Hiç orgazm olmamak

Bir şey diyeyim mi
Bizim tabi sevişme kalitesi bozuldu acele ve yorgunken her an uyanabilir kaygısıyla olduğu için ama sıklığı çoğaldı.
Galiba imkansizlik insanda sevişme isteği arttırıyor
İkisi bir arada olsa şaşardım zaten garibanın yüzü gülür mü be
Ben bugün boşadım bacım bilemiiiciim nasıl bişeydi sevişmek, koklaşmak falan gerçi evliyken de yoğudu

Ne güzel bir hayal dünyanız var
Şaka yapıyorum yaa zaten bir iki birşeyleri göze aldık ama ne bileyim bazen bazı konularda okuyorum ne yalan söyleyeyim bu kadarını da beklemiyordum öyle şeyler yazıyorlar ki.. Yaşayıp göreceğiz artık ama pişmanım diyeni okumadım en azından

Bebek dunyanın en guzel seyı fakat tum dengelerı de bır an da degıstıren bırsey. Ama tersi de olabılır tabisi

Nasıl düzeltebilirim peki ben bu hatayı başta yaptım taklit etmesem belki eşim çözüm arayacaktı ama şuan bunca zman taklit ettim desem olmaz aldanma kandırma cunku bilmiyorum
Yine yapmaya başladığınız bir gün olamıyorum olmuyor işte deyin geçmişi söylerseniz çok kızar ama o da kusura bakmasın 5 dk da neymiş öyle

Kızmaya hakki varmış gibi ne kızacak yahu!

Ben olsam derim ki sen mutlu ol diye numara yaptım.
Böyle yapan kadınlar varmış diye okumuştum.
Yaptım cahillikten ben de ama anladım ki hataymış.
5 dklik sevişme kaliteli sevişme değildir.

Biz erkekler gibi kolay orgazm olamayız.
Bu konuda ikimiz de bir şeyler okuyup bilgilenmeliyiz.

Aha sana ödev.
Geliştir kendini.

Kendini keşfetmen gerekiyor canım kendinin nasıl haz aldığını bile bilmeden ilişkide orgazma kafaya takmanda engeller seni biraz rahatla biz seks yaparken korunma yöntemi olarak okeyin nirvanasını kullanıyoruz o tırtıklı olduğu için bana çok zevk veriyor onu da kullanıp deneyebilirsiniz ama önce bi kendini de keşfet tabi

Nirvana cok iyimis bizde denedik kabartmalar iyi hissettiriyo valla

Ben de olamıyorm uzun yıl ılıskım oldu ve evlendik ama o cok guzel olurken ben de bısey yok

Masaj kremi al eline klitorisinin en uç yerini parmaklarinla okşa. Erotik şeyler hayal et. Vazgeçme bunu yapmaya devam et bosalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…