şeylere bulaşmayacağım

Temiz erkek yok mu diyince metrobuslerde kokudan yanina yaklasilmayanlardan kisisel temizligine ozen gostermeyenlerden yildigimdan içimi dökmeye gelmistim de tunelin ucu b...k bi yere çıkıyomus.

Vazgectim
Çoğumuz hijyenik olarak bir temizlik/kirlilik olarak girdik konuya kandırdı bizi bence

Yani şunu anlamış olman güzel . Burada envai çeşit hatun mevcut . Herkes bizim gibi düşünmez imkansız . Bunu dikta da edemeyiz . Senin savunduğun düşünceler şu malum yeni yetme nurcuların sayfalarında falan kabul görür .

Çünkü orada bir fikir ortaklığı var .

Ama burada çok çook farklı hanımlar var . Dolayısıyla farklı beyinler .

Seninle aynı düşüncede değiller diye kimseye bir şey yaftalama .

Konu kapanmadan bende konuya maydanoz olayım.
Bir erkeğe “bakan” kadın pis ise bizler pislikten yosun bağladık desene dilber bacııııı

Gerçekten haklısınız hemde çok.Bu konuyu anneme açtım çok kızdı bana.Gerçekten kızdı insanlar senin gibi düşünmek ve uygulamak zorunda değiller dedi.Ama ben başka bir şey sormuştum gerçekten herkesin düşüncesi farklı özür diliyorum.Beni bağışlayın hakkınızı helal edin.Tesettürlü değilim ayrıca açığım cemaat sözü dinleyip yorum yapmam.Fetva metvada dinlemem inandığım dine göre yaşamımı özgülleştirirm.Hakkınızı helal edin olur mu inanın çok üzülürüm.

İlk emir oku olmasın?
Sen de daha 18 yaşındasın okumalısın.
Hiç sevgilim yok, o taraflarda da bezim yok diyosun ama maşallah destan yazmışsın bu konuda.
Genç nesilde böyle üslup görmek üzücü. Ne demek karı kız. Sen kendine böyle bir kelimeyi nasıl yakıştırıyorsun. Sen de bir kadınsın.
Ayrıca görüşler, inançlar değişir. Sen kendini muhafaza ettiğini düşünürsün diğeri doğal bi ihtiyaç olarak görür. Muhtemelen görücü usulü evlenirsin zaten çok dert etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…