- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Neyi tartışıyoruz hanımlar. Karşımızda ki zihniyet belli. Bakış açısı belli. Beyni yıkanmış kendi düşünemeyen beynini kullanamayan hayatı sorgulamayan bir yaşam biçimi. Benden bu kadar. Kim ne anlıyorsa anlasın. Ama buradaki düşince biçimine saygı duymuyorum. Kendinden olmayanı kendi gibi yaşamayana saygı göstermeyen insancıklarla muhattap olmak sewiyemi düşürmekten başka birşey değil.Tecrübe edinmemiş olabilir ama 18 zihinsel geriliği yoksa eğer doğru düşünülebilecek bir yaş. Kendine saygı beklerken saygı göstermeyi de akıl edebilir sanıyorum. Alıntıladığınız hanımın üslubu konusunda size katılıyorum ama daha çocuk demek böyle bir zihniyeti mazur gösteremez.
Cok fena icimde kaldi sen basla ben arkandan geliyorumnegzel iki dakika yıkanmayan insanları gömüp batıyı öveceğidik içimizde patladı
Dini icerikli yorum mu. Bu onun yasam tarzi ve yasam tarzini burda gayette ifade edebilir !Hee dinen kirli sayılır.
Ettiği hakaretten haberi yok.
Dini içerikli yorum-konu da yasak ayrıca.
Evet dini icerikli yorum. Bir Hristiyan kendi dininden ornek verse onu da boyle normal karsilayacak miydiniz, merak ediyorum. Yoksa engin hosgorunuz yalniz cogunluktan mi yana?Dini icerikli yorum mu. Bu onun yasam tarzi ve yasam tarzini burda gayette ifade edebilir !
Muslumanin muslumanca yasamaya calismasi neden bazilarinin zoruna gidiyoryine konu almis basini kapanma yolunda gidiyor.kkda en sevmediyim sey konunun ana fikri,sorusu kaliyo bi kenarda biri aliyo cimbizla icinden bi laf digerleri de ucundan tutuyor konu baska yerlere sapiyor.sonra konu sahibesi cevap bulamadin konu kapatiliyor.yapmayin arkadaslar ben de "temiz"sayilmam ama kizin fikri dogru.sonucta dinimiz bunu emreder keske uya bilsek. uyamiyosak da bu bizim dogru oldugumuz anlamina gelmez.dogru soyleyeni dokuz koyden kovmayalim lutfen
Dini icerikli yorum mu. Bu onun yasam tarzi ve yasam tarzini burda gayette ifade edebilir !
Dini icerikli yorum mu. Bu onun yasam tarzi ve yasam tarzini burda gayette ifade edebilir !
ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi?
Çok yanlış düşünüyorsunuz bu sadece kadına özgü bir şey değil...Ben kimseyi küçümsemedim sadece benim inandığım HAK dine ve daha batıl nice dinlere göre böyle bir şey yanlış.
.Bu benim kendi fikrim.Ve burası Türkiye bu millette müslümandır.
Herkes inandığını yaşar ama namus önemlidir kimse kusura bakmasın bir adamın/kadının elini tut eee ayrıl sonra başka adam/kadın eee o da olmado başka..
bu kadar mı değersizdir kadın/adam.
Yarası olan gocunuz hemen temizlikten konu açınca saldırmaya başladınız ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.
[QUOTEMuslumanca yasamak isteyen
Muslumanin muslumanca yasamaya calismasi neden bazilarinin zoruna gidiyor
Söylesene o lafı söyleseneee lütfeeenn. Hadi söyle söylekendi inancına ne bakacak allasen, öğretmenine küp gibi aşık ama sor el değmeden hijyenik ortamda kendisini bekleyen erkek arıyor. bizim memlekette bu tipler için cuk bir laf var da, neyse..
Hanimefendi kimsenin nasıl yaşadığı diğerini ilgilendirmiyor. Demogoji yapmayın. İster Müslüman gibi yaşa, ister Hristiyan gibi yaşa. Kime ne? Burada sayfalardır tepki verilen sorun şu: sen başkasına senin gibi yaşamıyor diye hakaret edemezsin. Nokta. Umarım fark anlaşılmıştır.Muslumanca yasamak isteyen
Musluman bir bayan kendini inancinin gerektirdigi gibi ifade ediyor. Indanlar modern hayati yasaEvet dini icerikli yorum. Bir Hristiyan kendi dininden ornek verse onu da boyle normal karsilayacak miydiniz, merak ediyorum. Yoksa engin hosgorunuz yalniz cogunluktan mi yana?
Sizin yasam biciminiz sizin tekelinizde mi[QUOTE
Çünkü İslam da Müslümanlık da tek elinizde değil. Cariye de ister misiniz dininizi yaşabilmeniz için?
Bakın konu sahibi şunu dese ;Dini icerikli yorum mu. Bu onun yasam tarzi ve yasam tarzini burda gayette ifade edebilir !
Muslumanca yasamak isteyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?