- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
Merhaba. 4 gün sonra 10 ay olacak bir ilişkim var.Ama erkek arkadaşımı hiç mutlu edemiyorum. Bugün ki olayı anlatayım mesela.Öğrenciyim ama okula gitmeden önce yaz dönemini değerlendirmek adına çalışıyorum bugün de çalışıyordum 4 de işten çıkıyorum mesaj attı geleyim mi diye. Motorla gelecekmiş ailem bilmediği için motorla eve gitme taraftarı değilim. Gel motoru arkadaşına bırakırız sonra sen beni eve bırakırsın dolmuşla dedim (Evimiz biraz uzak dolmuşta biraz daha yanyana oluruz diye ) Peki bakalım dedi. Geldi iş çıkısı ne yapalım dedi böyle böyle dedim.Bi alış veriş merkezinin önünden binecektim zaten bana başladı trip yapmaya hemen gideceksin diye falan.Ben aileme söylemeden bi yere gitmem bir şey yapmam. Haberleri yok eve geç gidersem olay olacak. Ama bizimkinin yüzü düştü hadi dedim alışveriş merkezini gezelim.Mağazaları gezdik neymiş efendim oturup çay kahve içmemişiz. Beraber vakit geçirmemişiz. Sanki ben istemiyorum hala tavırlı bana. Bana iyilik yaramıyormuş falan. Annesini aradım bayramını kutlamak için annesi dedi bizimki yanında mı hayır dedim eve sinirli gelecek muhtemelen biz takıştık. Annesine anlattım durumu ona 24 saat yanında dur yine birşey bulur.Zamanla geçecek gülüp gececeksiniz dedi.Şimdi konuşmuyorum ne yapıcam ben bu adamla? Bana bi akıl verin lütfen.