arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim içinizden geleni yazabirsiniz bana hala mesajlar atardı hatta mesajlarında intihardan fln bahsederdii ben çalışırken çıkış saatime yakın yerlerde tek başına beklerken görürüdüm beni çok takip ettiğini duyardım daha çoook şey anlatamam sevgisini arkadaşlarda şahit kul kurban olurdu öyle birisiydi yaniiiii sanki o anları biz yaşamamış gbyiz şuanda geçmişten konuştuğumuzda ben neler yapmışım öyle deyip çoğu konuşmamızda lafı değiştiriyor acaba yaptıklarına kendide mi inananamıyor bilemiyorumm düşünmekle olmuyor şimdide kafya taktığım dediğim gibi çok ağır müzikler dinliyor (((içinde ayrılık geçen unutamadım geçen))) acaba hala onu düşünüyormu
Offffffffff ne yaptın sen arkadaşım ya!!!!:1shok:
Adam seni eski sevgilisiyle kıyaslamış hatta onun ne kadar sevgi dolu olduğunu söylemiş daha siz flört ederken..Çok üzgünüm çoook
Eeeee sen bunları yutup bir de nişan yaptın bu adamla he?
Arkadaşım aklınıza başınıza toplayın bugün eski sevgilisinin büyük aşkından bahseden yarın o kızın güzelliğini,iyiliğini de anlatır..:bbo:
O zaman yine sindirebilecek misin???
bu arada coffeyede katılıyorum...bencede eşine sımsıkı sarıl ve geleceğe doğru adım at...a.s.iyide canısı biyerlerden eski resimlerinin cıkması onu sevdigini düşündügünü göstermezki
benm sevgilimde şimdi sorsa..
ben zaten sevgilim söylemeden eski sevdigimin tüm resimlerini sildim attım
ancak ister istemez kıyıda köşede yine var baska resimleri
nerde oldugunu bile hatrlamıyorum şimdi ben onu düşünüyomu oluyorum :S
bence kendini boşa heder ediyosun
adam senin için onca şeye katlanmıs dedin
bence sadece bunu düşün bu söledigine deger ver
bence eşin seni çok sevmiş..
mektuplarıda sadece sen onu sevmiyosun deierek göstermiş
kendinde söledin sevgimi belli edemiyorum şüphelerim vardı die..
olay bundan ibaret bence eşine sımsıkı sarıl anladıgım kadryla onun sana ihtiyacı var helede şimdilerde..
bu arada coffeyede katılıyorum...bencede eşine sımsıkı sarıl ve geleceğe doğru adım at...a.s.
kesinlikle katılıyorum fakat olan olmuş dolayısıyla şuan söyleyebileceğim tek şey; o kızı mümkün olduğunca ona hatırlatmamaya çalışın.Offffffffff ne yaptın sen arkadaşım ya!!!!:1shok:
Adam seni eski sevgilisiyle kıyaslamış hatta onun ne kadar sevgi dolu olduğunu söylemiş daha siz flört ederken..Çok üzgünüm çoook
Eeeee sen bunları yutup bir de nişan yaptın bu adamla he?
Arkadaşım aklınıza başınıza toplayın bugün eski sevgilisinin büyük aşkından bahseden yarın o kızın güzelliğini,iyiliğini de anlatır..:bbo:
O zaman yine sindirebilecek misin???