hiç resmi yok derken 2 resim ve birdeee

evlenmeden önce olanlari bi kenara atalim simdilik. ya evlendikten sonra o tokanin hatta o cantanin ne isi var senin evinde? seni sevmiyor veya seviyor diyemem ama bence bu adamin aklinda hala eski sevgilisi var. yani belki asik falan degildir yada öyledir bilemem ama aklinda oldugu anlatmalarina bakarsak var. birak evlenmeyi nisani falan seni hayatina aldigi ilk gün o mektuplari tokayi cantayi vs kendi yok etmesi gerekmezmiydi? iyi sende ortaya bi sey cikar buda benim eski sevgilimden de bakalim bu onun hosuna gidicekmi.

dikkatimi ceken bir konu daha mektuplari aticagini söylediginde ¨artık önemi kalmadı oda evlenmiş zaten¨ demesi ne demek? yani evli olmasa ne olcakmis? ozaman bi önemimi olucakmis.

kusura bakma bu kadar düsüncelerimi acikca belirttigim icin ama sen butun fikirlere acigim dedigin icin cesaret bulup yaziyorum. bence esinden ne istedigini ve ne aldiginin bi listesini yap. düsün. senin manevi isteklerini karsilayabiliyormu. bunlarin bi listesini yap istersen.

konuşun konuşun ama sakin bir şekilde emin olunki kouşarak herşeyi çözerseniz yoksa bu düşünce senin önce beynini sonra hayatını kemirir ....

eşinmi aldatmış eski sevgilisini?
o yüzdenmi terkedilmiş?
ne hakla artist gibi sana mektupları ve resmini verir al sevgi bu bilmemne der
asıl kendisi seviyorsa neden aldatmış o kızı
hala bu şarkıları dinleyip Türk filmlerindeki gibi sevgilisini unutamayan rollerinde mi?
dürüstçe cevap versin sana.

ben eksik bir yorum mu okudum? ben aldatma die bişi okumadım

arkadasımız eşinin mektupları neden verdigini yazmıski zaten
2 sene benm için cabaladı ve ben ona güvensizlik yaptım seviyorum ama sevgimi gösteremedigimi fark ettim diyo
eşi bu yüzden ona mektupları vermiş 2 sene cabaladıktan sonra sevilmedigini düşündügü için
inş hersey düzelir

eşinmi aldatmış eski sevgilisini?
o yüzdenmi terkedilmiş?
ne hakla artist gibi sana mektupları ve resmini verir al sevgi bu bilmemne der
asıl kendisi seviyorsa neden aldatmış o kızı
hala bu şarkıları dinleyip Türk filmlerindeki gibi sevgilisini unutamayan rollerinde mi?
dürüstçe cevap versin sana.

hyr kız aldatmış eşimi mektuplarıda saklama sebebini bana kıza güvenmediği için sakladığını yani kız aile arkadaşlarının kızıymış devamlı tlflarla ararmış eve gelip giderek baştan çıkarmaya çalışırmış hatta birlikte olmak istediğini fln söylermiş :kızgın:bana verdiği mektuplardada bu tarzdaydı zaten. bukadar baştan çıkarmaya çalışırken ben bir erkek olarak direniyodum neden bu konuda bukadar ısrar ettiğini anlamadım demişti. zaten eşim inanmıyosan birini şahit olarak söylemişti istersen sorabilirsin demişti.

sonrası ise bir yakını bu kıza güvenme sana göre değil demiş:mymeka: bildiğim şeyler var fln demiş eşim inanmamış o yakını takip etmesini söylemiş gerçektende kız bi başkasıylada görüşüyormuş. son zamanlardada kızın tlfonları meşguldeymiş eşim sorduğunda da kız işte bi yakınımdı fln diye yalan söylüyomuş. neyse birgün eşim kızı o kişiyle samimi bir şekilde görüşürken yakalamış yanlarına gidip bana söylemişlerdide inannmamıştım neden bana bunu yaptın diye sormuş kız hiç bişey diyememiş birkaç laf söyleyip gitmiş ordan kızda ogünden sonra hiç aramamış ama eşim o kişiyle olduğunu duyuyormuş

eşimde bu kadar beni seven arzulayan istiyen kişi neden bunu yapar diye anlam verememiş yıkılmış çok kötü günler geçirmiş hayattan vazgeçmiştim demişti. işte bu görüşmelerin kızın baştan çıkarma konusunda ve sadece onun ısrarcı olduğunun belgesi bu mektuplarmış eşimin öyle mektup vs. gibi şeyleri yokmuş.

vee sonrada beni görmüş senden sonra onu unutmaya başladım demişti. sen unutturdun demişti. beni iknaya çalışrrkende az çabalamadı çevredede çok sevilen biriydi aynı iş yerinde çalışırdık derken, iş yeri şubelerimiz farklıydı ama hergün görüşüyoduk.

neyse sonrası işte bu . nişanlıyken o fotoğraf ve evlendikten sonra o toka ve o unutamadımlı şarkılarrrr
bu yüzden çok kapris yapıyorum arayı bozan hep ben oluyorum sanırım kıskançlıkkk benimleyken acaba onu hala düşünüyomu diyesenağlama

mektupları alıp gelmesi,sana okutmak istemesi ne saçma...madem onun sevgisi gibi istiyo gidip onunla evlneseymiş..saygısızlık bu....benim eşiminde geçmişini ulu orta dökmek gibi aptallıkları oldu ama ben ağzının payını verdim..bunları sineye çekmemeliydin ve tepkini göstermeliydin başından beence..

Onu düsünmese bile, o kiz egosunu cok fena halde zedelemis, bu yüzden o kizi ve o olayi unutamiyordur, yani bir sekildde hep aklina geliyordur, o kiz beni basdan cikarirken beni neden aldatti?
Acaba bir eksikligimmi var? Esimde beni aldattirmi gibi bir kompleksler baslamis onda.
Bence sen ona bu konuda yardim et, bir terapiye falan gitsin, bunlari asarsa o kizida unutur zaaten.

Sorun kizdan ziyade yasadigi olay.
Suanki ruh halinde, o kiz karsina ciksa ona gel beraber olalim dese , seninkide gider, sirf initkam icin de olsa.
Bence esin biran önce tedavi olsun.

Onu düsünmese bile, o kiz egosunu cok fena halde zedelemis, bu yüzden o kizi ve o olayi unutamiyordur, yani bir sekildde hep aklina geliyordur, o kiz beni basdan cikarirken beni neden aldatti?
Acaba bir eksikligimmi var? Esimde beni aldattirmi gibi bir kompleksler baslamis onda.
Bence sen ona bu konuda yardim et, bir terapiye falan gitsin, bunlari asarsa o kizida unutur zaaten.

Sorun kizdan ziyade yasadigi olay.
Suanki ruh halinde, o kiz karsina ciksa ona gel beraber olalim dese , seninkide gider, sirf initkam icin de olsa.
Bence esin biran önce tedavi olsun.

kızın fotoğrafını gördüm fena değildi fiziği fln uzun dalgalı saçları vardı saçları bikere çekiciydi. gözleri yeşildi. benim gözlerimde yeşil ama saçlarım okadar güzel değil kendimi onla kıyaslıyorum ya işte hep acabalar var acaba beni ona mı benzetti de oyüzden mi bilmiyooorrrruuuummm:1no2:

bence eşinizin siden önceki geçmişiyle kafa yormayın. siz sadece sizden sonraki hayatıyla ve davranışlarıyla ilgilenin.eşiniz eğer onu isteseydi kızı reddetmezdi. ve ben hiç bir erkeğin laf olsun diye 2 yıl bir bayanın peşinde gezeceğine inanmıyorum.yada elde edememişliğin hırsı olsa bir süre çıkıp ayrılırdı.sizi evleneceği bayan olarak görmüş bence.benim psikolog bir arkadaşım var oda bir erkeğin eski sevgililerini sadece kıskanılmak ve sevgigi görmek istediği için anlattığını söyler.[yani birnevi erkeklik takıntısı].bence onu kıskanmanızı ve bukadar sevdiği için sevginizi görmek istediğini anlatmaya çalışmış olmalı.insanlar defalarca aşık olabilir ama sadece birkere evlenir...o insanda bayanların en özelidir sevgiyle kalın....

X