- 26 Kasım 2020
- 277
- -251
- 24
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Bilmiyorum hiç bir fikrim yok senin varmiAsıl cevap da bu fikriniz var mı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum hiç bir fikrim yok senin varmiAsıl cevap da bu fikriniz var mı peki
Olsa sormazdım wallaBilmiyorum hiç bir fikrim yok senin varmi
Ayyy yeni üyelik mi alıp geldin arkadaşlar istediğiniz kadar yazıp çizin çirkin olmadığına ikna edemezsiniz bu kızı, eski üyeliğiyle aynı konudan 93793938383 tane açtı ve asla ikna olmuyor.Eki Görüntüle 3286266
ne gibi işlemler gerekiyor?
Kız eski saçın sapsarıydı ya? Konu saç, giyim, kilo milo değil senin acilen psikolojik yardım alman lazım.Saçımı uzatsam bebek sarısı yapsam yakışırdı acaba diye düşünüyorum.
Psikolojik destek alıyorum zaten...Kız eski saçın sapsarıydı ya? Konu saç, giyim, kilo milo değil senin acilen psikolojik yardım alman lazım.
Teklif alamdigima göre begenilmiyorum bunu neden anlamiyorsunAyyy yeni üyelik mi alıp geldin arkadaşlar istediğiniz kadar yazıp çizin çirkin olmadığına ikna edemezsiniz bu kızı, eski üyeliğiyle aynı konudan 93793938383 tane açtı ve asla ikna olmuyor.
İlk adımı sen at o zaman teklif bekleme.Teklif alamdigima göre begenilmiyorum bunu neden anlamiyorsun
İlk adımı atmak istemiyorum onlar teklif etsin istiyorum.İlk adımı sen at o zaman teklif bekleme.
İlk adımı atıp erkek cinsinin egosunumu kaldirayim ya begenmezse.İlk adımı sen at o zaman teklif bekleme.
Herşeyi yaparım ama asla bir erkeğe yanaşmam egosunu şişirememKahkül gitmemiş onu uzatmaya çalış. 10 kilo fazlan var gibi. Bir de erkeklere yanaşman lazım. Nasılsın falan filan.
Beğendigini belli etmiyeceksin ki arkadaş olucaksın hal hatır soracaksınHerşeyi yaparım ama asla bir erkeğe yanaşmam egosunu şişiremem
Kesinlikle katılıyorumValla öyle çirkin kızların sevgilisi var ki, çirkinsindir diyemem
Bence aç bi müge anlı esra erol izle.5 yıldır yalnızım sevgilim olmuyor birkere sevgilim oldu oda bir siteden tanıştık öyle oldu.Onuda saylamıyorum internet üzerinden tanışıp buluştuğumuz için.
Küçük bir ilçede yaşıyorum yakında üniversiteyi kazandım ve gideceğim üniversitede beni seven beğenen olurmu ,emin değilim.
Boyum 153 kilom 54
Kilo vermem gerekiyor sanırım ama yaşadığım okadar küçük ve tuhaf bir yer ki sokağa çıkıp bisiklet suresim gelmiyor herkes birbirini tanıyor.Fitness var burada ama kapalı alanda spor yapmak içimden gelmiyor ve hep full erkek.
5 yıldır benimle tanışmak isteyen erkek olmadı dış görünüşüm yüzünden yüzümün güzel olmadığını düşünüyorum boyu kısa olan kızların sevgilisi oluyor ama onların yüzü güzel.
Yüzümü guzellestirmek için surmedigim krem kalmadı ceneme dolgu yaptırdım sürekli saç rengi değiştirdim yine bakan beğenen olmadı.
Yaşımdanda olgun gösteriyorum belkide bundan dolayı ama pekala yaşı büyük olan yanaşırdı oda olmuyor en çirkin erkek bile güzel kadın istiyor anonim sitelerde de bu derdimi paylaştım insanlar inanamiyor 5 yıldır yanaşan erkek olmazmı diye.
Gayet güzelsin ben beğendim, saçını uzat biraz, kahkül olmamış. Onu iptal et. Bob tarz kestir. Bu yüz tipine bob gider. Koyu renkler genç gösterir bence boyatma. Bir de bu renk rujların modası geçti. Youtubedan trend makyajlara bak.Eki Görüntüle 3286266
ne gibi işlemler gerekiyor?
Şimdi tekrar dönüp baktım tırnaklarını mı yiyorsun sen? Çok küçük görünüyorlar bi acı ojeyle işe başla.Teklif alamdigima göre begenilmiyorum bunu neden anlamiyorsun
Hey massallaaaaahŞimdi tekrar dönüp baktım tırnaklarını mı yiyorsun sen? Çok küçük görünüyorlar bi acı ojeyle işe başla.