- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi Belkibigunn
Ne güzel bir hayal dünyanız varAma hani bebek eve neşe katacaktı kocamla aşkımızın meyvesi olacaktı sevgi pıtırcıkları gibi dolanacaktık
İkisi bir arada olsa şaşardım zaten garibanın yüzü gülür mü beBir şey diyeyim mi
Bizim tabi sevişme kalitesi bozuldu acele ve yorgunken her an uyanabilir kaygısıyla olduğu için ama sıklığı çoğaldı.
Galiba imkansizlik insanda sevişme isteği arttırıyor
Şaka yapıyorum yaaNe güzel bir hayal dünyanız var
Ne bileyim ya bende kendimi 1 yıldır sorunlu sıkıntılı görmekten yoruldum5 dk ise sorun sizde değil onda 5 dkda ne olacak hiç taklit yapmayın lütfen
Bebek dunyanın en guzel seyı fakat tum dengelerı de bır an da degıstıren bırsey. Ama tersi de olabılır tabisiŞaka yapıyorum yaazaten bir iki birşeyleri göze aldık ama ne bileyim bazen bazı konularda okuyorum ne yalan söyleyeyim bu kadarını da beklemiyordum öyle şeyler yazıyorlar ki.. Yaşayıp göreceğiz artık ama pişmanım diyeni okumadım en azından
5 dk ile ne olacak kiNe bileyim ya bende kendimi 1 yıldır sorunlu sıkıntılı görmekten yoruldum
Nasıl düzeltebilirim peki ben bu hatayı başta yaptım taklit etmesem belki eşim çözüm arayacaktı ama şuan bunca zman taklit ettim desem olmaz aldanma kandırma cunku bilmiyorum5 dk ile ne olacak kiyani
Yine yapmaya başladığınız bir gün olamıyorum olmuyor işte deyin geçmişi söylerseniz çok kızar ama o da kusura bakmasın 5 dk da neymiş öyleNasıl düzeltebilirim peki ben bu hatayı başta yaptım taklit etmesem belki eşim çözüm arayacaktı ama şuan bunca zman taklit ettim desem olmaz aldanma kandırma cunku bilmiyorum
Kendini keşfetmen gerekiyor canım kendinin nasıl haz aldığını bile bilmeden ilişkide orgazma kafaya takmanda engeller seni biraz rahatla biz seks yaparken korunma yöntemi olarak okeyin nirvanasını kullanıyoruz o tırtıklı olduğu için bana çok zevk veriyor onu da kullanıp deneyebilirsiniz ama önce bi kendini de keşfet tabiSelam kızlar aslında aktif bir hesabim var ama kendimi tanitmak istemiyorum kazen abi den izin alıp açmıştım bu üyeliği şimdi yine işim düştü bu hesaba sorunum şu ki hiç bir şekilde orgazm olamamak ne vajinal ne klitoral 1 yıllık evliyim evlenmeden önce ilişki yaşamamıştım ama hiç mast.da yapmamistim afedersiniz açıklayıcı olmak istiyorum ki ona gore fikir verebilesiniz yani size çok tuhaf gelebilir ama daha orgazm ne demek bilmiyorum doktora gittim hormon tahlili falan yapıldı herşey normal ama neden olmuyor belki kızacaksınız ama 1 yıldır oluyormuş gibi taklit yapmaktanda sıkıldım aslında başlarda bu hatayı yaptım sonra da vazgeçemedim artık eşim sorun yapıyor çünkü neden orgazm olmadın gibisinden bilmiyorum bana verebileceğiniz bir fikir bir çare ye çok ihtiyacım var yargılamadan eleştiri yaparsınız inşallah KK nin güzel hatunları
Nirvana cok iyimis bizde denedik kabartmalar iyi hissettiriyo vallaKendini keşfetmen gerekiyor canım kendinin nasıl haz aldığını bile bilmeden ilişkide orgazma kafaya takmanda engeller seni biraz rahatla biz seks yaparken korunma yöntemi olarak okeyin nirvanasını kullanıyoruz o tırtıklı olduğu için bana çok zevk veriyor onu da kullanıp deneyebilirsiniz ama önce bi kendini de keşfet tabi
Böyle ballandıra ballandıra anlatınca baktım afrodizyak etkili falan yazıyo ilgimi çekti bizde deneyelimNirvana cok iyimis bizde denedik kabartmalar iyi hissettiriyo valla
Hangi markanınkiydi bilmiyorum birtanesi zımpara gibi aldığımıza alacağımıza pişman olmuştuk ama kabartmalılar her koşulda favorimizNirvana cok iyimis bizde denedik kabartmalar iyi hissettiriyo valla
Selam kızlar aslında aktif bir hesabim var ama kendimi tanitmak istemiyorum kazen abi den izin alıp açmıştım bu üyeliği şimdi yine işim düştü bu hesaba sorunum şu ki hiç bir şekilde orgazm olamamak ne vajinal ne klitoral 1 yıllık evliyim evlenmeden önce ilişki yaşamamıştım ama hiç mast.da yapmamistim afedersiniz açıklayıcı olmak istiyorum ki ona gore fikir verebilesiniz yani size çok tuhaf gelebilir ama daha orgazm ne demek bilmiyorum doktora gittim hormon tahlili falan yapıldı herşey normal ama neden olmuyor belki kızacaksınız ama 1 yıldır oluyormuş gibi taklit yapmaktanda sıkıldım aslında başlarda bu hatayı yaptım sonra da vazgeçemedim artık eşim sorun yapıyor çünkü neden orgazm olmadın gibisinden bilmiyorum bana verebileceğiniz bir fikir bir çare ye çok ihtiyacım var yargılamadan eleştiri yaparsınız inşallah KK nin güzel hatunları
Ben de olamıyorm uzun yıl ılıskım oldu ve evlendik ama o cok guzel olurken ben de bısey yokYavaş yavaş kesin madem. Orgazm taklıdı dıye bırseyı burda cok sık duymaya basladım. Eşi tatmın olsun kadını da tatmın edebıldıgını bılsın dıye verılen cabayı kadın kendını tatmın ettırmeye yonelik harcasa emın olun daha cabuk sonuc alırdı. Aman erkeklık gururuna bır zeval gelmesın dıye ugrasmayın. Evet ben senı nasıl mutlu edıyorsam sen de benı etmek zorundasın. Evlılıkte cınsel denge ancak boyle saglanır. Aksı halde ıs bosanmaya gıdıyor kendımden bılıyorum. Onun ıcın once kafa olarak rahatlayın sonra vucudunuzu tanıyın kendınızı rahatlatın. Guzel bır dus alın, masaj yagı surun belkı hos bır parfum. Sız once kendınız ıcın varsınız once kendınızı memnun edın, edın kı esınızı de yonlendırebılesınız. Boynunuza mı dokunulmasından hoslanıyorsunuz yoksa bacagınıza mı bunu once sız bıleceksınız. Sevişmeden seks hıcbır seye yaramıyor malesef. Uzun vadede yerını degersızlık duygusuna bırakıyor. Tabırı caızse adam ısını halledıp kalkıyor yıpranan kadın oluyor. Bunu kendınıze yapmayın. Kadın bır sure sonra kendını sorguluyor esım bana dokunmuyor, sevısmıyoruz, cok kısa suruyor ben guzel ve cekıcı degıl mıyım tatmın edemıyor muyum dıye manasız bır sucluluk duygusu olusuyor. Ve taklıt yapmaya devam ettıgınız surece esınız ben karıma yetebılıyorum bır sorun yok her ılıskımızde orgazma ulastırıyorum onu deyıp kendını salacak kı haklı sonucta sıkayetcı degılsınız, suratınız dusmuyor memnunsunuz ımajını cızen sızsınız. Delı gıbı sevısen buna cıddı zaman ve emek harcayan duzenlı cınsel hayatı olan ınsanlar bıle her ılıskısınde orgazm olamayabılıyor. Esınız bu konularda onceden tecrube sahıbı olsaydı taklıdınızı yemezdı. Cunku dürtüyle gelen bır duygunun taklıdı olamaz bana göre. Yardımcı olabılecegımız farklı bır konu varsa seve seve yardımcı olurum umarım hersey yoluna gırer