hiç resmi yok derken 2 resim ve birdeee

butun bu yaptiklari sevmekten gibi gorunse de sana intihar vs bence daha cok psikolojik sorunlardan kaynaklaniyor, bu da eskiyi hala unutamamasindan...
aklibasinda bir erkek intihar edicem diyerek ikna etmeye calismaz sevdigini...

ah ahh biz kadınlar neden böyleyiz yaaa
erkeklere eski sevgilinin değil resmini ismini bir söyle bakalım noluyor
neden bizde erkekler gibi gururlu davranmıyoruz?
arkadaşım bence eşin seni seviyor ama yasak olan hep tatlı gelir ya
eskiyi arada birde olsa özlüyor

bir hayaletle uğraşıyorsun.

kocan kızı değil beynindeki unutamadığı putlaştırdığı kızı şarkılarda arıyor..

vay anam vay işin var be güzelim.umarım zamanla o hayaleti kovalayabilirsin

Kafasındaki nasıl 1 profilse sende o profile bürün yani ne bileyim eşinin kafasına taktığı kişinin yerine geç bu senin elinde olan bişi bence unutturmakda sana kalmış hatırlamasını sağlamakta. Ama sana eski kız arkadaşını örnek göstermesi mektuplarını okutması fln bence hiç doğru değil 1 insan gerçekten sevdiği bir insanla ilişkiye başlayınca geçmişini tamamen siler, silmesi gerekir! Silemiyorsa tek suçu onda aramamak gerekio gideni aratmıcaksın ! Arıyosa en baştan ilişkiyi uzatmıcaksın. Artık bu saatten sonra bana göre yapman gereken biraz farklılık, eşini dikkatini çekmek ve onun eskiden kalan özlem duyduğu şeyin yerini doldurmak süprizzzzz Allah yardım etsin canım...:teselli:

iyide canısı biyerlerden eski resimlerinin cıkması onu sevdigini düşündügünü göstermezki
benm sevgilimde şimdi sorsa..
ben zaten sevgilim söylemeden eski sevdigimin tüm resimlerini sildim attım
ancak ister istemez kıyıda köşede yine var baska resimleri
nerde oldugunu bile hatrlamıyorum şimdi ben onu düşünüyomu oluyorum :S
bence kendini boşa heder ediyosun
adam senin için onca şeye katlanmıs dedin
bence sadece bunu düşün bu söledigine deger ver
bence eşin seni çok sevmiş..
mektuplarıda sadece sen onu sevmiyosun deierek göstermiş
kendinde söledin sevgimi belli edemiyorum şüphelerim vardı die..
olay bundan ibaret bence eşine sımsıkı sarıl anladıgım kadryla onun sana ihtiyacı var helede şimdilerde..

Okurken aklımda aynen bu cümleleri kurmuştum. Laliş'im benim duygularıma da tercüman olmuş.
Baştan beri adam seni eski sevgilisiyle kıyaslamış, sana o mektupları verdiği gün bu işi bitirmeliydin. Kusura bakma ama ben hala eşinin aklının eski sevgilisinde olduğunu düşünüyorum.

o mektup olayından sonra kendisine bir iki defa sordum ona benziyormuyum diye bir benzerlik varmı diye zaten ondan bahsetmezdi ben sorduğum zaman cvbı ne fiziki nede huy olarak benzemiyosunuz demişti kıyaslanmak çok zor gerçekten veya birlikte olduğun kişinin geçmişini bilmek keşke hiç birşey bilmeseydim bence siz siz olun beraber olduğunuz kşinin geçmişini karııştırmayın sonra içinizdeki kurt sizi kemirip durur

o mektup olayından sonra kendisine bir iki defa sordum ona benziyormuyum diye bir benzerlik varmı diye zaten ondan bahsetmezdi ben sorduğum zaman cvbı ne fiziki nede huy olarak benzemiyosunuz demişti kıyaslanmak çok zor gerçekten veya birlikte olduğun kişinin geçmişini bilmek keşke hiç birşey bilmeseydim bence siz siz olun beraber olduğunuz kşinin geçmişini karııştırmayın sonra içinizdeki kurt sizi kemirip durur

yazık olsmuss sızee cok uzuldum acıkcasıı
bundan sonra atı alan uskudarı gecmıss
ya bu dıyarı gudecek yada bu dıyardan gıdeceksınız
secım sızın

Artık geçmiş geçmişte kalmış, o artık sizin eşiniz olmuş,benim acizane tavsiyem sürekli geçmişi, o kızı hatırlatmak yerine bundan sonraki hayatınızı daha mutlu hale getirmektir....çünkü onun için belkide gerçekten btmiştir,ama siz sürekli hatırlatır,yüzüne vurursanız sizdende uzaklaşabilir...çünkü kimse geçmişte ki hataların,bir takım yaşanmışlıkların yüzüne vurulmasından hoşlanmaz....

ona söyleyeceğiniz cümleler şunlar olsun...-geçmiş geçmişte kaldı...benim için önemli olan şu andan itibaren ikimiz ve geleceğimiz dersen emin ol oda adım atacaktır...bu şekilde de yaklaşırsan onu kendine daha çok bağlarsın...

bu arada coffeyede katılıyorum...bencede eşine sımsıkı sarıl ve geleceğe doğru adım at...a.s.

bende julyet'e katılıyorum:) buna benzer bi olay benimde başıma gelmişti,bence bu problemi çözebilirsin. biraz da kendini ağırdan sat,beni sevsin diye her istediğini yapma ki peşinden koşsun sende biliyosun ki kaçan kovalanıyor:)

ben senin yerinde olsam ilk mektuplarını getirme faslında basmıştım tekmeyi.
'bak bu beni nasıl seviyor sen sevmiyorsun'!! yok artık.
kusura bakma da 10 yaşında çocuk sanki, olgunlaşamamış, kendi çapında saçma sapan triplere giren vs...
burdan sonrasını okuyamadım zaten, daha fazla sinirlenmiyim dedim. klava:

kesinlikle katılıyorum fakat olan olmuş dolayısıyla şuan söyleyebileceğim tek şey; o kızı mümkün olduğunca ona hatırlatmamaya çalışın.
siz sürekli ısıtıp ısıtıp önüne getirirseniz o kızı unutması imkansızlaşır.

Bence evlenmişsin senin için o kadar şeye katlanmış
Bence seni seviyor arkadaşım
Senin sorunun güvenmemek ama farkına var artık o senin kocan. Seninle o kadar isteyip de evlenmiş.
Bence eşine güvenmelisin
Başka sorun bulamadığın için bunları kuruntu yapıp yazdığını düşünüyorum ama biraz d mutlu olmaya çalış diyorum.

kız evlenmiş dediniz,eşinizi en iyi siz tanırsınız..evli bi insana bakarmı...

bencede geçmş geçmşte kalmıştır tabii eski günlerini hatırlıyacaktır ,ama unutmaki şu an sen onun yanındasın eskiyi unutmasını ve sana daha çok bağlanmasını sağlaman gerek çünkü artık evlisiniz ve eşine tüm sevgini gösterirsen göreceksin eskiden hiç bişey kalmayacak bu senin elinde anlıyacaan cnm mutluluklar sizinle olsun inş.

ben eski sevgilisinden gelen eski bir mesajı görmüştüm telefonda ve inan içim çok acımıştı... nasıl o mektupları okuyabildin ki... bence de geçmişi bilmemek gerekiyor... ister istemez bir şüphe ; tedirginlik oluyor... ama bence de bu konuya bakışını net bir şekilde konuş ve bir daha da gündeme gelmemesini sağla... konu kapansın ki ; eşin sürekli eskiyi hatırlamasın...

mutluluklar diliyorum size ...

eşinmi aldatmış eski sevgilisini?
o yüzdenmi terkedilmiş?
ne hakla artist gibi sana mektupları ve resmini verir al sevgi bu bilmemne der
asıl kendisi seviyorsa neden aldatmış o kızı
hala bu şarkıları dinleyip Türk filmlerindeki gibi sevgilisini unutamayan rollerinde mi?
dürüstçe cevap versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…