HİÇ Mİ ADAM GİBİ ADAM KALMADI YAAAA....

Burda kimse namusuna dil uzatmadi ki ama.
Yaslariniz gayet olgun.
Hangi bekar evi olsa kalsa anlarimda afedersiniz ama resmen kiz atmak icin tutulan bir eve nasil olumlu baktiniz.
Bunun izahi nedir.
Ne yasadiginiz beni ilgilendirmiyor.
Sadece burdan bile adamin zihniyetini anlayabilirdiniz
bence biraz edebinizi takının ne demek kız atmak pes doğrusu

sizin canınızı yakan konu asıl yaşayanı ne hale getirmiştir düşünüp o şekilde yorum yapılmalı bayanız ya birbirimizi destekliyoruz ya ama düşene tekme vurmak adettendir.
bak mesele açığa kavuştu.. biz daşardan bakan kadınlar bu kadar üzüldük.. senin düştüğün durum işte ya asıl herkesi sinirlendiren bu .. biz sana kızıyoruz.. kendini niye bu duruma düşürdün diye..
niye duygularımız mantığımızın önüne geçiyor... niye mutsuz olan biz oluyoruz.. canın yanmış bir kere ... az daha dikkat be güzelim.. elin rezidansında ne işin var senin.. niye kuzeninin gözünde buluşmak için ev arayan kadın durumuna düşüyorsun.. işte biz kadınlar ve birine güvenme inanma sırtımızı dayama derdi... kimseye kızma.. evet birileri bize ayna tutunca hemen agrasifleşiyoruz kendimizle yüzleşemiyoruz.. ama inan dışardan yazdıklarını okusan sende kendine çooooooooook kızardın

Bu konu uzerinden genel bi yorum yapiyorum. Acilan konulara oyle tuhaf yorumlar yapiliyor ki sanki dısarda kimsenin yuzune bir sey soyleyemeyen insanlar ezikliginin intikamini burda aliyor.
Gayet siradan bir konuda bile kavga ve tartismaya baglaniyor.
Ben kadinin kadina bunu yapmasindan utaniyorum. Bu kadar birbirimize düsman olmayalim hanimlar.

Kaybettiğin bir şey yok eğer sana yalan söylüyorsa başka işlerde karıştırıyorsa bitirirsin.
Güven duymadığın biriyle mutlu olamazsın..

Ya ne salak insanlarımız var.. kadın isterse aynı evde de yaşayabilir.
Size bu doğru yada yanlış mı diye soran oldu mu..
Biraz saygı duyun namus abideleri...
yok canım bugün pazartesi malum stres atmak lazım ablalar onun için gelmiş herkesin kendi tercihi ister aynı evde yaşar ister her gün beraber olur ben rahatsız olduğum konuyu anlatırken onlar yatak kısmında kalmış malum biz TÜRKLER cinselliğe pek meraklıyız

Ben ilk sayfada yorumumu yazdım,namus bekçisi filan da değilim. Kimsenin yatak ilişkisi beni ilgilendirmez.
Ama kendi hemcinsim sevdiği adamla ilişki yaşayabilmek için onun ev (pardon rezidans) kiralamasına göz yumuyorsa(belki bunu tek konu sahibine yapmıyordur!) o zaman yorumumu yazarım. Kimse de namus bekçisi diyemez. İyi adam değilmiş diyen bir kadının önce kendisinin iyi bir kadın olması lazım bana göre. Net!

Boşver sen bırak bunu. Belli ki ailesiyle yaşıyor, sevgilisiyle vakit geçirmek için ev kiralıyor felan filan. Velev ki seni aldatmıyor olsa bile bundan bir şey olmaz. Önceki konularından birinde saatlerdir ulaşamadığını söylemiştin. Uyuyakalmıştı güya. Mutlu olunacak insan olduğunu düşündürmedi bana, koca adam ailesiyle yaşıyor sevgilisine ev ayarlıyor, kuzeni biliyor bu durumu. Hiç güven vermedi nasıl dayanıyorsun anlamadım.

yok canım bugün pazartesi malum stres atmak lazım ablalar onun için gelmiş herkesin kendi tercihi ister aynı evde yaşar ister her gün beraber olur ben rahatsız olduğum konuyu anlatırken onlar yatak kısmında kalmış malum biz TÜRKLER cinselliğe pek meraklıyız

Sen doğal olarak sadece ikinizin girip çıktığı bir evin..
Acaba başkaları da mı kullanıyor diye aklında bir şüphe uyanmış
Zaten böyle birşey varsa bunu kabul etmeyeceğini anlamıyor insanlar..
direk aaa buuu böyle yapıyo... tü kaka.... önyargı önyargıı nedir buya

Iyi de sen de konunun ozunu ciddiye alip yorum yapalanlara cevap yazmak yerine, polemik doguracak yorumlara sadece cevap yaziyorsun. Eger butun yorumlari okursan, erkek arkadasinin davranisini yorumlayan bir kac kisi oldu -ben dahil. Sen ozellikle icerigi farkli olan yorumlari cevaplamayi sectin.

Ben ilk sayfada yorumumu yazdım,namus bekçisi filan da değilim. Kimsenin yatak ilişkisi beni ilgilendirmez.
Ama kendi hemcinsim sevdiği adamla ilişki yaşayabilmek için onun ev (pardon rezidans) kiralamasına göz yumuyorsa(belki bunu tek konu sahibine yapmıyordur!) o zaman yorumumu yazarım. Kimse de namus bekçisi diyemez. İyi adam değilmiş diyen bir kadının önce kendisinin iyi bir kadın olması lazım bana göre. Net!

Sadece ikisi kullanıyorsa buna diyecek birşey yok... ama dediğin gibi başkaları da girip çıkıyorsa konu sahibi bunun derdinde eğer öyle bir şey varsa bitirecek belli ki...

Sen doğal olarak sadece ikinizin girip çıktığı bir evin..
Acaba başkaları da mı kullanıyor diye aklında bir şüphe uyanmış
Zaten böyle birşey varsa bunu kabul etmeyeceğini anlamıyor insanlar..
direk aaa buuu böyle yapıyo... tü kaka.... önyargı önyargıı nedir buya

kesinlikle ayrıca bizim özelimizi neden başkası bilsin ne gerek var değilmi
kendimi nekadar kötü hissettim tahmin edemezsin

Bu konu uzerinden genel bi yorum yapiyorum. Acilan konulara oyle tuhaf yorumlar yapiliyor ki sanki dısarda kimsenin yuzune bir sey soyleyemeyen insanlar ezikliginin intikamini burda aliyor.
Gayet siradan bir konuda bile kavga ve tartismaya baglaniyor.
Ben kadinin kadina bunu yapmasindan utaniyorum. Bu kadar birbirimize düsman olmayalim hanimlar.

bu insanlar her yerde aynı tavrı takınacak özgüvene sahiptir. onlar hep haklı ve orjinaldir. yapacak bir şey yok. ama hakikaten bu dünyada büyük konuşmamak lazım. insanoğlu başına gelmeden hiç bir şeyi bilemez!!!

kadınlar her yaşta ilgiyi, sevgiyi ister. kendilerine sarılacak birini arar. belki de arkadaşımız duygusal boşluktan ona sığındı???

neden bu kadar sert yorumlar yapılıyor ki? ben de kadın erkek ilişkilerinde cinsel yakınlığa karşıyım ama bunu da söylemenin, yaptığının yanlış olduğunu söylemenin yollar var!

X