Hiç orgazm olmamak

Bebe görürse annem örümcek adam oldu diyedebilir :KK53: :KK70: öömmceeek koooktun mu ahdjdksnshxjd:KK53::KK70:
Off oyle seylerde uc dakıkalık degıl kı anam cıddı efor sarfetmek gerekıyor. Giyeceksın, süzüleceksin falan :KK53:bana gelen prezervatıf kadardı bastan dalga gectıklerını kazıklandıgımı dusunmustum hatta sonra orasını burasını aca aca fıle corap gıbı gıymıstım ashsjsksj:KK70:mankende kalıp gıbı durdugu ıcın ınsan da sanıyor kı oyle gelecek paket:KK71::KK53:

Aynen 3 dklik değil.
Kızımın izni şart yani.
Donumuzu çekmek bile luksken:KK70:

Neden izin veremiyorsunuz mesela?? Çekingenlik değilse sebebi ne?? Bir de başka birşey daha sormak istiyorum tabi ki sizin tercihinizdir ama merak ettim daha önce neden hiç masturbasyon yapmadınız?? Bakın şimdi de eşinizin zevk bölgenize dokunmasına izin veremiyormuşsunuz.. Acaba bu iki şeyin sebebi aynı olabilir mi🤨 onu bulmamız lazım bence.. Sorunu bulmadan çözüme gidemeyiz.. Biri zamanında size birşey dedi de psikolojik olarak etkilendiniz mi ne bileyim orgazm olmak cinsellik meselesinden sizi uzaklaştıracak birşeye sebep olacak bir durum mu var ya da sizin bununla ilgili bir düşünceniz mi var.. Ayyy ne bileyim saçmalıyor olabilirim ama bu da insanın doğasında var o yüzden çok normal gelmedi bana.. İnsan zevk aldıkça fazlasını ister siz izin veremiyorsunuz o yüzden soruyorum.. Sadece kocanızı tatmin etmek için de sevişecek değilsiniz sonuçta..
Yani küçüklükten hatırladığım bir travmam yok yine de bilmiyorum dedigim gibi fazla zevk aldığım için dayanamıyorum çok tuhaf oluyor

Hayır çekingenlik yok o gelmese ben giderim hiç bir sıkıntı yok o konuda zevk aldığım bölgeye dokununca dayanamiyorum bilmiyorum çok tuhaf oluyorum belki devam ettirse orgazm olacağım ama izin veremiyorum işte

O hissin devamı orgazma gidecek.
Izin verirseniz eğer.
Yaptıgı şey ne ise devam etmeli eşiniz.

Orgazm olmak istiyorum ama dayanamıyorum diye bir şey yok ki.

Sevişirken kontrolü bırakınca olan oluyor.
Öyle aklımızda bir şeyler durumu kontrol edince erkeğin rahatladığı kıytırık bir sevişme olarak kalır.

Allah nasip ederse 2 ay sonra bende kızını kucağıma alacağım böyle yorumları okudukça tırsmaya başladım 😂 Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak mı 🤔

Korkma korkma.
Çok sevişgen çiftseniz ne yapar eder ona zaman bulursunuz:)

Biraz ekşınlı oluyor tabi.
Eski özgürlük yok.
Mesela biter bitmez duşa girmek zorundayım.
Her an uyanabilir emzireceğim diye.

Öyle yatakta keyif falan olmuyor..

Ama doğuma 2 ay kalmış. Orgazm bebek için tehlikeli olmaz mi?

Erken doğum sebebi olabiliyor diye okumuştum sanki..

Sağlıklı doğumlar dilerim

Hayır erken boşalma var zaten on sevişme de yapmaz toplasan 5 dk sürer
:KK61:Selam kızlar aslında aktif bir hesabim var ama kendimi tanitmak istemiyorum:110:kazen abi den izin alıp açmıştım bu üyeliği şimdi yine işim düştü bu hesaba :KK51: sorunum şu ki hiç bir şekilde orgazm olamamak ne vajinal ne klitoral 1 yıllık evliyim evlenmeden önce ilişki yaşamamıştım ama hiç mast.da yapmamistim afedersiniz açıklayıcı olmak istiyorum ki ona gore fikir verebilesiniz yani size çok tuhaf gelebilir ama daha orgazm ne demek bilmiyorum :KK43:doktora gittim hormon tahlili falan yapıldı herşey normal ama neden olmuyor belki kızacaksınız ama 1 yıldır oluyormuş gibi taklit yapmaktanda sıkıldım aslında başlarda bu hatayı yaptım sonra da vazgeçemedim artık eşim sorun yapıyor çünkü neden orgazm olmadın gibisinden 🙁bilmiyorum bana verebileceğiniz bir fikir bir çare ye çok ihtiyacım var 😣 yargılamadan eleştiri yaparsınız inşallah KK nin güzel hatunları 🤗
eşin ön sevişme yapmıyor 5 dk bitiyor erken boşalıyor sen ne ara orgazm olmayı bekliyorsun pardon?

Korkma korkma.
Çok sevişgen çiftseniz ne yapar eder ona zaman bulursunuz:)

Biraz ekşınlı oluyor tabi.
Eski özgürlük yok.
Mesela biter bitmez duşa girmek zorundayım.
Her an uyanabilir emzireceğim diye.

Öyle yatakta keyif falan olmuyor..

Ama doğuma 2 ay kalmış. Orgazm bebek için tehlikeli olmaz mi?

Erken doğum sebebi olabiliyor diye okumuştum sanki..

Sağlıklı doğumlar dilerim
Doktorum ilişki konusunda bir problem yok dedi.. Orgazm tehlikeli mi olur 😨 hiçbir fikrim yok.. Ama tehlikeli olsa doktor demez miydi?? İnşallah öyle birşey olmaz yaaa.. Şu ana kadar bir problem yaşamadık ama öyle bişey varsa bundan sonra olmayacağının garantisi yok tabi ben sorarım doktora bunu..

Kız sen bugün beni hep şaşırtıyorsun her yazdığın ayrı bir ruh haline soktu beni 😂

Doktorum ilişki konusunda bir problem yok dedi.. Orgazm tehlikeli mi olur 😨 hiçbir fikrim yok.. Ama tehlikeli olsa doktor demez miydi?? İnşallah öyle birşey olmaz yaaa.. Şu ana kadar bir problem yaşamadık ama öyle bişey varsa bundan sonra olmayacağının garantisi yok tabi ben sorarım doktora bunu..

Kız sen bugün beni hep şaşırtıyorsun her yazdığın ayrı bir ruh haline soktu beni 😂

Niye yahu :)

Sor tabi burda okumuştum ben onu.
Yani aslında ilişki serbest son güne dek girmek iyi bile normal doğum için ama.
Orgazma kasmaya gerek yok bence son zaman.

Niye yahu :)

Sor tabi burda okumuştum ben onu.
Yani aslında ilişki serbest son güne dek girmek iyi bile normal doğum için ama.
Orgazma kasmaya gerek yok bence son zaman.
Yani orgazm olmak için ilişki yaşamıyoruz sonuçta da ilişki olunca o da oluyor.. Da zaten şimdi karnım büyüdü çok sık da şey yapmıyoruz 😂 ama yapınca da orgazm oluyor hafif bi kasılma oluyor karnımda değil de kasıklarda ama hemen geçiyor o mu acaba zarar verecek olan şey.. 🤔 Neyse ben bunu doktora sorarım iyi ki de söyledin.. Şimdi bu kafayla zaten yapsam da olmaz😂🤭

X