Hic sevmediğim huyum

Siz veliye söyleyin olumsuz karşılık bulursanız tabii siz daha iyi bilirsiniz deyip konuyu kapatın. Kimseyle çocuğu için mücadele edecek değilsiniz, herkesin kendi evladı. Görevinizi yapın başka bir şeye gerek yok, taktığınıza değmez yani rahat olun. Öğretmen de belki diyettedir, belki kim yaptı böreği bilmiyordur titizdir. Daha göndermezsiniz olur biter. O kadar da önemli konular değiller yani ölümlü dünyada

Evet siki bor diyetten yeni çıktı,kilomu korumaya aldım şimdi de diyor hep.Bu nedenle oğluma vermiş de olabilir.
Evet haklısınız,görevim dışına cikmaya gerek yok, yönlendirme yapıp bırakmak en doğrusu

Siz doğru olanı yapmışsınız ogrencinizde böyle bişey gozlemlediyseniz tabiki soyleceksiniz benim kiziminda hiperaktivitesi var kendim gözlemlediğim halde okulda öğretmenler sıkıntı yok dedikleri için tedaviye başlamadık tedavi geç kaldı.Boyle şeyleri ilk ogretmenin farketmesi gerekiyor bence benim tek çocuğum var.Normal mi dikkati dağınık mi bilemeyebilirim ama öğretmen 20 30 çocuğa birden bakıyor onun gözlemesi daha doğru olur bence

Elbette ve ebeveyn olarak çocuğun durumunu kabullenmek tedavinin yarısıdır.Pandemi çocukları bunlar ve sıkıntılı çocuk sayısı fazla ama anneler konduramiyor,başka şeye bağlıyorlar.Tatilden yeni çıktı ondan,kuralcı çocuk o nedenle öyle vs vs.
Oysaki 20 yıllık öğretmenim onlarda var 2-3 çocuk ben gördüm yüzlerce çocuk.Herrrr şeyde komut bekleyen ogrencimin annesi öğretmen üstelik,çocuğun durumu vasat,tahtayı bile geciremiyor,okuma yaparken yeni satırı bulamıyor, algılamada da problem var ama yarin başarısız olacak ve suçlu ben olacağım onun gözünde

Dünyanın en iyi kitabı olabilir

Ben de David Burns iyi hissetmek kitabını tavsiye ediyorum. O kitaptaki çalışmaları gerçekten düzenli yaparsanız oldukça faydasını göreceksiniz. Zaten tedavi amaçlı kullanılıyor.

Ben de David Burns iyi hissetmek kitabını tavsiye ediyorum. O kitaptaki çalışmaları gerçekten düzenli yaparsanız oldukça faydasını göreceksiniz. Zaten tedavi amaçlı kullanılıyor.
Cok merak ettim,hafta sonu mutlaka alıp başlayacağım, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…