Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Muhabbet de hep aynı" burada başka inançtan insanlar da var" çünkü sevişen sadece başka inançtan insanlar değil mi. Üyenin söylediği bir tek onlara hakaret, bu ülkede kendine Müslüman diyen ama Kuran dışında hiç bir ek kaynağı kabul etmeyen milyonlar yaşıyor, keza hadisleri de kuran a ek olarak İslami kaynak gören ama " sana ne benim günahım değil mi, bu yaratıcı ile benim aramda" diyen öteki başka milyonlar da yaşıyor. Bu insanların basıları flört ediyor, bazıları evlenmeden seks yapıyor vs vs. Ayağınızı denk alın, lafların nereye gideceğini iyi hesaplayın. İşin içine dini getirip sokup durmayınç bir gelir fenan bozar sizi, başkasının kusurunu aramak yerine kendinize, kendi inancınıza bakın

kendi inancına ne bakacak allasen, öğretmenine küp gibi aşık ama sor el değmeden hijyenik ortamda kendisini bekleyen erkek arıyor. bizim memlekette bu tipler için cuk bir laf var da, neyse..

Hanımlar merhaba 18 yasındayım okuyorum tabiki benim evlenmeme çok çook uzun yıllar var ama şöyle bişey demek istiyorum lütfen dediklerimi yanlıs anlamayın benim daha önce hiçbir şekilde sevgiliymis flörtmüs gibi durumlarım olmadı zaten bu yasta olmazda hatta arkadaslarım dalga bile geçiyor sap mısın sen diye ama ben onlar gibi olacağıma sap kalırım daha iyi.Ben hayatımı o yaşayacağım özel şeyi ilerdeki beyefendiye ayırıyorum ve herseyden önce Allah için kendimi muhafaza ediyorum sonra kendimi değer verdiğim için muhafaza ediyorum.Ama ben daha önce ilişki yaşamış hatta sevgili olmuş bir bey istemem.Yani benimde hiç olmadı onunda olmasın diye düşünüyorum fakat çevreme baktığımda her erkeğin sevgilisi var bazıları kullanıp atıyor çok üzülüyorum bu duruma ..Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum erkekte kıza bakmasın ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi? Yani kendini nefsini koruyan?
Bana bak ufaklık. Büyük lokma ye büyük konuşma. Kurana inanıp onagöre yaşıyorum diyorsan peygamberin sözünü unutma. Kalkmış bırda birilerini kınıyorsun. O kınadıkların başına gelmeden can wericeğinimi sanıyorsun. O sana ahlaksız gelen herşeyi o kınadığın insanlardan fazla yaşamazsan bende birşey bilmiyorum. Bir abla demişti dersin. O zaman kendini çamaşır suyuyla dezenfekte edersin artık

İnancı gereği sevişir yada sevişmez bu kişinin kendi tercihidir
Bunu kir olarak dile getirmen senin gibi olmayanı ötekileştirir buda doğruluğu bırak tehlikeli bir yaklaşımdır
Benimde fikrim bu

kendi inancına ne bakacak allasen, öğretmenine küp gibi aşık ama sor el değmeden hijyenik ortamda kendisini bekleyen erkek arıyor. bizim memlekette bu tipler için cuk bir laf var da, neyse..

Tam bir" şey "inancından haberi yok, "bakir olan ama bakire olmayan kadınla evlenen erkek var mı "diyor. De yani git inandığını söylediğin peygamberin ilk evliliğine bak be kadın.

bu söylemi hiç sevmiyorum iki taraf içinde
Bunu sevmiyorum dediğinde yallah avrupa batı
Karşı taraf içinde yallah arabistan iran
Kimse bir yere gitmiyor beraber yaşamaya mecburuz
Bakir erkeği ancak orda bulur şeriatla yönetilen ülkelerde bulma şansı daha yüksek. Yol gösteriyorum beynini aydınlatmaya çalışıyorum :D kafası o kadar basmaz

Bakir erkeği ancak orda bulur şeriatla yönetilen ülkelerde bulma şansı daha yüksek. Yol gösteriyorum beynini aydınlatmaya çalışıyorum :KK70: kafası o kadar basmaz
Valla seriatla yonetilen ulkede de bulamayabilir, neler donuyor oralarda :)

Başlıgı okurken dedimki " yazık yine sehpada bardak bırakan, çorabını kirli sepetinin içine değil de kapağının üstüne koyan erkek kurbanı bir kadın daha.ona benim eşim şöyle bulaşık yıkar, şöyle de çamaşır asar diye cevap veren kadınlar..."

Başka işiniz mi yok sevgili kardeşim.18 yaşındaki insanın aklına bunlar neden gelir ki...tabiki bu bir tercih yani kendi yaşam görüşüne uygun birini ister insan.Ama ne bileyim buna kafa yormak , bu yaşta, insanları tanımadan.

Benim o yaşta tek derdim üniversitedeki bahar şenliğinde bir saat daha fazla kalabilmek için izin koparmak, vizelere finallere çalışmak için sabahlamak, eşimin ( o zaman erkek arkadaşımdı) halı saha maçlarına yetişip attığı gollere alkış tutmaktı.bir hafta sonrasını düşünmeden yaşamaktı tek derdim.hayat akar gider biz yaşardık şimdikinin aksine.

Yani bu tatlı zamanları neden böyle garip düşüncelerle geçirir gençler bilemiyorum.yazık değil mi? Şiddetin , hakaretin , küfrün bu kadar arttıgı bir dünyada kimseyle çıkmamış temiz erkek ne demek?!!! Bence önce insan olmalı

Karşınızdaki 18 yaşında bir çocuk yapmayın lütfen

Tecrübe edinmemiş olabilir ama 18 zihinsel geriliği yoksa eğer doğru düşünülebilecek bir yaş. Kendine saygı beklerken saygı göstermeyi de akıl edebilir sanıyorum. Alıntıladığınız hanımın üslubu konusunda size katılıyorum ama daha çocuk demek böyle bir zihniyeti mazur gösteremez.

Back
X