- 16 Ocak 2014
- 2.738
- 4.372
-
- Konu Sahibi idilbilgeasya
Miras haktır, romantizme hic gerek yok.
Ay ne münasebet ya. Babalık yapmamış zaten öldükten sonra hakkını alacak.
Bu romantizm oluyor iste. Kastinizin bu oldugunu ilk mesajinizda anlayarak "romantizm" demistim merak etmeyin :)Bence romantizmden çok gurur meselesi.
Beni aramayan sormayan görüşmediğim birinin malınada tenezzül etmem
Evet o amca vakit kazanma derdinde. Büyük ihtimalle üçüncü bir şahsa satış gösterip üstüne çökecek zaman kazanıyor. Bir saniye beklemeyin
Bu romantizm oluyor iste. Kastinizin bu oldugunu ilk mesajinizda anlayarak "romantizm" demistim merak etmeyin :)
Ölmüş gitmis birine karsi gurur yapmak yerine cocuklarimi dusunurum hic de umrumda olmaz yuzume bakmayan birisi. Mezarinda kendi basina 180 derece bi saga bi sola donmeye devam edebilir.
Bence romantizmden çok gurur meselesi.
Yok asıl sizin yaptığınız gurursuzluğu romantizm etmek. Adam beni insan yerine koymamış, ölsem tenezzül etmem.
Babanız ile bu şekilde bir iletişiminin yoksa söyledikleriniz sadece uzaktan davul sesi gibi gelir.
Hayır sonuna kadar hakkı hiç içine sinmiyorsa satar hasta çocuklara sokak hayvanlarına dağıtır
Mirasın hak olduğu her alanda tescilli tartışmaya açık bir konu değil
İnsanların hiç yaşamadığı ve yaşama ihtimali olmadığı konularda kesin çizgileri çok makul olmuyor bu her zaman böyledir
Başınıza gelmeden yazması ne kadar kolay. Biraz empati.Bence romantizmden çok gurur meselesi.
Yo değil.
Babamla annemi bırakıp başkasıyla evlendiği için yıllarca görüşmedim.
Vefaat edincede tek kuruşunu almadım istemedim.
Boş savurmuyorum.
Allah Allah, önce onun benim doğumumdan evliliğime kadar bakma yükümlülüğü vardı, o ne oldu? "Düşkün" sensin, ettiğin ithama dikkat et, terbiyesizlesme. Benim diğer çocuklarından bile daha çok alacağım var, doğduğumdan bu güne kadar alacaklarım. Miras da haktır ayrıca.Babalık yapmadıysa babamda değildir.
Senelerdir görüşmediysem ölünce mal uğruna uğraşmam. Benim ondan ne farkım kalır?
Beni evladı görmemiş insan yerine koymamış ama mal olunca gururumu bi kenara bırakıp mal peşine koşacağım oh ne güzel. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
Öncelikle saygisizliginizi gormezden gelerek yanitladigimi belirteyim, tanimadigim insanlara durduk yere had bildirmeyi sevmem zira. Belki birisi caninizi sıkmıstır, hirsinizi atacak yer ariyorsunuzdur, neyse.Yok asıl sizin yaptığınız gurursuzluğu romantizm etmek. Adam beni insan yerine koymamış, ölsem tenezzül etmem.
Babalık yapmadıysa babamda değildir.
Senelerdir görüşmediysem ölünce mal uğruna uğraşmam. Benim ondan ne farkım kalır?
Beni evladı görmemiş insan yerine koymamış ama mal olunca gururumu bi kenara bırakıp mal peşine koşacağım oh ne güzel. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
Harikasınız. Denecek söz yok. Çünkü ben alayım mı almayayım mi, diye sormadım. Kimsenin benim hakkımı almam üzerine yorum yapması haddine değil.Siz, miras hakkınızı kullanmak istemediniz ve kullanmamanızı "Gururlu olmak" şeklinde nitelendirdiniz diye, bu hakkını kullanmayı tercih eden birinin seçeneğini düşkünlük olarak aşağılarsanız, o zaman birileri de çıkar, sizin adına gurur dediğiniz şeyin kocaman bir enayilikten başka bir şey olmadığını söyleyebilir. :)
herhalde sizde de benzer durum var hakkını arayana bu kadar tepki gösterdiğinize göreYok asıl sizin yaptığınız gurursuzluğu romantizm etmek. Adam beni insan yerine koymamış, ölsem tenezzül etmem.