Yok düşünmüyorum
Ne yapayım ben Ankaralıyım bizim burda sezonluk iş = inşaat işi agdsgdgdg suç sende konu sahibesi baştan yazacaktın o zaman yorumlar farklı olurdu bence
Yani turizmde de çeşitler var gerçi doğru mu, hizmet sektörü var, rehberlik var, turizm acentelerinde yapılan işler var ... yüzüne bakılır bir işse burda yazılanlar kadar kötü bakmazdım, hatta hiç kötü bakmazdım. turizm zaten sezonluk yapılan bir iş. Burda sıkıntı adamın hayatının yetişkinlere pek benzememesi bana kalırsa, tek göz odada yaşıyor diyorsunuz öğrenci gibi neden kendine ait bir evi yok mesela? Kira olması da problem değil yetişkin biri hele ki o yaşta kendi evinde yaşamalı. Sizin mesleğiniz var, çocuğunuz da var, burdan bakınca aklı başında bir insna gibi duruyorsunuz sizinle aynı erişkinlik seviyesinde olmayan biriyle uyumlu musunuz mesela?
Bir de turizm işinde olan erkekler genelde rahat oluyor gözlemlediğim kadarıyla, sosyal medyada da fotoğraf yok diyorsunuz beni burası şüphelendirdi. Hayatında başkaları olmadığına emin misiniz? Tanıdığım bir adam var, Antalyaya gittiğimizde ara sıra şoförlüğümüzü yapıyor. Birinci görüşümüzde bekarım demişti, ertesi yıl tekrar görüştük iş için adam evliyim çocuğum var, eşimle aramız kötü dedi bize önceki yıl söylediği yalanı unuttu herhalde
Turist kızlarla geziyormuş anladığım kadarıyla karısı yakalayınca papaz olmuş. Adam aşırı rahattı anlatabildim mi, sizinki nasıl bir insan? Siz de gizli saklı beraberiz gibi bir hissiyat içindeyseniz muhtemelen hisleriniz doğrudur.