Hiç orgazm olmamak

Belkibigunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
318
226
Selam kızlar aslında aktif bir hesabim var ama kendimi tanitmak istemiyorumkazen abi den izin alıp açmıştım bu üyeliği şimdi yine işim düştü bu hesaba sorunum şu ki hiç bir şekilde orgazm olamamak ne vajinal ne klitoral 1 yıllık evliyim evlenmeden önce ilişki yaşamamıştım ama hiç mast.da yapmamistim afedersiniz açıklayıcı olmak istiyorum ki ona gore fikir verebilesiniz yani size çok tuhaf gelebilir ama daha orgazm ne demek bilmiyorum doktora gittim hormon tahlili falan yapıldı herşey normal ama neden olmuyor belki kızacaksınız ama 1 yıldır oluyormuş gibi taklit yapmaktanda sıkıldım aslında başlarda bu hatayı yaptım sonra da vazgeçemedim artık eşim sorun yapıyor çünkü neden orgazm olmadın gibisinden bilmiyorum bana verebileceğiniz bir fikir bir çare ye çok ihtiyacım var yargılamadan eleştiri yaparsınız inşallah KK nin güzel hatunları

Klitorisini keşfetmen bulman lazım öncelikle videoları izle .yerini öğrendikten sonra esin içinde gidip gelirken üstüne elinle baskı uygulayabilirsin bu şekilde yüzeysel boşalırsın en azından rahatlatıcı olur .ama vajinal diyorsan o ayrı bisey zamanla tecrübe edinerek yaşayabilirsin.kusura bakmayın biraz açık yazdım

Ön sevişmeyi uzun tuttunuz mu şimdi açık konuşmak gerekirse bende hemen orgazm olamıyorum belki senin orgazm olduğun tek bir bölge vardır ve oraya dokunulunca harekete geçicek vücudun benimde belli başlı bölgeler var sadece oralarda orgazm oluyorum sende bi dene bakalım vucudunu tanı eşin sana dokunduğunda illaki bazı yerlerde bi farklılık gösterirsin

Öncelikle taklit yapmaktan vazgecın. Cınsel bırlıktelıgınız oluyormus zaten önsevişmeyi uzun tutun yeterlı ıslaklık olmazsa orgazm olmanız zorlasır.
Ayrıca mast yapmıs olsaydınız vucudunuzu bıraz tanırdınız. Nelerden hoslanıyorsunuz erojen bolgelerınuz nereler bunlar ıcın rahatlamıs ve arınmıs veee orgazm taklıdı yap

Yapmayı bırakın yazacaktım

Yerini biliyorum ama olmuyor ya cok afedersiniz eşim elle yaparsa dayanamiyorum mesela izin veremiyorum hani çok çok zor bisey gibi geliyor artık üstümde kocaman bir yük

Işte vücudumu tanimamak zorluyor beni 1 yıldır da oluyormus gibi yaptığım için birden taklidi kesersem eşim şüphelenecek diye korkuyorum

Bu taklit hangi hemcinsimizden çıktı allasen.
Olduysam oldum olmadıysam olmadım.

Her ilişkide orgazm olma zorunluluğu mu var?
Ben çoğundan zevk alırım ama tam orgazma ulaştığım yılda iki elimin parmaklarını geçmez.

Kocam da niye oldun olmadin sorgulaması yapmaz.
Yani bu hisli kocaları görünce uyuz olmadım değil.
Benim öküz niye umursuz diye.

Ama her seks sonrası da olmadın baskısı yapsa.
Olmadım değil olduramadın he rahat et şimdi diye kavgaya tutuşurdum galiba.

Benim durum sizden de vahim ben 6 aylık evliyim. Eşimle evlenmeden öncede birlikteliğim vardı. Ben cinsel ilişkiden hiç zevk almıyorum.

Işte vücudumu tanimamak zorluyor beni 1 yıldır da oluyormus gibi yaptığım için birden taklidi kesersem eşim şüphelenecek diye korkuyorum
Yavaş yavaş kesin madem. Orgazm taklıdı dıye bırseyı burda cok sık duymaya basladım. Eşi tatmın olsun kadını da tatmın edebıldıgını bılsın dıye verılen cabayı kadın kendını tatmın ettırmeye yonelik harcasa emın olun daha cabuk sonuc alırdı. Aman erkeklık gururuna bır zeval gelmesın dıye ugrasmayın. Evet ben senı nasıl mutlu edıyorsam sen de benı etmek zorundasın. Evlılıkte cınsel denge ancak boyle saglanır. Aksı halde ıs bosanmaya gıdıyor kendımden bılıyorum. Onun ıcın once kafa olarak rahatlayın sonra vucudunuzu tanıyın kendınızı rahatlatın. Guzel bır dus alın, masaj yagı surun belkı hos bır parfum. Sız once kendınız ıcın varsınız once kendınızı memnun edın, edın kı esınızı de yonlendırebılesınız. Boynunuza mı dokunulmasından hoslanıyorsunuz yoksa bacagınıza mı bunu once sız bıleceksınız. Sevişmeden seks hıcbır seye yaramıyor malesef. Uzun vadede yerını degersızlık duygusuna bırakıyor. Tabırı caızse adam ısını halledıp kalkıyor yıpranan kadın oluyor. Bunu kendınıze yapmayın. Kadın bır sure sonra kendını sorguluyor esım bana dokunmuyor, sevısmıyoruz, cok kısa suruyor ben guzel ve cekıcı degıl mıyım tatmın edemıyor muyum dıye manasız bır sucluluk duygusu olusuyor. Ve taklıt yapmaya devam ettıgınız surece esınız ben karıma yetebılıyorum bır sorun yok her ılıskımızde orgazma ulastırıyorum onu deyıp kendını salacak kı haklı sonucta sıkayetcı degılsınız, suratınız dusmuyor memnunsunuz ımajını cızen sızsınız. Delı gıbı sevısen buna cıddı zaman ve emek harcayan duzenlı cınsel hayatı olan ınsanlar bıle her ılıskısınde orgazm olamayabılıyor. Esınız bu konularda onceden tecrube sahıbı olsaydı taklıdınızı yemezdı. Cunku dürtüyle gelen bır duygunun taklıdı olamaz bana göre. Yardımcı olabılecegımız farklı bır konu varsa seve seve yardımcı olurum umarım hersey yoluna gırer

Nomucum işe yaramadı mı vücut corabı

Aldın mı diye sorsana.
Almak mesele. Bebeden fırsat bulup giymek mesele.
Bebe görürse annem örümcek adam oldu diyedebilir öömmceeek koooktun mu ahdjdksnshxjd
Off oyle seylerde uc dakıkalık degıl kı anam cıddı efor sarfetmek gerekıyor. Giyeceksın, süzüleceksin falan bana gelen prezervatıf kadardı bastan dalga gectıklerını kazıklandıgımı dusunmustum hatta sonra orasını burasını aca aca fıle corap gıbı gıymıstım ashsjsksjmankende kalıp gıbı durdugu ıcın ınsan da sanıyor kı oyle gelecek paket

Yani çok enteresan geldi bana.. Şimdi sorun sizin cinsel ilişkiye ilgi duymamanız ve istekli olmamanız mı?? Yoksa kendinizi keşfedememiş olmanız mı? Yani nelerden zevk alırsınız ne şekilde dokunulmaktan falan?? Bence siz fazla çekingensiniz.. Kendinizi salıverin.. Bunu yaptığınız zaman zevk de alacaksınız orgazm da olacaksınız.. Eşimin dokunmasına izin vermiyorum gibi birşey söylemişsiniz.. Neden istemiyorsunuz mesela dokunmasını?? Utanıyor musunuz eşinizden..? Ne düşünüyorsunuz kafanızda sizi engelleyen şeyi bulun..

Çok teşekkür ederim canım ilk iş taklidi bırakmak olacak sanırım

Hayır çekingenlik yok o gelmese ben giderim hiç bir sıkıntı yok o konuda zevk aldığım bölgeye dokununca dayanamiyorum bilmiyorum çok tuhaf oluyorum belki devam ettirse orgazm olacağım ama izin veremiyorum işte

Dayanamıyorum derken acı mi oluyo noluyo. Bence kendini tamamen eşine bırak. Ya kendin zevk noktalarıni bul ya da esinin bulmasına İzin ver .

Neden izin veremiyorsunuz mesela?? Çekingenlik değilse sebebi ne?? Bir de başka birşey daha sormak istiyorum tabi ki sizin tercihinizdir ama merak ettim daha önce neden hiç masturbasyon yapmadınız?? Bakın şimdi de eşinizin zevk bölgenize dokunmasına izin veremiyormuşsunuz.. Acaba bu iki şeyin sebebi aynı olabilir mi onu bulmamız lazım bence.. Sorunu bulmadan çözüme gidemeyiz.. Biri zamanında size birşey dedi de psikolojik olarak etkilendiniz mi ne bileyim orgazm olmak cinsellik meselesinden sizi uzaklaştıracak birşeye sebep olacak bir durum mu var ya da sizin bununla ilgili bir düşünceniz mi var.. Ayyy ne bileyim saçmalıyor olabilirim ama bu da insanın doğasında var o yüzden çok normal gelmedi bana.. İnsan zevk aldıkça fazlasını ister siz izin veremiyorsunuz o yüzden soruyorum.. Sadece kocanızı tatmin etmek için de sevişecek değilsiniz sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…