Tabii, zaten geçen sene bundan dolayı ayrılık yaşamıştık. Yani öylece sinip beklemedim hiç. "Haklısın, hiç ciddi ilişki yaşamadım. Sen benim ilk ciddi iliskimsin. Ne yapacağımı bilemiyorum, yalpaliyorum." dedi. Allem etti kallem etti, beni ikna etti.
Bunun üzerine 1 yıl geçti neredeyse. Bu arada çift arkadaşıyla arası bozuldu, çevresinde sadece erkek arkadaşları kaldı. Sezon da bitti, bizimki sadece erkek arkadaslarinin, benim ve sporun oldugu bir düzene girdi.
Arkadaşlarının tamamı beni biliyor. Yanımda çok kez konusmuslugu var. Herkes adımla, yaşımla, meslegimle beni bilir. Son zamanlarda "Ya, sen bu kizla evleneceksin galiba." dediklerini, "Evet, oyle görünüyor." diye cevapladigini söylüyordu.
Buraya kadar eh, tamam diyelim. Biz oturduğumuz ilçede hiç dışarıya çıkmıyoruz, sayilidir yani. Genelde ile gidiyoruz. Buralarda çok dolastirmaz. Falso... Bu arada kendisi de hic mekancı biri değil. Ayda bir cikar veya çıkmaz bir mekana erkek arkadaşlarıyla.
Geçen sene yaşadığımız ayrılıktan sonra bir şeyleri değiştirmesini beklerdim. Süre tanıdım bence. Bana odaklı sadece benimle yalnız başımıza olmak istiyor. Ben kimseyle kimseyi tanistirmadim, kimse ile bir yerlerde oturmadım, kimseyle fotoğrafım olmadı, alışkanlığım bu... Açıklama bu...
Ha telefonu hep ortada, arayanı açar, mesajları açar, gittiğini söylediği yerde bulurum, asla meşgule atmaz vs vs vs... Ama bu durum içime sinmiyor. Ağlamaklı bir sekilde böyle bir savunma yaptı yani özetle.
Sonrasında engelledim ve bitti.