• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Mutlu Olmaz Mı İnsan ?

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Merhaba. 4 gün sonra 10 ay olacak bir ilişkim var.Ama erkek arkadaşımı hiç mutlu edemiyorum. Bugün ki olayı anlatayım mesela.Öğrenciyim ama okula gitmeden önce yaz dönemini değerlendirmek adına çalışıyorum bugün de çalışıyordum 4 de işten çıkıyorum mesaj attı geleyim mi diye. Motorla gelecekmiş ailem bilmediği için motorla eve gitme taraftarı değilim. Gel motoru arkadaşına bırakırız sonra sen beni eve bırakırsın dolmuşla dedim (Evimiz biraz uzak dolmuşta biraz daha yanyana oluruz diye ) Peki bakalım dedi. Geldi iş çıkısı ne yapalım dedi böyle böyle dedim.Bi alış veriş merkezinin önünden binecektim zaten bana başladı trip yapmaya hemen gideceksin diye falan.Ben aileme söylemeden bi yere gitmem bir şey yapmam. Haberleri yok eve geç gidersem olay olacak. Ama bizimkinin yüzü düştü hadi dedim alışveriş merkezini gezelim.Mağazaları gezdik neymiş efendim oturup çay kahve içmemişiz. Beraber vakit geçirmemişiz. Sanki ben istemiyorum hala tavırlı bana. Bana iyilik yaramıyormuş falan. Annesini aradım bayramını kutlamak için annesi dedi bizimki yanında mı hayır dedim eve sinirli gelecek muhtemelen biz takıştık. Annesine anlattım durumu ona 24 saat yanında dur yine birşey bulur.Zamanla geçecek gülüp gececeksiniz dedi.Şimdi konuşmuyorum ne yapıcam ben bu adamla? Bana bi akıl verin lütfen.

çay içmek daha keyifli ya:)
mağazayı kız arkadaşlarınla gez bence o da onlarla keyifli ;)

Mağazaları gezeceğiniz sürede çay içebilirdiniz, yaşınız sevgili Sorumluluğu alacak düzeydeyse ona vakitte ayırmalısınız sorun görmedim sevdiğiyle vakit geçirmek isteyen bir adam dışında
Aklımda hiç yoktu alışveriş merkezini açık gördüm hadi girelim dedim. Planımızın dışında üzülmesin diye vakit geçirmek istemiştim ama yine suçlu ben oldum.

çay içmek daha keyifli ya:)
mağazayı kız arkadaşlarınla gez bence o da onlarla keyifli :KK66:
Çay içmeye oturduğumuzda 1 saatten önce kalkmayacaktık alışveriş merkezinde 20 dakika durduk durmadık dolmuşum çok geç geliyor kaçırırsak 1 saat bekleyecektik bunları biliyor.

Aklımda hiç yoktu alışveriş merkezini açık gördüm hadi girelim dedim. Planımızın dışında üzülmesin diye vakit geçirmek istemiştim ama yine suçlu ben oldum.
Ben de uzun süredir ailemden gizli saklı ilişki yürütüyorum Hatta ailemin daha gözünün önündeyim hep öyle çalışma hayatım falan da yok Ama böyle sıkıntılarım var diye erkek arkadaşımı darlayamam Sen o üzülmesin diye bişeyler yapacaksan yapma Birlikte mutlu olmak için yap napıyosan isteyerek yap Sen gönülsüz iş yaparsan adam nedne mutlu olsun ki

Bence adam hakli tabikide senle vakit gecirmek ister keske yarim saat otursaydin ara konus mesaj at telafi et

Kahve delisiymişin kahve içseydiniz ya :p
Şaka maka bence sevgiline zaman ayırmalısın bu durumdan bıkıp artık plan yapmayabilir çabala sende.

Canım erkek arkadaşın haklı bence, o seninle vakit geçirmek istemiş, avm gezmeyi seven erkek sayısı da azdır zaten.

Bir de sana tavsiyem erkek arkadaşınla olan durumları annesine anlatma, iyiyken senden yana olur bir yanlışını görünce ise koz olarak kullanır...

Back