- 26 Kasım 2020
- 277
- -251
- 24
-
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Anladım ... fotoğrafını attım ne gibi şeyler lazım güzelleşmek için?Yok be tanıdığım çok samimi olduğum kişiler de var çıkma teklifi almamış kız bebek gibi ablası da daha farklı fiziksel olarak ama peşinden koşuyorlar ve istemiyor birini aslında
Sizce nasıl o enerjiyi vermeli. Soyutlanmamak için ne yapmalıHayır. Konunun güzellik çirkinlik ile bir alakası yok. Sen kendini soyutladığın için kimse o enerjiyi alamıyor. Kendini o kadar inandırmışsın ki kimseyle olamayacağına
Mesela ne yapmam lazım saçımı nasıl olması lazım.Bence gayet hoş bir hanımsınız , saç şekli biraz değiştirilebilir
Buna sevindim güzel kadın.Aydan Şener’in gençliğine benzettim sizi
Saçımı uzatsam bebek sarısı yapsam yakışırdı acaba diye düşünüyorum.Kahlül biraz düz inmiş mesela
Yakışırmı*Saçımı uzatsam bebek sarısı yapsam yakışırdı acaba diye düşünüyorum.
Bu güzel soruSizce nasıl o enerjiyi vermeli. Soyutlanmamak için ne yapmalı
gayet güzel bir kızsın benim tavsiyem yüksek bel uzun eşofman tercih etmen yönünde boyunu daha uzun göstersin diyeEki Görüntüle 3286266
ne gibi işlemler gerekiyor?
Teşekkür ederim sağolun.gayet güzel bir kızsın benim tavsiyem yüksek bel uzun eşofman tercih etmen yönünde boyunu daha uzun göstersin diye
HahahahaBence aura meselesi şekerimbenim de hiç sevgilim olmadı teklif eden olmadı . sürekli teklif alıp bir sürü çıktığı olan arkadaşlarımın simdiki kocalarına bakiyorim da at hrisizi gibi tipler
Ama ya benim kocam
Bırakın sürekli teklif almayın doğru kişiyi bulun. Önemli olan doğru kişiyi bulmak
Sosyal biri misin ?Hahahahabu konuda haklısın ama benim karşıma kimse çıkmıyor ki djdjjd
Saçların güzel bence kilo vermen gerekiyor biraz da kilo yu saklamayı öğren giyim hileleri ileTeşekkür ederim sağolun.
Saç stili ve kilo konusunda ne yapmalıyım.
Mesela saçım ne renkte ne şekil olmalı artı birde kilo vermem gerekiyor sanırım kaç kilo fazlam var gibi duruyor
Genellikle yalnizm çalıştığım iş ortami vs yok yalniz geziyorum yalnız oturup bir kahve vs iciyorum bir ortamda mekandaSosyal biri misin ?
Anladım teşekkür ederim.Saçların güzel bence kilo vermen gerekiyor biraz da kilo yu saklamayı öğren giyim hileleri ile
Asıl cevap da bu fikriniz var mı pekiBu güzel soru