Hiç orgazm olmamak

Aynen 3 dklik değil.
Kızımın izni şart yani.
Donumuzu çekmek bile luksken

Yani küçüklükten hatırladığım bir travmam yok yine de bilmiyorum dedigim gibi fazla zevk aldığım için dayanamıyorum çok tuhaf oluyor

O hissin devamı orgazma gidecek.
Izin verirseniz eğer.
Yaptıgı şey ne ise devam etmeli eşiniz.

Orgazm olmak istiyorum ama dayanamıyorum diye bir şey yok ki.

Sevişirken kontrolü bırakınca olan oluyor.
Öyle aklımızda bir şeyler durumu kontrol edince erkeğin rahatladığı kıytırık bir sevişme olarak kalır.

Allah nasip ederse 2 ay sonra bende kızını kucağıma alacağım böyle yorumları okudukça tırsmaya başladım Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak mı

Korkma korkma.
Çok sevişgen çiftseniz ne yapar eder ona zaman bulursunuz:)

Biraz ekşınlı oluyor tabi.
Eski özgürlük yok.
Mesela biter bitmez duşa girmek zorundayım.
Her an uyanabilir emzireceğim diye.

Öyle yatakta keyif falan olmuyor..

Ama doğuma 2 ay kalmış. Orgazm bebek için tehlikeli olmaz mi?

Erken doğum sebebi olabiliyor diye okumuştum sanki..

Sağlıklı doğumlar dilerim

Hayır erken boşalma var zaten on sevişme de yapmaz toplasan 5 dk sürer
eşin ön sevişme yapmıyor 5 dk bitiyor erken boşalıyor sen ne ara orgazm olmayı bekliyorsun pardon?

Doktorum ilişki konusunda bir problem yok dedi.. Orgazm tehlikeli mi olur hiçbir fikrim yok.. Ama tehlikeli olsa doktor demez miydi?? İnşallah öyle birşey olmaz yaaa.. Şu ana kadar bir problem yaşamadık ama öyle bişey varsa bundan sonra olmayacağının garantisi yok tabi ben sorarım doktora bunu..

Kız sen bugün beni hep şaşırtıyorsun her yazdığın ayrı bir ruh haline soktu beni

Niye yahu :)

Sor tabi burda okumuştum ben onu.
Yani aslında ilişki serbest son güne dek girmek iyi bile normal doğum için ama.
Orgazma kasmaya gerek yok bence son zaman.

Niye yahu :)

Sor tabi burda okumuştum ben onu.
Yani aslında ilişki serbest son güne dek girmek iyi bile normal doğum için ama.
Orgazma kasmaya gerek yok bence son zaman.
Yani orgazm olmak için ilişki yaşamıyoruz sonuçta da ilişki olunca o da oluyor.. Da zaten şimdi karnım büyüdü çok sık da şey yapmıyoruz ama yapınca da orgazm oluyor hafif bi kasılma oluyor karnımda değil de kasıklarda ama hemen geçiyor o mu acaba zarar verecek olan şey.. Neyse ben bunu doktora sorarım iyi ki de söyledin.. Şimdi bu kafayla zaten yapsam da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…