İnanmıyorsun ben de şimdi ne zaman okulum aklıma gelse, diyorum ben neden o okula gittim ya keşke başka okulda okumuş olsaydım. Okul bizim evin önünde olduğu için oraya gidiyordum, her kafadan insan vardı :/// Liseye tamamen farklı bir yerde gittim, hatta lise seçimi yaparken bize okulda seçmeye yardım eden öğretmene yalvarıyordum lütfen burdaki sınıf arkadaşlarımla biriyle aynı liseye gitmeyim yada lütfen benimle aynı liseyi seçmelerine izin verme diye. İstediğim gibi oldu. Fakat bir tanesi benimle aynı liseye gidiyordu fakat farklı sınıfa. Lisedeki arkadaşlarım da bana çok iyi davranıyorlardı. Fakat o bir tane eski sınıf arkadaşım beni ordada rahat bırakmadı ya. İnanılır gibi değil.Ben onu görmezden geliyordum. Gitmiş arkadaşlarına, bu kız eskiden bizle eskiden aynı okula sınıfa gidiyordu ve biz onu dışlıyorduk diye anlatmış. Bir insan böyle birşeyi neden yapar ya?Benim okulda ne kadar kötü günler geçirdiğimi ve her defasında ağladığıma şahit biri niye bunu başkalarına sanki gurur verici birşey yapmışlar gibi başkalarına anlatırki...Yani bu kötülük niye...