Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Oyle bir sey soylemedim. Evlilik disi iliskiyi yanlis bulmak normaldir, bunu dile getirmek de normaldir. Ama bunu dile getirirken hakaret edemezsiniz. Ornegin konu sahibi konusunu acarken; "Merhaba ben 18 yasindayim, simdiye kadar erkek arkadas edinmedim. Flortu yanlis buluyorum, flort etmeden evlenmek istiyorum. Sizce benim gibi dusunen bir erkek var midir?" deseydi emin olun konu boyle ilerlemezdi.
Evet haklisiniz.

başlığa istinaden benim kocam var demeye gelmiştimo_O
çok yanlış gelmişim:KK70:
konu sahibi sizin yaslarinizda bakışmak ve sevgili yapmak suretiyle epey kirlenmiş kendisi.
40 tas suyla yıkayıp pakladim ben onu:KK53:
sanırım burada o itham ettiğiniz şey ben oluyorum:KK70:
istediğiniz ve inandığınız gibi yaşamak hakkiniz kimse buna itiraz edemez.
malesef bazen seçtiğimiz kelimeler bizi savunduğumuz şeyin tam tersine itebilir.
bizim dinimiz hoşgörü dinidir değil mi?
önce keşke hoşgörülü olabilsek.
Allah bizim gibi yargilasa halimiz ne olurdu acebao_O
dini yorum yasak deyip cekiliyorim:bicak:

Hoşgörü bekleyen hoşgörülü ve olgun olmalı. Konu sahibi birilerine hakaret etti diyelim e o birileride ona hakaret ediyorsa bu insanların birbirlerinden ne farkı var? Neyi eleştiriyoruz biz bu durumda?

Hoşgörü bekleyen hoşgörülü ve olgun olmalı. Konu sahibi birilerine hakaret etti diyelim e o birileride ona hakaret ediyorsa bu insanların birbirlerinden ne farkı var? Neyi eleştiriyoruz biz bu durumda?
Kusura bakmayın ama bir insan benim inandığım din hakkında" he he senin dinin kirli kabul ediyor hee" buna benzer ithaflarda bulunup hakkıma giriyor.
Kimse gerizekalı değil.
Ben kimseyi küçümsemedim.Kınamadım.Benim inandığım din deyince hepsi birden saldırdı ne diyeceğimi bilemedim.Saygısızlık ettim farkındayım ama her yorumu kaldıramadım kusura bakmayın o kelime için KK Ve tüm üyelerinden özür dilerim.
Herkes inandığı gibi yaşar.
Ya da yaşadığı gibi inanır.
Hoşgörülü olmak vazifemdi.Öfkelenince bu çizgiden çıktım.Hakkınızı helal edin.
Ben gerekeni dedim.İyi geceler.Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.

Kusura bakmayın ama bir insan benim inandığım din hakkında" he he senin dinin kirli kabul ediyor hee" buna benzer ithaflarda bulunup hakkıma giriyor.
Kimse gerizekalı değil.
Ben kimseyi küçümsemedim.Kınamadım.Benim inandığım din deyince hepsi birden saldırdı ne diyeceğimi bilemedim.Saygısızlık ettim farkındayım ama her yorumu kaldıramadım kusura bakmayın o kelime için KK Ve tüm üyelerinden özür dilerim.
Herkes inandığı gibi yaşar.
Ya da yaşadığı gibi inanır.
Hoşgörülü olmak vazifemdi.Öfkelenince bu çizgiden çıktım.Hakkınızı helal edin.
Varsa oyle bir hakkim ben helal etmiyorum

E tamam o zaman. Size iyi tebliğler.

yarım doktorun candan edeceği gibi bu tebliğler de deist nüfusunu arttırdı haberleri yok.. kimse üzerine almıyor biz ne yapıyoruz diye.. böyle giderse 10 yıl sonra tebliğ edecek kimse bile kalmayacak ne güzel!

Hanımlar merhaba 18 yasındayım okuyorum tabiki benim evlenmeme çok çook uzun yıllar var ama şöyle bişey demek istiyorum lütfen dediklerimi yanlıs anlamayın benim daha önce hiçbir şekilde sevgiliymis flörtmüs gibi durumlarım olmadı zaten bu yasta olmazda hatta arkadaslarım dalga bile geçiyor sap mısın sen diye ama ben onlar gibi olacağıma sap kalırım daha iyi.Ben hayatımı o yaşayacağım özel şeyi ilerdeki beyefendiye ayırıyorum ve herseyden önce Allah için kendimi muhafaza ediyorum sonra kendimi değer verdiğim için muhafaza ediyorum.Ama ben daha önce ilişki yaşamış hatta sevgili olmuş bir bey istemem.Yani benimde hiç olmadı onunda olmasın diye düşünüyorum fakat çevreme baktığımda her erkeğin sevgilisi var bazıları kullanıp atıyor çok üzülüyorum bu duruma ..Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum erkekte kıza bakmasın ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi? Yani kendini nefsini koruyan?

sizin daha önceki konunuza istinaden söylüyorum sizde bi takıntı hastalığı falan olabilir yada otarz başka bi şey...bu kötü bişey demek değil sadece hayat kaliteniz için doktora gitmenizi öneririm naçizane....

Varsa oyle bir hakkim ben helal etmiyorum
Benim burada üstüme yürüldü ve pişman oldum kimseye karışmak haddime değildi benden büyüksünüz ve saygısızlık ettim lütfen bağışlayın sizin doğrunuz size benim doğrum bana.Hakkınızı helal edin kusuruma bakmayın.
Birden sinirlenip aniden sönüyorum.Burada çok kötü şeyler yazıldı ve bu kadarını haketmediğimi düşünüyorum.Hakaret etmek ve kaos çıkarmak değildi amacım .Saptan kastım şimdiki lisedeki ilişkiler hani bilirsiniz ya saçma sapan geveze.Kastım oydu.

Back
X