HİÇ Mİ ADAM GİBİ ADAM KALMADI YAAAA....

kimse kimsenin namus bekçisi olamaz kimse dört dörtlükte değil sadece senin söylediklerinden anlaşılan bu.. ayrıca kendini bu duruma düşürmeseydin keske diyor herkes..
bence herkes uslubuna dikkat etmeli günah keçisi değilim ben amannnn ben yapmam diyipde arkadan yemediği halt kalmayanlarda birden hakim pozisyonuna geçmesi ilginç
ayrıca sizin aracılığınız ilede şunu söylemek istiyorum kimseye kendimi ezdirmek niyetinde değilim çata çat cevapları yerine oturtturacağım herkes haddini bilmeli

kullandığımız kiralık rezidans
Yani su durumda kizmakta cok haklisin. Erkek arkadasin yanlislikla cok buyuk acik vermis. Kuzenine ev ayarlatiyor ama kuzeni bu evde seninle olacagini bilmiyor, yani erkek arkadasinin baska kadinlarla iliskisine canak tutuyor. Ben sunu cikariyorum; ailenin bireylerinden olan Ali iliskinizi ve seni ciddiye almiyor.

yaklaşık 1 yıldır bir erkek arkadaşım vardı ikimizde evlenip ayrıldık ben 28 o ise 30 yaşında
bugün ise doğum günü.
erkek arkadaşımla buluştuğumuzda kullandığımız bir ev vardı cumarteside yine oraya gidecektik
doğum günü kutlayacaktık çünkü benim doğum günümüde öyle kutlamıştık neyse
cuma aradım sabah ne durumdasın dedim herzaman gittiğimiz yer müsait değilmiş
ali (kuzeni) yeni bir yer bakıyor dedi :KK57::KK57::KK57::KK57: ben şok tabiii hani bu durumu ikimizden başka kimse bilmiyordu dedim herzaman ali hallediyordu ozaman öyle demiyordun şimdi böylemi oldu dedim
saçmalama seninle gittiğimi bilmiyor dedi nasıl yani sen başka kiminle gidiyorsun dedim sustu
şaştım kaldım bu adama neredeyse 6 aydır bana oyun oynamış resmen ben onun iyi bir insan olduğunu düşündüm hep şuan okadar şaşkınım ve kalbim kırılmış bir durumdayım ki anlatamam
hiçmi düzgün biri kalmadı bu dünyada .
adam gibi adam sevdiğini öyle eve atmaz zaten sonradan durumun böyle oluşu da absürt değil :KK14:

evettt namus abideleride geldi hepiniz dört dörtlüksünüz değilmi ???

Namus abideligine vurmayın isterseniz bana göre 28-30 yaslarinda akli basinda iliski yasayan bir cift milletin evini baska seyler icin mesken tutup ona buna boş ev kiralik ev aratmaz bence cirkin bir iliski oldugu burdan belli oluyor
Bulusmak icin kullanilan ev ...seni goturuyorsa baskalarinida goturuyordur bu kadar basit biraz kendimize bakip sonra duzgun insan nerde diye soralım bence

Ayy pardon kiralik rezidansssmış :KK70: ozaman haklisin

bence herkes uslubuna dikkat etmeli günah keçisi değilim ben amannnn ben yapmam diyipde arkadan yemediği halt kalmayanlarda birden hakim pozisyonuna geçmesi ilginç
ayrıca sizin aracılığınız ilede şunu söylemek istiyorum kimseye kendimi ezdirmek niyetinde değilim çata çat cevapları yerine oturtturacağım herkes haddini bilmeli
kimsenin sizi ezmek gibi bir niyeti yok herkes aldığınız cevap dolayısıyla şaşırdı ben kendi adıma üzüldüm...zarar gören üzülen sen olmuşsun.. sen yaşadıklarından memnunsan sıkıntı yok.. kim ne yaparsada kendine yapar öyle değilmi

Bu olay sayesinde adamın gerçek yüzünü görmüşsünüz. Adam gibi adam var ama bulmak çok zor.
ben aslında çokk uzun zaman sonra bu adama aşık oldum evet yaptığım şey doğru değil işin cinsellik boyutundan bahsediyorum ama işte kör oldu gözüm okadar zaman yanlız kaldıktan sonra ilgili alakalı davranan bu adam cezbetti beni

Namus abideligine vurmayın isterseniz bana göre 28-30 yaslarinda akli basinda iliski yasayan bir cift milletin evini baska seyler icin mesken tutup ona buna boş ev kiralik ev aratmaz bence cirkin bir iliski oldugu burdan belli oluyor
Bulusmak icin kullanilan ev ...seni goturuyorsa baskalarinida goturuyordur bu kadar basit biraz kendimize bakip sonra duzgun insan nerde diye soralım bence

Ayy pardon kiralik rezidansssmış :KK70: ozaman haklisin
belliki bugün çok streslisin şekerim ama buradan sana iş çıkmaz öpüldün :p:p

kimsenin sizi ezmek gibi bir niyeti yok herkes aldığınız cevap dolayısıyla şaşırdı ben kendi adıma üzüldüm...zarar gören üzülen sen olmuşsun.. sen yaşadıklarından memnunsan sıkıntı yok.. kim ne yaparsada kendine yapar öyle değilmi
asıl sıkıntı sanki ilk defa böyle bir konun açılmış gibi tepki almam oysaki burada nelerrrrr neler okuduk yapmacık insaların tutturduğu sahte düzen.

Olan olmus konu sahibi guveninizi boşa cikarmis karsinizdaki kisi.
Susup niye kabul etti inkar etmemis orasinida anlayamadim iliskinizin bitmesini mi istiyordu acaba?
Bundan sonra daha dikkatli adimlar atın gozunuz hep açık olsun karsinizdakini iyi ölcup tartinki ayni seyler tekrar yasanmasin.

asıl sıkıntı sanki ilk defa böyle bir konun açılmış gibi tepki almam oysaki burada nelerrrrr neler okuduk yapmacık insaların tutturduğu sahte düzen.
biz kadınız.. bin kerede aynı konu açılsa her seferinde aynı tepkileri veririrz... fıtratımız bu.. ilk mesajından herkesin anladığı belli... inan sen dışardan okusan sende aynısını düşünürdün.. bir insanın kendini kullanılmış hissetmesi küçük düştüğünü yaralandığını hissetmesi canımızı yakıyor.. eleştirilerimiz bu yüzden.. ama iş kınamaya gelince orda durmak lazım.. ALLAH kuluna kınadığı şeyi yaşatmadan öldürmeyecek.. yinede sen bu adama güvenme sevme konusunda dikkat et.. çoook dikkat.. canın yanmasın.. kendinden yüreğinden bişey kaybetme.. yine söylüyorum insan ne yaparsa sadece kendine yapıyor

ben aslında çokk uzun zaman sonra bu adama aşık oldum evet yaptığım şey doğru değil işin cinsellik boyutundan bahsediyorum ama işte kör oldu gözüm okadar zaman yanlız kaldıktan sonra ilgili alakalı davranan bu adam cezbetti beni
Gizli evler falan adama yanlış mesaj vermiş olabilir misiniz? Gelecekle ilgili konuşur muydunuz? Ona aşık olduğunuzun farkında mı?

biz kadınız.. bin kerede aynı konu açılsa her seferinde aynı tepkileri veririrz... fıtratımız bu.. ilk mesajından herkesin anladığı belli... inan sen dışardan okusan sende aynısını düşünürdün.. bir insanın kendini kullanılmış hissetmesi küçük düştüğünü yaralandığını hissetmesi canımızı yakıyor.. eleştirilerimiz bu yüzden.. ama iş kınamaya gelince orda durmak lazım.. ALLAH kuluna kınadığı şeyi yaşatmadan öldürmeyecek.. yinede sen bu adama güvenme sevme konusunda dikkat et.. çoook dikkat.. canın yanmasın.. kendinden yüreğinden bişey kaybetme.. yine söylüyorum insan ne yaparsa sadece kendine yapıyor
sizin canınızı yakan konu asıl yaşayanı ne hale getirmiştir düşünüp o şekilde yorum yapılmalı bayanız ya birbirimizi destekliyoruz ya ama düşene tekme vurmak adettendir.

evettt namus abideleride geldi hepiniz dört dörtlüksünüz değilmi ???
Burda kimse namusuna dil uzatmadi ki ama.
Yaslariniz gayet olgun.
Hangi bekar evi olsa kalsa anlarimda afedersiniz ama resmen kiz atmak icin tutulan bir eve nasil olumlu baktiniz.
Bunun izahi nedir.
Ne yasadiginiz beni ilgilendirmiyor.
Sadece burdan bile adamin zihniyetini anlayabilirdiniz

Gizli evler falan adama yanlış mesaj vermiş olabilir misiniz? Gelecekle ilgili konuşur muydunuz? Ona aşık olduğunuzun farkında mı?
zaten birlikte olduktan sonra beni ailesi ilede tanıştırmıştıbeni görmek için şehir dışından ablası gelmişti

X